IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

НАТО ще дава, докато го озори икономиката. Дотам. А тя, тази икономика, понеже е на кредитно стимулиране, съвсем не е бездънна.
    NATO Започват да изпращат по-модерни системи. По прецизни, което значи по-големи поражения. Ще гори повече трева и водорасли с по малко жертви на бойното поле. Блатната армия от алкозалцери разчита на военните складове на северно корейското грух-джудже и на постоянната могилиZZация.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

НАТО ще дава, докато го озори икономиката. Дотам. А тя, тази икономика, понеже е на кредитно стимулиране, съвсем не е бездънна.
      Не се къхари !!!!!. Българската оръжейна индустрия работи вече на три смени.На бариерата +Пазач си в Аркус все пак ))) Ще има и снаряди и РПГта.ВСИКО ЩЕ СЕ ДАВА ОТ ВСИЧКИ за да се раZZпадне Нигерията със сняг
      Last edited by X_Y; 04.11.2023, 20:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
        GiRo, просто казаха че си искат парите от износа поне на суровини да влязат в руските банки и за това нещо са прави. Друго е чудото - как търпяха парите да не влизат в Русия, ето това е необяснимо. Още по голямо чудо е какво го бърка Запада след като самия той е в режим на излъчване на инвестиции към Изтока - Азия..Ето това последното е наистина Велико Чудо.
        Скоро ще има голяма помощ за Украйна.Лъжите на лявата преса и техните ментори от демократическата партия ще излязат наяве.Републиканското мнозинство искат бюджета на САЩ да бъде по-добър и не се трупат нови дългове .Орязването на някои пера от бюджета от които ще се пренасочат пари за Украйна,трябва да става без сътресения!
        Демократите и марионетката им заспалото Джо ,които проспаха агресията на снежната Джамахирия-руZZия срещу Украйна искат безразборно харчене,което да повиши дълга на САЩ

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

За съжаление руснаците разкошно познават западната народопсихология
          И не са сами. Палестинците и поддържащите ги ги по-крайни антизападни страни също са спецове. Както и дребни, опортюнистични престъпници / професионални бежанци от цял свят. Май не е много сложна за познаване.

Коментар

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение

Товарищ, имате 1/8 от сушата, а все война ви е у главата. Вечно ламтите за нови и нови територии. Не се цивилизовахте и това е. Забравяте обаче, че НАТО също е ядрен алианс и стигне ли се дотам, не знам чий кон у коя река ще отиде ...
            Точно ТИ ли ще ни "цивилизоваш" бе, Герчо? Че ти сам не си вярваш бе, мамин сладък!

Коментар

• GiRo, просто казаха че си искат парите от износа поне на суровини да влязат в руските банки и за това нещо са прави. Друго е чудото - как търпяха парите да не влизат в Русия, ето това е необяснимо. Още по голямо чудо е какво го бърка Запада след като самия той е в режим на излъчване на инвестиции към Изтока - Азия..Ето това последното е наистина Велико Чудо.
              D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от livret Разгледай мнение
                ... Владимир Путин може да загуби и по-голямата част от Черноморския си флот и да понесе още доста други загуби...
                Това се случи и без да се налага НАТО да се намесва... русия се оказа колос на глинени крака. Употребяващ живота на собственото си население в служба на един занулен диктатор. Резултатът е стотици хиляди убити руснаци, няколко пъти повече ранени и милиони емигрирали. Но важното е пабедата, за да има после с какво да се гордее мурзилажът, докато си пие самогона и псува НАТО. Страната с най-голяма територия в света има само 145 милиона население. Поради простичкия факт, че човешкият живот там не струва и копейка, а всички знаем как последната няма стойност.
                Last edited by GiRo; 04.11.2023, 18:36.
                Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

• Първоначално изпратено от Turbolan Разгледай мнение

Разбирам те,....НАТО да влезе във войната и се напъне с цялата си мощ срещу "ватите".
                  Но тази възможност е маргинална и би била много за кратко, защото не се съмнявам, че руснаците и Путин ще използват стратегическите си ядрени оръжия, ако сметнат, че конят отива у ряката.
                  "А отговорът ще бъде опустошителен за Русия. Впрочем, изобщо не се налага този отговор да бъде ядрен. (…) Можем да си представим няколко неща. Нашите стелт изтребители Ф-35 могат да унищожат руските подразделения в Украйна - това няма да отнеме много време. Владимир Путин може да загуби и по-голямата част от Черноморския си флот и да понесе още доста други загуби. Отговорът на западните войски във всеки случай ще бъде опустошителен за руската армия. И то без използване на ядрено оръжие."

https://www.dw.com/bg/%D0%BE%D1%82%D...%B5/a-61940441

В руския ефир: "Руската армия е твърде слаба, за да си постигне целите" (ВИДЕО)

"Планът на специалната военна операция се провали напълно. И нямаше никакъв план Б", обяви Виктор Олевич
                  Click image for larger version

Name:	F83IanoWoAA3KO6.jpg
Views:	1
Size:	41.8 КБ
ID:	4126072

Last edited by livret; 04.11.2023, 16:54.

Коментар

• Взривяването на университета Ал-Азхар в Газа:

https://twitter.com/AlnaouqA/status/...-in-Gaza-32042
                    Last edited by Turbolan; 04.11.2023, 16:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение

НАТО дават и ще дават толкова колкото да има паритет.
                      жаба се вари бавно
                      Голямата грешка на НАТО е, че понеже те не обичат в блато, си мислят, че и на жабата й е кофти там.
                      За съжаление руснаците разкошно познават западната народопсихология, а обратното не важи.

Коментар

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение

Единственото предимство на русия спрямо Украйна е съотношението на населението 4:1. Дотам. Пушечно месо у Мордор бол. Съответно го използват по предназначение и мрат като мухи. Човешкият живот в русия никога не е бил на почит. Същото се наблюдава и при мурзилажа тук. Кипи всекидневна радост от руската агресия, без да му пука особено за жертвите. За съжаление се върнахме 100 години назад, поради простата причина, че крепостните масово не са мръднали в развитието си. Докато има вати готови да гинат за рашисткия фюрер Късий I, всичко е наред. А беден и прост мурзилаж в русия бол. То май умните руснаци отдавна духнаха от там. Относно Запада, ако същият реши, може да залее Украйна с оръжие. Произведения капацитет на НАТО е в пъти по-голям от руския. Но същия този Запад трябва най-накрая да проумее, че спре ли да помага на Украйна, скоро ще пролива собствената си кръв. Защото диктаторите от рода на Путлер разбират само от тоягата и няма да се спрат докато не я усетят. Но сякаш това убягва на НАТО и същото се държи както с Хитлер в навечерието на 1939. Всички знаем резултата от въпросното щраусово поведение. Това не пречи на късотрупия Сатрап постоянно да реве, че НАТО иска да го нападне и да използва това малоумно оправдание за да напада съседите си. Русия граби, убива и руши в Чечня, Молдова, Грузия, Беларус, Украйна. Да се готвят Казахстан, Армения и подобни. Джуджака се опитва да възстанови СССР. КГБ агентчето освен от убийства, от друго не разбира. Не се очаква русия да просперира икономически, политически или в областти като здравеопазване и правата на човека. Добре, че поне имат полезни изкопаеми, че иначе са живи умрели. Не че обикновения руснак е цъфнал и вързал от тях. А родната вата вместо да мисли как да се развива, пърха щастлива в мизерията си, сякаш Путлер ще я изкара от нея. Поне този път сме от правилната страна на барикадата в ЕС и НАТО. Силно се надявам да си останем там, защото от другата страна виждам само смърт и разруха.
                        Дотам води ниският статус и безрадостното съществуване.....
                        Българско селфи

Американците искат да ме поробят веднъж завинаги. Руснаците искат да ме освобождават – постоянно.
                        Еврогейовете искат да ми сменят пола. И да ми вземат детето.
                        Аз искам детето да учи на Запад. Мразя Запада.
                        Искам да се изправя срещу тиранията му, но и да паднат визите.
                        Турците искат да си ме върнат. Гърците искат да не се връщам… другото лято.
                        Македонците не ми признават историята – аз не им признавам държавата. Нищо, че едно време аз първи им я признах.
                        Искам да изляза от нас и от Европейския съюз. Но македонците да не влязат!
                        Англичаните не искат да ходя при тях. Но те идват при мен, защото тук няма толкова мерки.
                        Искам спешно да се вземат мерки да няма повече никакви мерки.
                        Искам светът да знае, че ние сме измислили компютъра, но няма да им дадем да ни превърнат в компютри.
                        Не искам да се стои отдясно в метрото и викам: "Бегай у лево!"
                        Съединението прави силата, но всеки сам си преценя.
                        Искам да се събираме – стига толкова разделение. Но не искам да събирам разделно. Нали накрая всичко отива на едно място?
                        За големите идиоти има място в университета. За малките деца няма място в детската градина.
                        Не ми харесва как ми усвояват фондовете, затова ще си усвоя балкона.
                        Съсипаха я тая държава, но да живее България, защото тука нищо не става, но ние сме номер едно.
                        Накъдето и да се обърна, виждам фашизъм - медицински фашизъм, медиен фашизъм, либерален фашизъм. Само в обикновения, фашистки фашизъм, не виждам грам.
                        Аз съм българче. Обичам... ама не го знам цялото докрая.
                        България ми е на сърцето, Левски и Ботев са ми на прасеца.
                        Обичам възрожденците – но днешните повече. Щото тия от едно време са се борили да бъдем европейска страна, а днешните се борят да не сме. Напредък.
                        Християнин съм, но не съм религиозен.
                        Един нов пророк ми казва да пия белина. Тя вреди на дрехите, но помага за здравето. И не е точно белина, де, просто има малко белина вътре.
                        И човекът не е точно пророк, работи като шпакловчик. Ама какво от това – нали и Иисус е бил дърводелец?
                        Пък и “месия” значи “помазан” – а шпакловката идва след мазилката.
                        Значи моят човек е над-месия. И аз съм над нещата.
                        Не съм точно щастлив, но искам да бъда.
                        И май в това е цялата работа…

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от Turbolan Разгледай мнение
                            Има възможност (за да се възрадваш за кратко) НАТО да влезе във войната и се напъне с цялата си мощ срещу "ватите".
                            Но тази възможност е маргинална и би била много за кратко, защото не се съмнявам, че руснаците и Путин ще използват стратегическите си ядрени оръжия, ако сметнат, че конят отива у ряката.
                            Товарищ, имате 1/8 от сушата, а все война ви е у главата. Вечно ламтите за нови и нови територии. Не се цивилизовахте и това е. Забравяте обаче, че НАТО също е ядрен алианс и стигне ли се дотам, не знам чий кон у коя река ще отиде ...
                            Last edited by GiRo; 04.11.2023, 18:14.
                            Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

• American Thinker, консервативна американска медия:

Всички в Украйна крадат като за последно, защото знаят, че Русия е победила, казва украинско официално лице.

Защо да им наливаме милиарди, които се прехвърлят на сметките им в Кипър, Швейцария, Монако?

https://www.americanthinker.com/blog..._tomorrow.html
                              Last edited by Turbolan; 04.11.2023, 15:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение

НАТО дават и ще дават толкова колкото да има паритет.
                                жаба се вари бавно

Коментар

Working...
                                X