Първоначално изпратено от pinoccio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
И какво лошо е видяла България от американците откакто сме член на НАТО,т.е в един отбор с тях?
- 2 Харесвания
Коментар
-
https://vm.tiktok.com/ZNdJL4cbk/
Такива лидери като Мелони трябват на Европа. Умна,смела и красива жена. Не като оня, който е женен за баща си.
Коментар
-
И какво лошо е видяла България от американците откакто сме член на НАТО,т.е в един отбор с тях?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dmm Разгледай мнение
Колкото беше добра за бг, толкова и за хохлите. По лошо от това да имаш англосаксонци за врагове е да ги имаш за приятели
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение
А защо да да ги дават на американците, като могат да сключат договори с други играчи при много по-добри условия?
Коментар
-
НЕВЗОРОВ❗️Президент Украины Владимир Зеленский заявил о готовности уйти в отставку, если потребуется.
«Я готов уйти, если это гарантирует мир для Украины. Могу обменять это на НАТО», — сказал Зеленский.
Вижте и това - Камала Харис обвинява Тръмп и казва, че ако е бил той по време на агресията, Путин наистина за 3 дена щеше да е в Киев. Също така казва и още нещо, което го чувам за първи път - самата тя лично е ходила до Киев няколко дена преди нападението, дала е на Зеленски информация, че ще има нападение, и му е дала идеи как може да се защити и как Байдън ще помогне.
https://t.me/nevzorovtv/25249Last edited by Mateev; 23.02.2025, 18:00.
- 1 like
Коментар
-
Олексей Миколайович Арестович не ми звучи като руско име,но дори и такъв да е,важното е като какъв се определя.
Важното е друго-той казва,че Украйна няма ресурсите и технологиите сама да придобие тия ценни метали и американците са щели да ги добиват за собствена сметка като дават 50 процента от приходите на Украйна, ще осигуряват работни места, внос на технологии и знания. Което прави сделката добра за Украйна.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Амииииииии не чух нищо като папали, но ти явно чуваш нещо от този тип- https://www.facebook.com/reel/1147383850179506
Коментар
-
Олексей Миколайович Арестович не ми звучи като руско име,но дори и такъв да е,важното е като какъв се определя.
Важното е друго-той казва,че Украйна няма ресурсите и технологиите сама да придобие тия ценни метали и американците са щели да ги добиват за собствена сметка като дават 50 процента от приходите на Украйна, ще осигуряват работни места, внос на технологии и знания. Което прави сделката добра за Украйна.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеhttps://vm.tiktok.com/ZNdJLP1pN/
Ето какво казва Арестович по повод предложението на Тръмп към Зеленски. Със сигурност той е по-добре запознат със ситуацията в Украйна от всички във форума. Не само не е против сделката ,която предложи Тръмп, но смята,че е отлична за Украйна.
Ама вие си плюйте по Тръмп и го изкарвайте руски агент.Скоро очаквам и мен копейка да ме изкарате.
Коментар
-
Колкото беше добра за бг, толкова и за хохлите. По лошо от това да имаш англосаксонци за врагове е да ги имаш за приятели
Коментар
-
Важното е друго-той казва,че Украйна няма ресурсите и технологиите сама да придобие тия ценни метали и американците са щели да ги добиват за собствена сметка като дават 50 процента от приходите на Украйна, ще осигуряват работни места, внос на технологии и знания. Което прави сделката добра за Украйна.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеОлексей Миколайович Арестович не ми звучи като руско име,но дори и такъв да е,важното е като какъв се определя.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Ако правилно съм чул преди време, Арестович е етнически руснак.
Важното е друго-той казва,че Украйна няма ресурсите и технологиите сама да придобие тия ценни метали и американците са щели да ги добиват за собствена сметка като дават 50 процента от приходите на Украйна, ще осигуряват работни места, внос на технологии и знания. Което прави сделката добра за Украйна.Last edited by mirodes; 23.02.2025, 16:54.
- 1 like
Коментар
Коментар