Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Turbolan Разгледай мнениеБе кво стана с тоа Зеля на тоа ми ти Давоз?
Мълчите си като бълха в гащи, таквоз...
Нещо подписаха ли, финансово-военно-икономическо, така?
Поне обещания?...
Поне потупване по клоунските раменца?...
Нищо се не чуе...
Даже не казвате, как е минал и е бил приет дежурният номер "10-те точки на Зеля за мир", де обикаля с него цирковете.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Бе кво стана с тоа Зеля на тоа ми ти Давоз?
Мълчите си като бълха в гащи, таквоз...
Нещо подписаха ли, финансово-военно-икономическо, така?
Поне обещания?...
Поне потупване по клоунските раменца?...
Нищо се не чуе...
Даже не казвате, как е минал и е бил приет дежурният номер "10-те точки на Зеля за мир", де обикаля с него цирковете.Last edited by Turbolan; 22.01.2024, 09:42.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Поредния осъзнал се.
Премьер Словакии Фицо: В 2014 году после Майдана Украина стала полностью под контролем США. Почему президент России отдал приказ применить военную силу на Украине? Представьте Мексику, которая находится рядом с вами, представьте, что министерство обороны Мексики станет полностью под контролем России. Что вся политическая сцена, включая президента, правительство находится под контролем России. А теперь представьте, что Мексику включат в военную организацию, где Россия играет доминирующую роль. Что бы вы сделали? Этот аргумент рациональный. Украина не суверенная и зависимая страна. Украина под полным контролем США.
https://t.me/dimsmirnov175/62925
Коментар
-
-
И НАТО го няма.След 60-мата французи.
Традиционно.
Саня из Флориды опубликовал очередное фото очередного морпеха США, нашедшего смерть на русской земле Донбасса.
А так, конечно, США не воюет с Россией. Ну вот ни разу не воюет..
П.П. Скъпите войници, са единици. Евтините хохли, със стотици хиляди..
Last edited by SKP; 21.01.2024, 22:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение
споко ве
читавите рашисти ще работят за една порцийка храна на запад
ще видиш
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеСега всички които са работили във фабриките в Русия, ще се върнат да работят там и други свои колеги съкратени от европейските филиали ще закарат в Русия. А на инвеститорите през Кипър са им застраховани инвестициите от същите банки и ще си вземат застраховките. Русия не ги е прогонвала, те изоставят там тази материална база или я продават за назначителна сума.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеPyramid, западните компании били големи хитреци, конструктори и проктанти като си свършат работата ги уволняват, като имат нов проект ги наемат. После дават много работа на студенти да я свършат за няколко долара на час. Има такива от тях които пускат видеа от Китай, наети на постоянна работа защото в САЩ им е писнало. Дори едно от момчетата казва - вземаха ми работата и ме нахокваха че уж не е добра и няма нищо да използват от нея, но все пак ще ми платят някакви дребни пари и накадърен го изкарват - да ходи там да спи под моста. Той е стигнал до извода че има право да ги съди за психически щети които са му нанесли, той винаги си мислел че не се справя.
читавите рашисти ще работят за една порцийка храна на запад
ще видиш
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар