IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• satz, ВСУ масово напускат позициите си, защото семействата им били в окаяно състояние и безпаричие. Те го казват, ако работят биха им осигурили препитание..а те кибичат на фронта, където заплатите си ги харчат да поддържат стари коли. В Киев също вече нищо не върви, търговията е мъртва. Онези лелки на пазара които искаха войната да не спира понеже вече Украйна била загубила много хора и трябвало да победи са им затворили сергийките и сега имат проблем че няма с какво да се препитават. Не се знае украинските Ф16 дали няма да попаднат в ръцете на руснаците цели.
    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Първи в света са по крадене- колко милиарда наляха в космическата програма, а успехи нула. И по други работи са първи, ама ме мързи да ги изброявам
      Не следиш правилните канали.

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение

И тримата споменати, който може да са на едно и също IP отдавна трябваше да са баннати,
        така, че радвай се , че още пишеш

отностно руZZката победа ще оставя руZZките военкори да говорят

Мдам

Коментар

• barovec, какво искаш да стане, те вече ги качиха спътниците и представа си нямат ако не се използват как ще ги свалят без да издумкат в атмосферата мощно. Дори не е опция спътник да издумка с всичките си бомбички, по добре да се освободят една по една. И понеже не са добри по уайфай, мъчи ги са направо програмирани без връзка по радио която да може да се използва неоторизирано..Ами толкова могат.
          D.Y.F-091066

Коментар

• е на мене ли ще кажете бот , ве приятелчета

винаги с интерес чета вашите прогнози, щото най вероятно идват от извора…

ама няма да стане тая баце, близките 20-30 години -не
            след тва незнам….

Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
            barovec, всичко е по план, един ден на Киевското и Варшавското езеро ще плават лодки, хора ще релаксират, Калифорния и Тексас няма да ги има, но пък упадъка на Уайьоминг ще е в миналото и там ще изгрее слънцето. Руснаците не се справят с космическите технологии чак толкова добре и това е факт при положение че са акцентирали на тъпи бомби. Хайде тежка ви нощ ботове.

Коментар

• barovec, всичко е по план, един ден на Киевското и Варшавското езеро ще плават лодки, хора ще релаксират, Калифорния и Тексас няма да ги има, но пък упадъка на Уайьоминг ще е в миналото и там ще изгрее слънцето. Руснаците не се справят с космическите технологии чак толкова добре и това е факт при положение че са акцентирали на тъпи бомби. Хайде тежка ви нощ ботове.
              D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Да не те разочаровам но, колкото и да не са свободни според теб, повечето руснаци вярват, че са по-свободни и знаят по-добре, какво да правят с живота си. Твърде сме малко,за да им даваме наклон на оная работа, нямаме и 5% от тяхното население, нито половината от техните възможности за развитие. А, относно ученето, ТЕ са напред от нас с десетилетия и даже огромна част от целия останал свят (кой знае, защо? ) ги смята за сила в науката Номер 1 (ПЪРВИ В СВЕТА) . Иначе, двете ти последни заключения са верни, дума да няма.
                Първи в света са по крадене- колко милиарда наляха в космическата програма, а успехи нула. И по други работи са първи, ама ме мързи да ги изброявам

Коментар

• Добро изпълнение на украинците
                  https://faktor.bg/bg/articles/unisht...-pantsir-video

Очевидно много ПВО на Кочината вече е унищжено, небето им е пробито, украинските дронове си изпълняват задачите с лекота - а това води до още по-малко ПВО и още по-пробито небе.

Коментар

• Аз какво съм виждал и какво не съм, не ти знаеш. Междувпрочем от миналия месец имаме всички метални фирми 5% увеличение. Ти имаше ли такова
                    Last edited by X_Y; 28.08.2023, 10:36.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

И на мен никой не ми дава пари, а за отбрана на Европа все намират.
                      За каква отбрана на Европа? И какво, ако не е тайна, ТИ ЛИЧНО, разбираш от отбрана и как се отбранява с нападателно въоръжение и отбранителни концепции? Да, донякъде нещо да се свърши може, ама ефектът е силно отслабен, плюс оскъпен. Предлагам ти да прочетеш В Б.Резун и неговите анализи, (човекът си разбира от работата) и после, ако нещо...

Коментар

• но тенкс
                        стой си в загниваща германия,
                        топлете с вестници тая зима
                        яжте плъхове на жар

Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Умножи нетото поне по 4,5, добави пълни застраховки/ данъци/ и ще си помисля

Коментар

• Първоначално изпратено от barovec Разгледай мнение
                          баце лупкай задна към България
                          и аз търся хора, заплата нето 1000€
                          изискванията са да можеш да четеш и да знаеш таблицата за умножение
                          писане не е задължително
                          работно време 9:00-17:00
                          мисля, че ще се класираш с лекота

Умножи нетото поне по 4,5, добави пълни застраховки/ данъци/ и ще си помисля

Коментар

• Първоначално изпратено от barovec Разгледай мнение
                            сори, ама и това не е вврно
                            ако познаваш поне един оригинален руски пичага , щеше да знаеш че е така

оригиналните руски пичаги са си номер 1 , и това не е майтап

идеята е , че наистина имат нужда от един нов цар освободител, че да отприщи тоя капацитет
                            Чудя се, на какво отгоре, е великото ти самочувствие. Ще ни открехнеш ли, моля?

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                              И на мен никой не ми дава пари, а за отбрана на Европа все намират.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

Руснаците нямат идея какво биха правили една свобода. Буквално са като диви животни, огледани в зоопарк - пуснеш ли ги навън, ще умрат от глад.
                                Боя се, че имаме първия народ в човешката история, за който няма надежда дори при смяна на цивилизационния модел.
                                Русия е дебелото и мързеливо дете от бедно семейство, което завижда на съучениците си и понеже не може да учи като тях, го тормози, като им лепи дъвка по раниците. Проблемът се оправя с бой (неприложим за Русия поради атоми) или с изключване (неприложим за Русия поради ресурсна ценност).

Да не те разочаровам но, колкото и да не са свободни според теб, повечето руснаци вярват, че са по-свободни и знаят по-добре, какво да правят с живота си. Твърде сме малко,за да им даваме наклон на оная работа, нямаме и 5% от тяхното население, нито половината от техните възможности за развитие. А, относно ученето, ТЕ са напред от нас с десетилетия и даже огромна част от целия останал свят (кой знае, защо? ) ги смята за сила в науката Номер 1 (ПЪРВИ В СВЕТА) . Иначе, двете ти последни заключения са верни, дума да няма.

Коментар

Working...
                                X