Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение
Аз не знам, да са унщожили ПВО-то, дай линк? И другия клонинг го питах. Мълчите.
За хотела не знам. Вероятно, грешна разузнавателна информация, ако е бил празен. Но в Телегата спрягат за 60 спешно хоспитализирани НАТОвци. Не знам кое е вярно, и не пиша.
Допълнително: повечето се позовават на некъф дойчовски кореспондент, който е бил в хотела, а окраинците отдавна не пускат чужди кореспонденти да ходят/снимат самостоятелно – само под строг контрол на военните.
От това може да се предположи с голяма вероятност, че дойчовският журн. екип е бил заедно с дойчовски военни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
те никога не са го пазили
това с пазенето са материали за медиите
ПП руснакът не зачита живота на собствените си граждани (военни), а камо ли за чуждите. Така е от векове - без значение от управленския строй.
Плач и скржет зомбом, най-вече в Телеграм.
Преди не беше така – преди обстрела на Белгород.
То ест изводът е, че до преди Белгород обстрелите на руснаците бяха много по-предпазливи.
Оставѝ порочното слабашко пожелателно мислене и виж фактите/истината без конските си капаци на желанието ти. Оставѝ пожелателното мислене и "емоционалната интелигентност" на момите и на соевите западняшки джендърчета и виж истината като разумен мъж и, може би, даже човек.Last edited by Turbolan; 02.01.2024, 14:42.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение... ...
Като с дефектната ракета ПВО. Веднага я обяви, за руска.
съвсем ясно се вижда че е с тая форма https://t.me/gruz_200_rus/9083
хайде покажете ПВО ракетата със същата форма
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеИменно защото неможеш, не се пускат над населени места,
освен това в нормалните държави, излезлия от контрол боеприпас(напусналия ненаселената траектория) се самоунищожава,
но това е по-скъпо от живота на мужиците
Като с дефектната ракета ПВО. Веднага я обяви, за руска.
- 1 like
Коментар
-
Аз не знам, да са унщожили ПВО-то, дай линк? И другия клонинг го питах. Мълчите.
За хотела не знам. Вероятно, грешна разузнавателна информация, ако е бил празен. Но в Телегата спрягат за 60 спешно хоспитализирани НАТОвци. Не знам кое е вярно, и не пиша.
като гледате видеото от ударения хотел, липсата на линейки за 60 човека видима ли е?
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Имат, ама удрят най-големия и празен хотел в Харков защото? хем ПВО-то унищожиха, защо не удрят химарси, а хотели?
Коментар
-
Пак се опитваш да изместваш въпроса/
На ДЕФЕКТЕН боеприпас, можеш ли да предскажеш траекторията? За да твърдиш, че е пуснат над Воронеж. Оплиташ се.
..
освен това в нормалните държави, излезлия от контрол боеприпас(напусналия ненаселената траектория) се самоунищожава,
но това е по-скъпо от живота на мужиците
- 7 Харесвания
Коментар
-
приеми, че толкова си могат...
П.П. Може и просто с дефектни ракети, да разполага. Нали и ние такива им пратихме.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение.. Има достатъчно военни цели. ...
- 4 Харесвания
Коментар
-
Нямат сметка, най-малкото да се занимават с цивилни. Има достатъчно военни цели. Ракетите не им ги снася някой друг. Като в Усрайна.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 7 Харесвания
Коментар
-
barbaron, нищо не знаеш, ти не си дивергент, никой не ти е казал нищо, нищо не е кодирано в твоята памет и записано още като си станал на 5 години. Ти не знаеш за какво въобще става въпрос.D.Y.F-091066
Коментар
-
сигурно 2 години украйна анексира руски територии... не се излагай
D.Y.F-091066
Коментар
-
нито на цар, нито на сталин, нито на лилипутин - някога му е пукало за човешкия живот
такава е 'душевността' на руския главен (било цар било председател било президент)
Коментар
Коментар