IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• https://vm.tiktok.com/ZNdJL4cbk/
    Такива лидери като Мелони трябват на Европа. Умна,смела и красива жена. Не като оня, който е женен за баща си.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

И какво лошо е видяла България от американците откакто сме член на НАТО,т.е в един отбор с тях?
      Лошото може да дойде сега, след като Тръмп вече е президент. При това лошото може да е толкова голямо, толкова зло и толкова неадекватно, че започвам вече да се притеснявам.

Коментар

• Първоначално изпратено от dmm Разгледай мнение

Колкото беше добра за бг, толкова и за хохлите. По лошо от това да имаш англосаксонци за врагове е да ги имаш за приятели
        И какво лошо е видяла България от американците откакто сме член на НАТО,т.е в един отбор с тях?

Коментар

• Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение

А защо да да ги дават на американците, като могат да сключат договори с други играчи при много по-добри условия?
          Ами,щото американците ще гарантират сигурността им.То не става постоянно да им дават помощи. Това са пари на американските данъкоплатци.

Коментар

• НЕВЗОРОВ❗️Президент Украины Владимир Зеленский заявил о готовности уйти в отставку, если потребуется.

«Я готов уйти, если это гарантирует мир для Украины. Могу обменять это на НАТО», — сказал Зеленский.

Вижте и това - Камала Харис обвинява Тръмп и казва, че ако е бил той по време на агресията, Путин наистина за 3 дена щеше да е в Киев. Също така казва и още нещо, което го чувам за първи път - самата тя лично е ходила до Киев няколко дена преди нападението, дала е на Зеленски информация, че ще има нападение, и му е дала идеи как може да се защити и как Байдън ще помогне.

https://t.me/nevzorovtv/25249
            Last edited by Mateev; 23.02.2025, 18:00.

Коментар

Олексей Миколайович Арестович не ми звучи като руско име,но дори и такъв да е,важното е като какъв се определя.
              Важното е друго-той казва,че Украйна няма ресурсите и технологиите сама да придобие тия ценни метали и американците са щели да ги добиват за собствена сметка като дават 50 процента от приходите на Украйна, ще осигуряват работни места, внос на технологии и знания. Което прави сделката добра за Украйна.
              Само да ти кажа че на БЪЛГАРИЯ дават 1%, така че на усрайна по скоро 0,5%
              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Амииииииии не чух нищо като папали, но ти явно чуваш нещо от този тип- https://www.facebook.com/reel/1147383850179506
                Зацко чува гласове. Така става, когато човек бъде обсебен от тях, а той е доста вглъбен в своите вътрешни събеседници.

Коментар

Олексей Миколайович Арестович не ми звучи като руско име,но дори и такъв да е,важното е като какъв се определя.
                  Важното е друго-той казва,че Украйна няма ресурсите и технологиите сама да придобие тия ценни метали и американците са щели да ги добиват за собствена сметка като дават 50 процента от приходите на Украйна, ще осигуряват работни места, внос на технологии и знания. Което прави сделката добра за Украйна.
                  А защо да да ги дават на американците, като могат да сключат договори с други играчи при много по-добри условия?

Коментар

https://vm.tiktok.com/ZNdJLP1pN/
                    Ето какво казва Арестович по повод предложението на Тръмп към Зеленски. Със сигурност той е по-добре запознат със ситуацията в Украйна от всички във форума. Не само не е против сделката ,която предложи Тръмп, но смята,че е отлична за Украйна.
                    Ама вие си плюйте по Тръмп и го изкарвайте руски агент.Скоро очаквам и мен копейка да ме изкарате.
                    Изисква се определено време, за да могат бавномислещите да вземат завоя в своите нови възприятия. И това ще стане. Убеден съм не за друго, ами за това, че след като е било възможно да станат такива горещи поддръжници на вчерашните одиозни джендъри, за още по-кратко време, поради по-ясните и нормални за човешкия ум постановки, ще променят настроенията си и няма да помнят нищо от вчерашния ден.

Коментар

Колкото беше добра за бг, толкова и за хохлите. По лошо от това да имаш англосаксонци за врагове е да ги имаш за приятели
                      Да, той може да разправя каквото му заръчат. Факт.

Коментар

Коментар

Алексей Николаевич Арестович е руснак. А ти го "пренаписа" на суржик. Точно както Зеленски от "Владимир" го пренаписаха "ВолОдимир",

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Ако правилно съм чул преди време, Арестович е етнически руснак.
                            Last edited by mirodes; 23.02.2025, 16:54.

Коментар

https://vm.tiktok.com/ZNdJLP1pN/
                              Ето какво казва Арестович по повод предложението на Тръмп към Зеленски. Със сигурност той е по-добре запознат със ситуацията в Украйна от всички във форума. Не само не е против сделката ,която предложи Тръмп, но смята,че е отлична за Украйна.
                              Ама вие си плюйте по Тръмп и го изкарвайте руски агент.Скоро очаквам и мен копейка да ме изкарате.
                              Ако правилно съм чул преди време, Арестович е етнически руснак.

Коментар

• https://vm.tiktok.com/ZNdJLP1pN/
                                Last edited by mirodes; 23.02.2025, 16:37.

Коментар

Working...
                                X