IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
    Украйна 8 години обстрелвала Русия пърди Кисимов насъвсем сериозно си го твърди.
    Искам и аз от тия халюциногени - че и държат 10 години
    Е не си ли виждал разходката из Донецк през 2021 - след "7 години украински бомбардировки и геноцид"?!?

https://youtu.be/M55jKjOp-SE?si=jFyAihi5_mMD683p

Мурзилажа подминава това видео всеки път, но аз учтиво им го пускам.
    Украинците са на 9 км от сниманото на видеото - в съседна
    ​​​​​Авдеевка.

Коментар

• Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение

Нивото, нивото.
      Че си антибългарче, си личи от спътник. Не Турция, е измислилз държавата България. Докато държавата Украйна е измислена от Ленин. Турците не са ни подарявали територии, а отнемали. На Усрайна, само Крим, Одеса и Донбас да вземеш, са изключителни подаръци. Зеленото джудже, иска да забрани на всички малцинства да изучават матерния си език. При 30% етнически руснаци. Ние ако забраним да се говори на турски, първо от ЕС ще ни попилеят, не само Турция.
      Вие изселихте нашите турци и Турция не се намеси.
      Украйна съществува векове преди тънкоочните монголи да нахлуят на Запад от Урал. Нещо повече, варягите са преки потомци на викингите.

Коментар

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение

Ум непонятно

Мдаа, аре пак задачка за дечицата:

при загубени 2 танка и 2 БМП за 35сек.
        при такъв темп, колко танка и БМП ви трябват, че след 1 час (3600сек.) да имате поне 4 машини на бойното поле

Въпрос за СКР:
        Годишното производство на танкове в Русия за колко часа такъв бой ще стигне?

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Прави са някои колеги, когато пищят, че кредитите заробват. За едни маломерки на твоите години да се излагаш с такива тъпашки постове.
          Пак нещо не си разбрал- на 41 съм- като за форума направо младежка възраст. За финансите не само че не ми се налага да пиша по 100 поста на ден за някоя копейка, но мога и да решавам кога да работя и кога- не. Днес съм решил да ми е почивен ден. След малко отивам да пия бира с приятели докато е още хубаво времето. А поста ми го прочети след година- две- точно така ще са нещата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

Ми тогава Турция да си прибере Кърджали и Разград. Хубави земи, плодородни, населението е мюсюлманско и говори на турски. НалЕ това е логиката?!?
            Нивото, нивото.
            Че си антибългарче, си личи от спътник. Не Турция, е измислилз държавата България. Докато държавата Украйна е измислена от Ленин. Турците не са ни подарявали територии, а отнемали. На Усрайна, само Крим, Одеса и Донбас да вземеш, са изключителни подаръци. Зеленото джудже, иска да забрани на всички малцинства да изучават матерния си език. При 30% етнически руснаци. Ние ако забраним да се говори на турски, първо от ЕС ще ни попилеят, не само Турция.

Коментар

• Първоначално изпратено от Кисимов Разгледай мнение
              ..., като разположи четири хиляди танка и обстрелва осем години Одрин и да се надява че Турция няма да се намеси. ..
              Украйна 8 години обстрелвала Русия пърди Кисимов насъвсем сериозно си го твърди.
              Искам и аз от тия халюциногени - че и държат 10 години

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

При тия не търси логика. За тях ако не подкрепяш унищожаването на украинската нация и завземането на украинските земи от Русия то мразиш руснаците и трябва да ходиш да воюваш на украинския фронт
                По-скоро логика "Детенцето е предизвикало педофила с твърде сладките си къдрички". Добър, хубав педофил и гадно, лошо, развратно дете. Педофила освобождава детето от детската му наивност. Детето излишно се съпротивлява срещу изнасилването - трябва да приеме с благодарност гениталиите на възрастния. Педофила се дразни, когато детето иска да играе с другите деца.

Единствената, ама единствената причина днес да не събираме отломки и трупове в България по същата причина е, че Аспарух е слязъл няколкостотин км. надолу.

Коментар

• Ясно е за всекиго, че Русия ще изплаща репарации 100 години.
                  Ето как ще стане това:

"России помочь нельзя" ЛИПСИЦ об экономике Путина и будущем России

Ето какво казва най-компетентният икономист в Русия - проф.ЛИПСИЦ
                  за миналото и бъдещето на Русия.

Видеото е само за тези, кото имат нещо между ушите

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Какъв национален интерес си гледат руснаците нямат акъл за 2 стотинки- станаха по- бедни от българите- направо втори Иран+ бонус стотици хиляди убити и осакатени руснаци, а след войната ще са в ролята на немците след втората световна
                    Прави са някои колеги, когато пищят, че кредитите заробват. За едни маломерки на твоите години да се излагаш с такива тъпашки постове.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

Ми тогава Турция да си прибере Кърджали и Разград. Хубави земи, плодородни, населението е мюсюлманско и говори на турски. НалЕ това е логиката?!?
                      При тия не търси логика. За тях ако не подкрепяш унищожаването на украинската нация и завземането на украинските земи от Русия то мразиш руснаците и трябва да ходиш да воюваш на украинския фронт

Коментар

• Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение
                        Напротив , тепиксчо .....има голямо значение как изглежда задаващия въпроси ........Аз например ще отговоря на Карбовски ....този мъжко-женския ''1420 '', който ти е пътеводен ''журналист'' , ще го препи..ая , защото цялата ми същност крещи че не е в ред ....и то само като започнем от външноста .......

А за Н.Лозанова и Ванко 1 - информацията е от дебрите на твоя мозък , аз нямам такива подробности .........
                        Пък и ти сигурно имаш не дотам умно-красиви приятели , нежълтопаветници .....
                        Сега ....да те утепаме ли
                        https://www.avtora.com/nikoleta-loza...a-cherno-parti

Все те мързи да натиснеш три клика.

Коментар

• Корабите, преминаващи през Червено море, сега използват GPS, за да заявят, че не са свързани с Израел.
                          Гръцки танкер, който напусна Русия, излъчи чрез GPS, че няма връзка с Израел. „Надявайки се да не бъдем цел в Червено море“. Това е едно от най-важните условия, които постави генерал Яхя Сари, което е да не се изключва устройството IAS, за да могат военноморските сили да комуникират с корабите, за да обменят информация и нещата да протичат мирно.

Коментар

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение

Руснаците си гледат техният национален интерес и спасяването на руснаците в Украйна е само допълнителен бонус за тях плюс доста хубави земи

Жалко за украинците които бяха подлъгани да защитават чужди национални интереси и загубиха и хора и земя

Да даваш на някого пари да се бие с друг много по силен от него е мечешка услуга, но това украинците в по голямата си част ще го осъзнаят когато вече е късно тоест много скоро

Това е като да ти дам чисто ново Ферари застраховано на двойна цена с което ти да скочиш от Аспаруховият мост с 200км и да се надяваш че ще оцелееш и няма да го повредиш и няма да се налага да плащаш за щетите

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                              Към 13:00 ч. е известно за 18 загинали и 132 ранени в резултат на нападението в цяла Украйна - Национална полиция

По данни на правоохранителните органи, в Днепър сред петимата загинали (по-рано началникът на ОВА съобщи за шестима) - дете и полицай. В Харковска област са убити трима души, а в Запорожка - четирима.

В Одеска област двама души бяха смъртно ранени, в Лвов - един. Трима души станаха жертви на обстрел в Киев.
                              Нали ти написаха вече - руснаците спасяват украинците. Теб не са ли те спасявали, убивайки те?!?

Коментар

Working...
                              X