IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Vergil1975, много си се уплашил нещо от кадировците. Те по скоро присъстваха с пехота и в Мариупол, пехотинци. Ще отнеме две седмици време докато ги съберат тези нахлулите откачалки, те разчитат на краката си да бягат между другото. Обаче тези които са хванали предали Зеленски - къде се криел когато е в Украйна, кои бункери използва. Това не си го прочел в нета още нали ?
    D.Y.F-091066

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение

      " Мама ме пусна да си поиграем с момчетата""".....

      [ATTACH=CONFIG]n4202100[/ATTACH]
      Тук си прав. И Франция и Русия се управляват от педали.

      Коментар


      • Преди малко ....снимано в София .....

        Путин вече е тук ????


        Click image for larger version

Name:	FB_IMG_1723282459576.jpg
Views:	1
Size:	118.6 КБ
ID:	4202104

        Коментар


        • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение

          Страхотен бестселър: Август 2024 г."
          " Мама ме пусна да си поиграем с момчетата""".....

          Click image for larger version

Name:	FB_IMG_1723281785957.jpg
Views:	1
Size:	54.5 КБ
ID:	4202100

          Коментар


          • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
            Руската армия е преобладаващо украинци, забрави за руски войни. В Курск украинци ще идат да хванат този башибузук, те дори не са армия. Редовния командир на войници от едната бригада са го вкарали в затвора защото е отказал бригадата да участва в това нещо. При това подло, извикали в го в Киев уж за друго и там го арестуват. Никакъв шанс нямат в Курск.
            Не пиши глупости, а кажи защо се дупите на кадировците. Преди време Фьодор Емеляненко беше казал,че не е редно деца да участват в боеве по ММА,щото Кадиров беше организирал такива боеве в Грозни.И главорезите му бяха заплашили дъщерята на Емеляненко.Без никакви последици.
            И стига си тролил ами си купи вазелин, щото като те мобилизират кадировците са ти приготвили сюрприз.
            Last edited by Vergil1975; 10.08.2024, 12:02.

            Коментар


            • https://t.me/nevzorovtv/19570

              Страхотен бестселър: "Курска област - Август 2024 г."

              Коментар


              • Руската армия е преобладаващо украинци, забрави за руски войни. В Курск украинци ще идат да хванат този башибузук, те дори не са армия. Редовния командир на войници от едната бригада са го вкарали в затвора защото е отказал бригадата да участва в това нещо. При това подло, извикали в го в Киев уж за друго и там го арестуват. Никакъв шанс нямат в Курск.
                D.Y.F-091066

                Коментар


                • Руски войник във видео в социалните мрежи обвини кадировците, че са избягали от украинците при настъплението им в Курск.И го намират главорезите на Кадиров и го принуждават да се извини публично. И последствия за главорезите няма от руското командване или от руската полиция и прокуратура.
                  Защото това е престъпление чрез заплахи да се принуждава човек да каже нещо против волята му.Преди време чеченци в Украйна нападнаха руски войник,който им искаше документите, докато беше на пост на улицата.Има и случаи на изнасилени руски войници от чеченци.
                  Жалка история.Путин се прави на велик на беззащитни хора,ама не защитава собствените си войници, които рискуват живота и здравето си.
                  Ако това се беше случило с украинци сега чеченците щяха да са безследно изчезнали.
                  Last edited by Vergil1975; 10.08.2024, 11:36.

                  Коментар


                  • Смятайте колко руснаци сега ще се самомобилизират. Украйна преди зимата ще е паднала цялата. Те знаят какво ще се случи. После ще започнат ударите срещу американските военни - окупационни бази в Европа и чак тогава ще започне голяма война с ракетите. След това не е интересно.
                    Last edited by supertrader; 10.08.2024, 11:17.
                    D.Y.F-091066

                    Коментар


                    • Русия може да се нуждае от година, за да си върне загубените територии в Курска област - The Washington Post

                      В статията се съобщава, че внезапният пробив на украинските въоръжени сили е най-сериозното предизвикателство за диктатора Путин след въстанието на Вагнер. Успехите на Киев повишават моралния дух на украинските войници и цивилни, но нанасят и тежък удар върху репутацията на руското правителство и военните. Подчертава се, че ако руските войски продължат да напредват със същата скорост, както в другите направления, ще им е необходима една година, за да си върнат загубената територия в Курска област.

                      Освен това, както се посочва в публикацията, украинските въоръжени сили вече са окупирали повече от 20 руски погранични села и частично поне един град, а сега напредват към Курската атомна електроцентрала. В статията се отбелязва, че украинските бригади ще имат време да се укрепят в укрепени позиции, което потенциално може да даде на Киев мощен коз в случай на бъдещо прекратяване на огъня или мирни преговори.

                      "Украинските сили явно са напреднали доста в района на Курск, но колко територия контролират или всъщност възнамеряват да контролират, остава неизвестно", казва Майкъл Кофман, старши сътрудник в Фондацията за международен мир "Карнеги".
                      -----------------------------------------------------
                      На возвращение потерянных территорий Курской области у РФ может уйти год, - The Washington Post

                      В статье сообщается, что внезапный прорыв ВСУ — самый серьезный вызов для диктатора Путина со времен восстания вагнеровцев. Успехи Киева поднимают моральных дух украинских войск и мирных жителей, но при этом сильно бьют по репутации российской власти и военных. Подчеркивается, что если российские войска будут наступать с той же скоростью, что и на других направлениях, им понадобится год, чтобы отбить утраченные территории в Курской области.

                      Более того, как указывает издание, вооруженные силы Украины заняли уже более 20 приграничных российских деревень и частично как минимум один город, а теперь продвигаются к Курской АЭС. В статье отмечается, что у украинских бригад будет время окопаться на укрепленных позициях, что потенциально даст Киеву мощный козырь в случае будущего прекращения огня или мирных переговоров.

                      "Украинские силы явно продвинулись довольно далеко в Курской области, но сколько территории они контролируют или на самом деле намерены контролировать, остается неизвестным", - сказал старший научный сотрудник Фонда Карнеги за международный мир Майкл Кофман.

                      Коментар




                      • Качествени снимки на разрушената колона на путлеристите край Рилское

                        Качественные фото уничтоженной колонны кацапни под Рыльском

                        Коментар


                        • Как ще ги унищожиш тези дронове, те всичките са програмирани и никакви радиосигнали не приемат, само излъчват. Нещата са далеч по сериозни, просто дроновете са по скъпи от този башибузук от няколко хиляди човека. Нападнаха цивилно население, което няма оръжие..сега ще се снабдят от тях.
                          Last edited by supertrader; 10.08.2024, 11:04.
                          D.Y.F-091066

                          Коментар


                          • Берлин даде да се разбере, че не е против офанзивата в Курска област и използването на германско оръжие там

                            Както пише Politico, офанзивата на Украйна в Курска област не срещна съпротива от страна на съюзниците ѝ и получи зелена светлина от тях, особено от Германия.

                            "Украйна има право на самоотбрана, залегнало в международното право. Това право не е ограничено само до собствената ѝ територия", цитира изданието коментар на германското външно министерство.

                            Уточнява се, че много политици от консервативната опозиция в Германия още по-открито са подкрепили както украинската офанзива, така и използването на германско оръжие на руска територия. Въпреки това канцлерът Олаф Шолц досега се въздържаше да излезе от лятната си ваканция, за да каже каквото и да било за украинския пробив в Курска област.

                            Според Bild бойните машини на пехотата Marder, които Германия е прехвърлила на Украйна, са били забелязани на руска територия. Въпреки това германското правителство твърди, че не разполага със собствена информация за използването на техните оръжия в настоящите боеве.

                            Въпреки това председателят на комисията по отбрана в Бундестага Маркус Фабер заяви, че Украйна има пълното право да използва всички прехвърлени средства, включително и германските танкове Leopard-2.
                            ----------------------------------------------------------
                            Берлин дал понять, что не против наступления в Курской области и использования там немецкой техники

                            Как пишет Politico, наступление Украины в Курской области не встретило сопротивления союзников и получило от них "зеленый" свет, в частности от Германии.

                            "Украина имеет право на самооборону, закрепленное международным правом. Это право не ограничивается собственной территорией", - приводит издание комментарий МИД Германии.

                            Уточняется, что многие политики консервативной оппозиции Германии еще более открыто поддержали как украинское наступление, так и использование немецкого оружия на территории России. Однако канцлер Олаф Шольц пока воздержался от выхода из летнего отпуска, чтобы что-либо сказать по поводу украинского прорыва в Курской области.

                            По данным Bild, на территории РФ были замечены боевые машины пехоты Marder, которые Германия передала Украине. Несмотря на это, правительство Германии заявляет, что не имеет собственной информации о применении их оружия в текущих боях.

                            Однако председатель оборонного комитета Бундестага Маркус Фабер отметил, что Украина имеет полное право использовать все переданные ресурсы, включая немецкие танки Leopard-2.

                            Коментар


                            • barbaron, в Белгород освободители предния път ги оправи местното население. Сега пак същото ще стане, нямат войници, всеки четвърти бил наемник чужденец отишъл за пари.
                              D.Y.F-091066

                              Коментар


                              • https://t.me/uniannet/141615

                                Противоотровата срещу господството на руските разузнавателни безпилотни летателни апарати в украинското небе най-накрая е увеличена: унищожаването на руските Зал, Суперкам, Орлан и други боклуци започва с по-голяма скорост
                                -------------------------------------------
                                Противоядие засилью российских разведронов в украинском небе наконец-то масштабировали: уничтожение российских Зал, Суперкамов, Орланов и прочей лабуды пошло более высокими темпами

                                Коментар

                                Working...
                                X