IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Хем пише, че не са Калибър...
    ребятки, по-интересното е, че по книжка 10 Ту95 трябва да могат залп от ....80 ракетки

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
      Те друг модел крилати ракети освен Калибър имат ли ?
      Да. Достатъчно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение

ГРЕХОТА
        отивай ги сменяй с руZZки такива

опс.................
        то НЯМА щото москала един пирон не може да създаде
        Щото ТИ "създаваш", нале.
        Last edited by RUBLA; 08.12.2023, 14:17. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

• Те друг модел крилати ракети освен Калибър имат ли ?
          D.Y.F-091066

Коментар

• "Враг возобновил удары крылатыми ракетами с бортов стратегической авиации Ту-95МС. Предварительно, около 10 бомбардировщиков-ракетоносцев выпустили крылатые ракеты типа Х-101/555/55 из района города Саратовской области.

Воздушная тревога в столице продолжалась около 2 часов. Но ни одна враждебная цель не достигла города. Силами и средствами ПВО все ракеты, летевшие в направлении Киева, были уничтожены еще на подлете в столицу".

Click image for larger version

Name:	PutIN.jpg
Views:	31
Size:	48.8 КБ
ID:	4135622

Коментар

• Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение

ГРЕХОТА

опс.................
              Всичките са китайски, а идеята за повъхностен монтаж на частите по платките тръгва от България. Осъществяват е първи в Япония. Без нея сега нямаше да имаш компютър, нямаше да са масови и евтини и нямаше да може да се драчиш.
              D.Y.F-091066

Коментар

Gerasim_Burgaski, и германските са така, аз съм с германски лаптоп, от такъв пиша, няма едно германско болче в него. Знам защото аз съм го правил от части. Смартфон имам испански и той е така.
                ГРЕХОТА

опс.................

Коментар

• Така изглежда модерният руски ракетоносец "Асколд", след удара от украинска ракета на 4 ноември. Красиво е
                  Click image for larger version

Name:	GAzzQgIWgAAWsEz.jpg
Views:	1
Size:	97.6 КБ
ID:	4135603

Коментар

• Gerasim_Burgaski, и германските са така, аз съм с германски лаптоп, от такъв пиша, няма едно германско болче в него. Знам защото аз съм го правил от части. Смартфон имам испански и той е така.
                    Last edited by supertrader; 08.12.2023, 10:45.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• В руZките десктоп компютри Life Tech за държавните структури няма нито един руZки компонент

САМАЯ МАГУЧАЯ

https://www.kaldata.com/%d1%85%d0%b0...b0-454678.html

Коментар

• Руските сили може да търпят загуби по целия фронт в Украйна със скорост, близка до скоростта, с която Русия в момента генерира нови сили.
                        През ноември 2023 г. руските сили са загубили почти 11 000 души в направленията Купянск, Лиман и Бахмут
                        Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

Зеленски бил издал заповед да се окопаят на фронта ВСУ и да не мърдат. Иначе чета първи наченки на разум и си викам хоп ..Зе вече почнал да става като човек, но тази новина била за LaMDA . Не било за Зе.
                          РуZZкият "OVенен кореспондент" Коц се оплаква на Соловьов от широката украинска агентурна мрежа в блатната заледена джамахирия-Русия
                          Той смята, че в руZия ще има още повече саботажи, експлоZZии и убийстVа на пропагандисти.

@nexta_live

Коментар

Те няма да изнасят за Европа, няма да изнасят и за Русия..какво ще правят ? Ще мизерстват.
                            Това я чака руZZийката.
                            Взривени влакове и колаборационисти. ZZаклани военнопрестъпници. Шок и ужас.
                            Няма да спре докато не се изнесат.
                            Дотогава- беZZсънни нощи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Е тъй де, ти знаеш. Разкажи ни, pls. Най-коленопреклонно ти се моля.

РуZката конституция не позVоляVа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

То и в България, тук и там, се търкалят оляни-заляни пияндета но, тях не ги виждате, нале. Абе знаех си аз, че си Принципен, къртиш мивки.
                                Павел Губарев от Донецк: "В Донецк практически не е останало възрастно мъжко население между 25 до 65. Който не е избягал е загинал на фронта." Това е руZZко освобождение по путинскИ.

Оригинала на родния ти език.
                                https://youtu.be/WOFvXrm2H5A?t=60
                                "Мужского населения на Донбассе уже не осталось!" Губарев рассказал о последствиях прихода России

Коментар

Working...
                                X