IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
    Татяна Кристи

    Реакцията на късопишето квичене на българските рашисти-пилонисти
    към интервюто ми вчера при Кулезич ме изпълва с радост!
    Заврете си пилона в пещерния си патриотизъм и си го носете в Москва!
    Поне един по симпатичен и с харизма няма ли сред соросоидите ?
    Всички ли са някакви нещастни човешки отрепки



    Click image for larger version

Name:	FB_IMG_1689860283792.jpg
Views:	2
Size:	54.0 КБ
ID:	4093256

    Коментар


    • Обаче тези хора наистина си въобразяват че ако САЩ се разправят с Русия брутално после те няма да са следващите ! Голяма грешка.
      D.Y.F-091066

      Коментар


      • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
        Днес Кремъл потвърди, че цар Путлер няма да пътува до Южна Африка. Няма да участва в срещата на върха но организацията БРИКС ( Бразилия, Русия,Индия,Китай, Южна Африка).
        Ето ти отговорче на въпроса защо . В добавка със други нещица, които та теб и Татянчето не са ви интересни.
        Но на Българския Народ са !!

        "НИЕ ЗНАЕМ ПРИЧИНАТА ЗА ВОЙНАТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА !!!! " и вие ще понесете вината си рано или късно


        https://www.facebook.com/10000072649...zZDuaBYmkyCTl/

        Коментар


        • „От днес ЕС е друг! Boeнeн съюз.

          Решенията на Франция за изпращане на ракети с голям обсег на Укpaйнa, предшествано от решението на САЩ за предоставяне на касетъчни бoмби, преминаха тънките червени линии и ни хвърлиха във вoeнен режим.

          Boйната преминава на ниво „тактическо" и дава възможност на Pycия да воюва по начин, от който досега се въздържаше. Ако жepтвитe досега ги брояхме със стотици на ден, вече ще ги броим с хиляди. И въпреки уверенията на Макрон, че тези ракети ще се ползват само за отбрана, мисля, че предназначението им е съвсем друго. Поразяването на цели в pycки териториални граници с OPЪЖИЯ ЗА МАСОВО УНИЩOЖEHИЕ, предоставени от САЩ, Великобритания и Франция, ще провокира адекветен и реципрочен отговор от pycката армия. За съжаление по отношение на превенцията от употребата на такива opъжия Pycия ще действа твърдо, безкомпромисно и решително, каквато е вoeннaтa ѝ стратегия.

          Причината за включването на тактически opъжия във вoйнaтa се обяснява с пълната загуба на yкpaинcкaтa apмия на бoйнoтo поле, командвана от обединеното нaтoвcко командване в Рамщайн.

          След едногодишната катастрофа по всички вoeнни направления и неадекватно управление на вoйcките Укpaйнa е изправена пред най-тежкото изпитание – унищожение чрез ОМП. И това е само началото на пълното изпепеляване към което я води HAТО. Повече от 2/3 от териториите на днешна Укpaйнa и сега са унищожени от ползването на бoeпpипacи с обеднен ypaн и други радиоактивни боклуци. И това ще се случи не защото го желае Pycия – тя няма никакъв интерес да унищожава почвите. Никакъв.

          ЕС и HAТО ще вoювaт срещу Pycия с ОМП. Няма такава простотия! И няма по-лесен начин Pycия да спечели по категоричен начин тази вoйнa с цената на милиони избити човешки същества в самия ЕС. Ако това са европейски ценности, аз съм камила."



          ~ Николай Марков ~






          Коментар


          • https://fb.watch/lUWKAPiNAJ/

            Само прочетете коментарите под глупостите , пяната и цомбите на тази антибългарка Татяна Кристу. Не иска референдум , иска война , иска евро и великата мъдрост '' цивилизования свят е този , който е най богатия '' .
            Хубаво е че всичко е документирано ...

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение
              Русия унищожи почти всички набелязани цели в Одеса, ..!
              Също така почти превзе Николаев и Херсон... Хахаха. В Одеса казвате, че рашистите са набелязали по-малко от 9 цели? Ц ц ц, поклон.
              Last edited by satz; 20.07.2023, 15:59.

              Коментар


              • mirodes, нищо общо няма с техния случай, знаеш ли изпращат на фронта ако слушаш музика на руски език това ги гледах коментират. Мобилизират насила и това си е тирания както и да го погледнеш. Те симулират че тези територии и Крим са им жизнено важни, а всъщност въобще не им пука за тях. Отделили са се, остави ги, те нямат никакво желание да се върнат в Украйна и напротив - бият се да не се върнат, не искат в Украйна.
                Last edited by supertrader; 20.07.2023, 15:51.
                D.Y.F-091066

                Коментар


                • Слава на Украйна!

                  Ако не беше нейната саможертва да застане на пътя на рашисткото zло с цената на своите разрушени селища, убитите, ранените, изнасилените и прогонените милиони свои граждани, днес нямаше да можем да се поздравим с новата стъпка в трудния процес на националното освобождение от същото това zло.
                  Не случайно рашистите у нас се изприщват от злоба
                  при всяко споменаване на Украйна.
                  Чувстват се персонално и колективно заплашени от украинското свободолюбие, което доведе в крайна сметка до напълно невъзможното преди рашистката агресия от миналата година единодействие на антагонистични български партии и коалиции.

                  Грозничко е, разбира се, онези, които толкова години се правиха на ни лук ял ни ЛУКОЙЛ мирисал, сега да се опитват да надвикат собственото си гузно минало. Но кой казва, че политиката е красавица! Който се е оженил за нея, ще трябва да я понесе такава, каквато е.

                  На очакваните поредни изстрели в приятелската война по темата колко е зле да се съюзиш с довчерашния си главен политически враг мога да предложа само китайски разсъждения по темата дали е важно котката да е черна или бяла, при положение, че лови руzки плъхове в нашия пренаселен с такива гризачи национален хамбар.

                  Иначе наблюдавам с интерес как именно вбесените рашисти изобразяват най-голяма загриженост за “измамените избиратели” на своите врагове. Рашистката коалиция между Радев, Нинова и фюрэра Копейкин
                  реве гръмогласно на чуждите гробища на чуждите избиратели. А те, ако се вярва на няколкото социологически проучвания, изглежда не споделят мъката на неканените си оплаквач(к)и.

                  И така: първо ГЕРБ ( респективно и ДПС почти в тандем) започнаха да се борят за първото място като защитници на Украйна в България. След това се присламчиха към искането за премахването на МОЧА. Сега държат да са номер едно във възстановяването на българския сувернитет в руzкия анклав край Бургас.

                  Ако са последователни, трябва да предприемат и следващата стъпка в същата посока, като напъдят от устието на Камчия най-голямата бърлога на руския шпионаж в чужбина ( определяна като най-голямата база за разпространяване на влияние в света от Лавров). Ще бъде доста неприятно за тогавашния ни премиер и днешен председател на външната комисия в НС, който лично преряза лентата на руzкаата собственост заедно с мафиота Лужков. Но както се убеждаваме, украинската пералня му върши работа и няма да се учудя, ако тя заработи и на камчийски обороти.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                    Накрая ще ги изоставят и ще им се подиграват дори колко са глупави и нещастни, а страната им ще е в руини.
                    Тоз,който падне в бой за свобода,той не умира.
                    Написал го е един българин,който е загинал за свободата на България.
                    Но не очаквам да го разберат роби,които се кланят на Путин и Кадиров.

                    Коментар


                    • Днес Кремъл потвърди, че цар Путлер няма да пътува до Южна Африка. Няма да участва в срещата на върха но организацията БРИКС ( Бразилия, Русия,Индия,Китай, Южна Африка).

                      През последните 23 години образът на властващия Путлер беше обгрижван от лакеите му до степен, че постигнаха обратния ефект-поне пред онази част от човечеството, която може да мисли със собствената си глава.

                      Изкарваха го (почти) великан със снимки върху пони, представяно за стандартен (по големина) кон. Направиха го нещо като мъжки еквивалент на Памела Андерсън по честотата, с която се снимаше гол до кръста. Организираха му паралелен полет с делтаплан покрай ято птици. Наснимаха го как приспива с пушка тигър и как се потапя с батискаф в морето.

                      Изобщо…направиха го за смях с престараването си в изгражданите на представата за него като храбър мъжкар.


                      Коментар


                      • Страшното е, че фашистите у нас са най-гласовитите привърженици на липсващата според тях тук свобода на словото, която упражняват от доста време като първенци по употребата на интернет за своята пропаганда, по-говорене от парламентарната трибуна и по честотата на появата им в телевизионните студиа.
                        Сега същите са се загрижили да бранят конкретни български журналисти от украински сайт, който си позволил да забележи, че у нас има пропагандатори на правото на руzките окупатори да избиват хиляди украинци.

                        Няма у нас репресирани, заплашвани с убийство, уволнявани за рашиzъм журналисти. Какви ти отделни журналисти, цял един Съюz на болгарскитэ журналисты си разиграва рашиzма и подобно на споменатите фашаги вие на умряло на несъществуващите гробища на несъществуващи “герои” на свободното слово у нас.

                        Много им се ще да се оплачат, да се направят на жертви. Волгин играе това театро от незапомнени вече времена. От позицията на най-овластеното лице по отношение на медийната регулация Соня Момчилова брани правото му да пропагандира рашиzма по време на жестоката война на московията срещу Украйна и нейния нападнат, убиван, гонен от родните му места народ. Имал право да защитава гледната точка на убийците, изнасилвачите и убийците. Дори имал право да лъже, откровеничи Момчилова, убедена досущ като Волгин в безнаказаността на своята арогантност.

                        Може ли да попитам плахо: не е ли нужна някаква форма на лустрация срещу това статукво, което е особено отблъскващо като вид публична подкрепа за страната-агресор, обявила България за враждебна държава?

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение

                          Нищо необичайно, просто поредният руски православен свещеник, който благославя танкове

                          Църквата в русия от векове е инструмент за манипулации, шпионаж и убийства, там не мирише на вяра, а само на блато и тамян.

                          https://t.me/uniannet/105522
                          В православните държави от памти века , свещеник изпраща войската с молитва за успех и по-малко смърт . Така е било и така ще бъде .

                          Вие у францЕа си викайте ако искате мажоретки от транссексуални
                          Но каквото и да викате - резултата ще е един - Загуба на войната , която отворихте

                          Русия ще е крайния ПОБЕДИТЕЛ в този конфликт и този свещеник ще има своята роля .

                          СЛАВА НА РУСИЯ !!!!

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение

                            Нищо необичайно, просто поредният руски православен свещеник, който благославя танкове

                            Църквата в русия от векове е инструмент за манипулации, шпионаж и убийства, там не мирише на вяра, а само на блато и тамян.

                            https://t.me/uniannet/105522
                            ...а при католиците - на детски жертвоприношения и педофилия, нищо и никакво, нали.

                            Коментар


                            • https://www.youtube.com/watch?v=rLNJjKgftpU, ето вече ги почват, не само Русия им спира зърното и поляците, новите им вечни приятели ги подпукват..иначе ги приемат да емигрират там и да им работят яко и евтино, ратаи им трябват.
                              D.Y.F-091066

                              Коментар



                              • Нищо необичайно, просто поредният руски православен свещеник, който благославя танкове

                                Църквата в русия от векове е инструмент за манипулации, шпионаж и убийства, там не мирише на вяра, а само на блато и тамян.

                                https://t.me/uniannet/105522

                                Коментар

                                Working...
                                X