IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение

    Червената сган
    бълва змии и гущери от злоба и яд
    Това ми харесва, няма да е задълго
    Таш*ци, Балба. От най-таш*шките. Глъмперите опитват да вменят на Радев това, което им се ще. Де факто, той нямаше полезен ход.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
      Уж българите били големи русофили пък България е в НАТО и ЕС.А не в съюз с Русия. Каква е тая любов да се съюзиш с големите врагове на Русия,
      Поредните митове, които нямат общо с реалността.
      Забравяш че, държавата ни, е усвоена от Мафията а тя, отива там, дето (И) плащат повече.

      Коментар


      • Уж българите били големи русофили пък България е в НАТО и ЕС.А не в съюз с Русия. Каква е тая любов да се съюзиш с големите врагове на Русия,
        Поредните митове, които нямат общо с реалността.

        Коментар


        • Половината от украинците не искат да умрат за Зеленски и Украйна, те предпочитат да са Русия.
          Украйна е грешката на Ленин, която трябва да се поправи.



          Коментар


          • Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение

            бетърчо , примера ти е нефелен .

            В РУСИЯ не обичат наfo и са врагове вече десетилетия !!!!

            В България обичаме Русия и сме приятели от векове . Разбира се , изключваме няколко бетърчета , гиро - миро , барбаронясали дегенерати и бабички - реститутки .

            Така че е абсолютно нормално някой в България да напише ''СЛАВА НА РУСИЯ ''
            А лично съм виждал и възхвала на упадъчния запад и джендърската му политика от петоколонници в Руски форуми !!!!
            И нищо !!!
            На глупаците , никой не обръща голямо внимание . Само аз съм великодушен , та им отговарям от време на време
            Аз ако напиша, че обичам Русия, руската култура, и руския народ, какво ще ми направят, ще ми резнат зелката ли?!
            Тъй наречените евро-?ейци са болни, сбъркани и заслепени хора. Не ги ли виждате, че повечето от тях са някакви дъртаци, наказани от съдбата, затова и толкова мразят руснаците...
            Заблуждават се като си мислят, че светът и вселената се изчерпват със скапаното им евро-?ейско съюзче...
            ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

            Коментар


            • https://lupa.bg/news/atrakciya-v-efi...44779news.html

              Флирта на русофилите с гей-общността продължава - паркетния ватман Евгени Минчев ще има собствено предаване в телевизията на Атака.

              Накрая на предаването ще има викторина - най-бързите трима от зрителите ще печелят рокля с пайети с руското знаме на чатала.

              Коментар


              • Това е снимка на Саша, през 2014 г., когато тя беше на 12 години. Войната продължава вече 9 години. Лъжат ви, когато казват, че е започнало миналата година.
                Украинските нацисти нападнаха 2014г.



                Коментар


                • Click image for larger version

Name:	FzaYpzkaMAAXGZ3.jpg
Views:	40
Size:	34.0 КБ
ID:	4087718





                  Коментар


                  • Коментар



                    • Червената сган
                      бълва змии и гущери от злоба и яд
                      Това ми харесва, няма да е задълго
                      Last edited by barbaron; 08.07.2023, 13:29.

                      Коментар


                      • Коментар


                        • Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
                          Айде един чаршаф и от мен, ама нямаше как да изпусна, че дори ДПС изоставя Кремъл и завива към новия турски интерес.

                          ГЕОПОЛИТИЧЕСКИЯТ ВИРАЖ: КОЙ КАК ГО ВЗИМА?
                          .
                          Може да ви прозвучи странно точно от моята уста, но от партиите в България единствено ДПС взима правилно и успешно геополитическият завой на историята.
                          .
                          Защото визитата на Зеленски в значителна степен дължим на тази партия. Неофициално се знае, че искането на украинската страна за тази визата е било отказано от президента Румен Радев. Неофициално се твърди, че правителството на Денков не я е отказало, но първоначално е помолило да се отложи срока й някъде през есента, когато ще е ясно окончателно ще го бъде или не кабинетът и ще я бъде ли или не коалицията.
                          По моя информация ключова роля е изиграло ДПС, като включително е използвало и турските си връзки за посредничество, за да се осъществи това посещение. (бел.: утре Зеленски е в Анкара)
                          .
                          Също така днес евродепутатът Илхан Кючюк и ръководител на Алианса на либералите и демократите за Европа (партия АЛДЕ в Европарламента) изрази следната позиция:
                          „… някои европейски столици се разпространява опасен наратив, че по някакъв начин има алтернатива на членството на Украйна в НАТО. Този разказ звучи по следния начин: "Украйна се превръща в някаква сива зона между демократичния свят и Русия, постоянно във война, но донякъде просперираща, със силна армия и постоянна финансова и политическа подкрепа от западните съюзници". Сякаш украинският народ още не е взел решение да се присъедини към демократичния свят.
                          И все пак неудобната истина е, че всяка алтернатива на членството в НАТО ще се разглежда като поредната отстъпка на Запада пред Кремъл, за да не „провокира“ Русия.
                          Предстоящата среща на върха на НАТО във Вилнюс не е просто една от многото срещи на върха. Тя трябва да поправи някои големи грешки, допуснати в миналото при Меморандума от Будапеща от 1994 г. и срещата на върха в Букурещ през 2008 г. Нещо повече, това е златната възможност да се дадат на Украйна гаранции за безопасност, които надхвърлят изпращането на оръжия.
                          Нека не забравяме, че Украйна доброволно се отказа от огромния си ядрен арсенал, третият по големина в света. И така, крайно време е да сложим край на ветото на Русия върху присъединяването на трети страни към НАТО.
                          Още през 2008 г. на Украйна беше казано, че някой ден ще се присъедини към Алианса. Време е да изпълним това обещание, като официално ги поканим да се присъединят.” (край на цитата)
                          ----------------------------------------------------------------------
                          Сега! Към това призовава ДПС. Трябва ли да напомням, че първоначалната позиция на правителството беше Украйна да се присъедини към НАТО – но не СЕГА, а НЯКОГА да започнат разговорите - едва тогава, когато войната приключи! Декларацията на парламента задраска това „някога”, като заяви, че е необходима на срещата през юли на високо равнище на НАТО във Вилнюс да се определи времева рамка и ясни параметри на този процес. По моя информация значима роля в тези формулировки е изиграло ДПС.
                          .
                          Тази позиция е потвърдена и чрез подкрепата за енергийна сделка за реакторите с Украйна, и чрез Решението за освобождаване на мобилизационните излишни резерви от техника (предполага се, че ще отидат в Украйна).
                          За приемането им с пълно парламентарно мнозинство решаващи се оказаха гласовете на ДПС (от ПП отсъстваха 14 депутати, а от ГЕРБ – 5, така че общо събираха 113 депутати – достатъчни за кворума, но недостатъчни за 50% от състава на парламента, което премахва напълно възможността за оспорване на тези решения пред Конституционния съд).
                          .
                          Зад тази нова позиция стоят не толкова вътрешнополитически, колкото външнополитически причини.
                          ДПС е член на европейската партия АЛДЕ и няма как да е в противоречие с позиции на нейните партньори. ДПС няма как да е в противоречие с позициите на Ердоган, изразяваща съкровени турски геополитически интереси Украйна да бъде колкото се може по-скоро да бъде приета в НАТО.
                          .
                          Възстановяването на Украйна след агресията ще бъде огромен бизнес за над трилион долара. Както заявиха украинските ръководители, в този бизнес предимство ще имат онези държави, които са подкрепяли реално и без компромиси Украйна. Дори едно малка парченце от него поради нашите малки мащаби ще е голям принос за родната икономика.
                          .
                          ДПС се съобразява и с новата обстановка в Москва след така наречения метеж на Пригожин. Както посочих в постовете ми, той постигна целта си – да отстрани онова хардлайнерско крило в Москва, което беше решило да води войната до край и пълна капитулация на Украйна, вкл. и с ядрено оръжие. Руският център (който е с намаляващо влияние в ДПС), знае, че Русия е изгубила войната, че рано или късно Украйна ще влезе в НАТО, че личните интереси на лицата в него, а и геополитическият интерес на Русия не е да се конфронтира остро със Запада, а точно обратния – да си съперничи, което не изключва сътрудничеството.
                          Парадоксално е, но именно ДПС – това проклятие на досегашния ни преход, днес се оказва с добро разбиране за геополитическите промени в света и мястото на България в тях. И съответно с онова, което представлява българския национален интерес.
                          *** бел.: само скудоумия, заслепени от пропагандата и мислещи единствено етикетно, в рамките на налепени етикети, могат да оплют такава позиция заради това, че я изразява "лошото ДПС." Хиляди пъти призовавам политиците и партиите да се оценяват рационално - по политиките, които осъществяват по даден проблем, а не емоционално - по симпатии или антипатии, по любов и омраза.

                          Григор Лилов
                          Повторение за бръснари които имат проблем с разбирането

                          Коментар


                          • Коментар


                            • Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
                              Вярно , с нам "получилось как всегда" давним говном


                              Коментар


                              • Кратък и накъсан разказ на Американски наемник за Украйна

                                https://www.facebook.com/10001110567...67841838887325

                                Коментар

                                Working...
                                X