IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

И такива ли има?
    Ахам.

Война, до последния хохол.
    Наскоро четох. Пропаганден лозунг:
    Заедно в къщи, заедно и на фронта. Олег и Даша, примерно.
    Унищожаване на генофонда, докрай.
    Last edited by SKP; 21.12.2023, 22:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
      Да видим Полша дали ще посмее когато Украйна се вдигне да изгони тези да влезе и завземе територия..Едва ли, ще влязат под масата и ще се молят да те ги закачат, защото украинците така ще ги бият както никога не са.
      Няма да има кой "да бие". В момента, се изчерпват последните човешки резерви на Украйна. Ляхите ще влязат след това.

Коментар

• Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение

А ти знаеш ли проблемите, на мобилизирните бременни жени?
        И такива ли има?

Коментар

• https://www.facebook.com/reel/685177080334173- мобилизация, от болницата на фронта

Коментар

Като останат, без хора на оръжие, ще ги питам тогава пропагандаторите, дали ще са готови да ги сменят? Щото, аз не съм готов да се бия за чужди клаузи. Гледам, там не се свенят да мобилизират хора на 60. Колко от вас гонят 60? И знаете ли проблемите на мъжете в тази възраст?
            А ти знаеш ли проблемите, на мобилизирните бременни жени?

Коментар

Като останат, без хора на оръжие, ще ги питам тогава пропагандаторите, дали ще са готови да ги сменят? Щото, аз не съм готов да се бия за чужди клаузи. Гледам, там не се свенят да мобилизират хора на 60. Колко от вас гонят 60? И знаете ли проблемите на мъжете в тази възраст?
              Гледам, охранени и наперени украински мъже, се разхождат и пазаруват в моя квартал Редута. Всеки път ми идва да ги питам тези кавали, защо не са на фронта, но се въздържам, щото знам, че трябва да съм въоръжен за да им задам този въпрос, щото, хем съм два пъти по-дърт от тях, хем два пъти те са по хахави от мен, щото няма какво да бранят, освен живота си да не се яват на фронта.

Коментар

• Да видим Полша дали ще посмее когато Украйна се вдигне да изгони тези да влезе и завземе територия..Едва ли, ще влязат под масата и ще се молят да те ги закачат, защото украинците така ще ги бият както никога не са.
                D.Y.F-091066

Коментар

• v_tin, 3-та Световна война означава това. Украинците ще се обърнат, нищо няма да мобилизират тези, те мобилизират войници за Русия. Самозабравили се Ходжиси. ЕС как скърца само, после е ред на европейците да им се противопоставят и ще видят кой кого ще бомбардира. Базите им ще бъдат обстрелвани от километър растояние, да не мислиш че на немци, французи и англичани им е приятно да ги поробят.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                    Няма да обиждам дебилите, ще си затрая.

Коментар

• Украйна: През 2024 г. гражданите на възраст 25-60 години в чужбина ще бъдат призовани за наборна служба – санкции за всеки, който не подаде сигнал

Докато правителството в Украйна се стреми да мобилизира стотици хиляди хора, за да се противопостави на руската инвазия, министърът на отбраната Рустем Умеров заяви в сряда, че през 2024 г. граждани в чужбина ще бъдат призовани да докладват, за да служат във въоръжените сили.

Украинците на възраст между 25 и 60 години в европейските държави, включително Германия, способни да служат, ще бъдат помолени да се явят в наборните центрове, каза Умеров пред германски медии, включително вестниците "Билд" и "Ди Велт".

Министърът говори за "покана", но каза, че ще има санкции, ако отговорните не се появят. "Все още обсъждаме какво трябва да направим, ако те не се появят доброволно", каза той.
                      "Като нацистка Германия през 1944 г."! САЩ с общ шоков призив в Украйна

"Украинското правителство трябва да вземе пример от това, което Германия направи през Втората световна война, за да има шанс срещу Русия", казва Фредерик "Бен" Ходжис, бивш главнокомандващ на американските сили в Европа.

"Бен" Ходжис, който се пенсионира като генерал-майор през 2017 г., отдавна е твърд поддръжник на Украйна. В интервю за австралийския YouTuber Перун, публикувано през уикенда, той цитира повтарящи се примери от Втората световна война, за да обясни как вярва, че Киев може да победи Москва на бойното поле.

"Трябва да увеличите производството на боеприпаси и оръжия в Украйна", каза Ходжис.

"Част от това вече се случва, но когато сте във война, трябва да увеличите производството, дори ако руските ракети валят върху вашите градове".

След това прави пряко сравнение с нацистка Германия по време на Втората световна война:

"Помислете какво направи Германия през 1944 година. Производството на самолети на Луфтвафе достига своя връх през 1944 година. Това стана след повече от две години непрекъснати бомбардировки на германски градове от Кралските военновъздушни сили и Военновъздушните сили на американската армия.

Въпреки това, той увеличи производството на немски самолети! Така че мисля, че Украйна може да направи същото с малко по-голяма ефективност. Някои западни компании вече са там и помагат".

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                        Да бе, да
                        И Хрушчов обещаваше такава "истина" на света - победа на комунизма 1980 г.
                        пък стана тя каквато стана
                        Ооооооооооооооо барби- амана коим, означава добър ден приятелю, какви са цифричките от СВО

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                          Крим е бил заложен от Ленин в банката на Рокфелер срещу 50 милиона долара, които пари така и не са могли да ги върнат. И на практика Крим щеше законно да стане американски щат. Да, ама Хрусчов за да измамни кредиторите е подарил Крим на Украйна, като така всъщност се е оттървал от горещия картоф, който и без това вече не е бил негов.

Това е голата истина !!!!!
                          Крим към момента на подаряването му на Украйна вече не е бил Руска територия !!!

https://www.facebook.com/reel/828182692441676
                          Kораба със златото за аляска не бил пристигнал, ама конекрадците си я присвояват

Коментар

• Gerasim_Burgaski, какво ти казвам, ти с какво ме занимаваш. Ние снаряди не правим, това са частни фабрики и за да им подарим два снаряда, колко пари ще трябва да платят българите. Другото е че не виждам смисъл да им се подаряват неща, те имат много по голямо производство на такива от нас в Украйна. А какъв е въобще смисъла - ами такъв въобще няма, ЕС не ги иска а те се натискат да влязат по максимално грозен начин и искат пари предварително което е грозна сцена. Парите които ЕС блокира на Русия му покриват част от загубите на фирмите които напуснаха Русия, да не говорим че на мястото им вече се настаниха китайски и това нещо кой ще им го плати - разбиването на бизнеса им ? Много ги искат ! Орбан ако ги искаха нямаше да ги блокира, защото зад Орбан не е Русия, при него са европейските компании и в Унгария пари има за разлика от България.
                            D.Y.F-091066

Коментар

• Gerasim_Burgaski, какви снаряди, там ги плющат с дронове и снаряди изстрелват да отчетат за деня дейност. Има един командир на пидроздел и показва какво правят в един клип, думнаха два снаряда и избягаха от танка замережен с три ката мрежа. Журналистката им го пита - по кого стреляхне сега ? Той и отговяря - Не знаем, аз мисля че по никой защото другите са много надалеч от нас. Два снаряда колко пари са ?
                              D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                                livret, те ако имат 30 000 човека по огневи точки ще е чудо, ще пращат жените на фронта да ги набият. Всичкото оръжие което само се води по инвентарен списък за 150 милиарда е една шепа, те му видяха сметка и сега и оръжие няма. Тоя дето иска да праща 1 милион хрантутници на режима в Киев на фронта долу горе е запознат с истина, малко повече милиони са. Той също е заблуден, Русия била терорист. Не е терорист, янките са бандити, но са закъсали бандити, изпаднали. Имат 900 бази, но какво има в тях - едни дето лапат заплати, а войската е криминал. Страх ги е да си ги приберат в Америка защото ще извъшат за нула време 9 милиона тежки престъпления. Това нещо гарантира сигурността на другите, да си приберат вересиите по добре.
                                Руzzките паметници, нацвъкани из България, трябва да се претопят и да станат на гилзи за 155-милиметрови снаряди за Украйна

Коментар

Working...
                                X