IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от SlonH Разгледай мнение
    [ATTACH=CONFIG]n4073137[/ATTACH]
    Глупавите рашисти могат да са предизвикали глобална ядрена катастрофа вече с дейстивията си, защото ако нещо стане на АЕЦ-а и вятъра ще го донесе първо в България и всички ще го ду**ме и рашисти и нормални хора. Явно това е целта - не е важно на мен да ми е добре ами на другите да им е зле, нека на всичи и ме зле, интересно копейките от варненско къде ще се дянат от ядрения вятър? Да не отидат само в джентърския запад да бягат? ООН, НАТО и целия нормален свят трябва да се събуди най-после и да затрие тези терористи рашисти
    Миналата седмица япония изпусна радиоактивна вода от фукуджима, я звънни на нато, оон и целия нормален свят да ходят да трепят джапанките

    Дали си спомняш кой предизвика катастрофата във фукуджима- само да ти помогна- не са руснаците

    Коментар


    • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
      ...

      Как разбрахте че руснаците са виновни, или предполагате??? Ами няма доказателства за този удар от никоя страна. ..
      Няма само за слепците и глухарите,
      а иначе, ако не сте такъв моля стенографирайте какво чувате тук
      https://t.me/Pravda_Gerashchenko/72792

      Коментар


      • Не са и украинците, защото те смятат че са руснаците. Там стената е била нарушена от украинците като се оттеглят, да можели руснаците да пуснат вода на Крим. Какво може да е станало, той гледа една графика на която колебанието е 2-3 метра май няма. Нищо не са пълнили с цел да рухне стената, просто не произвеждат ток понеже няма къде да го дянат най вероятно и скоро преди това са изпускали водата - този спад надолу е изпускане, но е трябвало много по рано да я пуснат пак а те са се забавили. Може и украинците да не са, както и руснаците, станала е авария на рушащото се съоръжение.
        Сега как на никой не му пука да говорят помежду си и да се напънат да извадят горивото от този спрян реактор, това нещо е критично.
        D.Y.F-091066

        Коментар


        • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
          Председателят на Европейския съвет Шарл Мишел е шокиран от разрушаването на язовир Каховка
          Този дето искаше да избие всички руснаци ли- той ли беше

          Коментар


          • Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
            Правото на вето само им се отнема на рашистите и сините каски ще идат на руско-украинската граница
            и толкоз.
            Ще посмеят на стрелят срещу тях, колкото посмяха да стрелят по натовски конвой
            А белите каски кога ще отидат на границата, помниш ли в сирия имаше бели каски, сините избягаха- било много страшно за тях. Натовски конвой- доколкото си спомням точно в сирия унищожиха един конвой, мисля че бяха около 50 камиона и определено не бяха нито сирийски , нито руски

            Коментар


            • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

              Петрогъс приливната вълна с каква височина е била- според твоето инфо трябва да е била 17м
              Za Одеса какво става дарагойчик, как са плановете?

              пп
              човека нищо за приливни вълни не е писал. халюцинирате нещо?

              Коментар


              • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                Не изхвърляй бебето с мръсната вода
                Мръсната вода е присъствието на терористична русия
                в ООН и в Съвета за сигурност на ООН
                ===========================================
                Рашистите вече са започнали да изнудват с храна

                Постоянният представител на Русия в ООН Небензя заявява, че "няма изгледи" за "зърнено споразумение".

                Е, очакваме реакцията на Близкия изток и Африка. В крайна сметка сега един постоянен член на Съвета за сигурност на ООН, Русия, е готов да подложи на глад населението на гореспоменатите страни.

                Още едно категорично доказателство, че Русия няма място в ООН!
                Аха, как ли пък няма да ти повярваме- руснаците дадоха безплатно жито на африканските държави, а украинското отиде в демократичния запад. Хубаво е да четеш, да мислиш и тогава да пишеш

                Коментар


                • Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
                  Тея руски шимпназета са държали затворени шлюзовете нарочно за да достигне 17метра водата и тогава са го взривили с цел по-голямо наводнение
                  ]
                  Петрогъс приливната вълна с каква височина е била- според твоето инфо трябва да е била 17м

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
                    Руските " освободители" са взривили Каховската хидроелектроцентрала с което освен екологична катастрофа предизвикват и огромно наводнение най- вече на левия( контролиран от тях) бряг на Днепър. Ето ви " русский мир" и " освобождение " в цялата му прелест.
                    Как разбра че са руснаците, а не укропите

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение

                      Същата тактика използва Сталин пред Москва. Взривява язовири, за да спре настъплението на Вермахта. Загиват много жители на населените места.

                      Нищо ново не са научили тия орки и никого не могат да изненадат.

                      Апропо, да припомним че тоя язовир захранва с вода Крим. Явно рашистите са отписали и Крим, да видим кога ще отпишат и Краснодар.
                      Укропските киборги са взривили всички останали по високи сгради в артьомовск, те откъде са се научили, или това е добро

                      Как разбрахте че руснаците са виновни, или предполагате??? Ами няма доказателства за този удар от никоя страна. Ако си припомним само онова селце - баку или нещо такова дето труповете се появиха чак на третия ден след напускането на руснаците , ако си припомним клиповете където хохлите застрелват пленници, би трябвало доста да се замисли човек и с минимална доза оптимизъм да предположи че руснаците са виновни. Доколкото четох и си спомням хохълите стреляха по този бент и руснаците информираха света за тези обстрели.

                      Коментар


                      • Ние също нямаме хора, млади хора са много малко и ако тук не мръднат нещата в положителна посока не знам, то и право нямаш да караш младите да стоят защото ги мъчиш един вид, няма реализация, няма работа, продавачките в магазините са с висше образование..не че е лошо. Близки имам те са с такъв образователен ценз и това работят децата. Иначе може да се лъжем, едни изтребители като вземем и сме нато - сила, а истината е че много изтребители не ни и трябват, защото кой ще ги кара тези самолети.
                        D.Y.F-091066

                        Коментар


                        • Кагато един работещ изхранва трима които не работят, няма измъкване. Без внос на работна ръка и то милиони им трябват. Има един украинец - патриот разправя че 50% от избягалите щели да се върнат, той ще се връща защото там била голяма корупция и ще строи мегазатвор да го напълни с бандити и корумпета, както президента на Салвадор. Отдолу в коментари му пишат други украинци и има избягали като него сега, защото той е избягал нали в Щатите. Та те му пишат - ти си болен, нещо такова и аз съм избягал от Украйна и всички които познавам - нито един няма да се върне там. Ние искаме като теб да се доберем до САЩ, но и сега къде сме ни е много по добре отколкото в Украйна. Зеленски е приел закон, че тези от мъжете които се върнат след войната ще ги вкарват в затвора - 7 години затвор ги чака, но от толкова много писаници под клипове не съм видял един такъв да се е трогнал че няма да може да се върне защото ще го затворят. Има пишат - аз съм украинец, слава на Украйна, на героите, аз съм примерно в Канада и всички ги подкрепяме...как ?
                          D.Y.F-091066

                          Коментар


                          • Gerasim_Burgaski, кой ще ги пилотира, в Украйна били останали 5 - 7 милиона трудоспособни, всички били духнали зад граница. Украйна вече една малка страна като население, и били 20 милиона от които смятай колко нетрудоспособни а някой трябва да ги изхранва. Те ще подаряват територии, ще има до хората от цял Свят който иска да отиде да живее там и може да работи ще е условието да се засели. На тях територии не им трябват, те имат за подаряване.
                            D.Y.F-091066

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение

                              Това откъде го чу-прочете?
                              Един клип на някакъв от Израел, под него сериозно обдъждаха да бягат. Този казва че е коментирано и техните военни са казали че очакванията да свалят ракетите са преувеличени, могат само малките и бавните. Този купол е такава система за сваляне на ракети но от други които трябва да са базирани в космоса, на спътници. Трябва да го намеря, те в коментарите обсъждат накъде ще бягат и че няма смисъл възрастни хора да остават. Може би някой ги е паникьосал умишлено. Всяват паника там според мен. Както казваш въпроса е парите да отидат нанякъде. Или пак ги подготвят да ги оберат. Тази невавист на Хитлер към тях няма с какво да е мотивирана, няма причина за нея..освен да ги подкарат като овце на корабите да бягат.
                              D.Y.F-091066

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                                Да и те са го направили това нещо с хидроцентрала - абсурд, а и тези които са били при нея със сигурност са знаели какви ще са последствията, ако се случи. Така че това е работа на ВСУ.
                                Могат ли ВСУ да прихват някой бункер със страгическа ракета в него както са влезли на руска територия - Могат ! Ако успеят да я изстрелят ще го направят както е насочена и някой съюзник, ще изреве яко. Тези са опасни, много лъжат, това вече е ясно. Руснаците са много бавни, със сигурност ракетите им имат цели отвъд Океана. Ха да им е честито на САЩ, това което сами ще си направят никой не може да им го причини.
                                Австралия може ВЕДНАГА да прехвърли 41 изтребителя F / A-18 Hornets в Украйна - медии

                                06.06.2023 г. 16:36 ​​ч

                                В същото време не е известно дали всички тези самолети са подходящи за по-нататъшна експлоатация, тъй като те ще бъдат унищожени.

                                Австралия обсъжда със Съединените щати възможността за прехвърляне на изтребители F / A-18 Hornets в Украйна. За това пише Australian Financial Review , позовавайки се на свои източници.

                                Както беше отбелязано, САЩ не възразяват срещу прехвърлянето на самолети. В същото време условието за прехвърлянето е използването на изтребители изключително във въздушното пространство на Украйна.

                                Кралските австралийски военновъздушни сили планираха да бракуват 41 F/A-18 Hornet. Планирано е те да бъдат бракувани или продадени за използване като учебни самолети.

                                В същото време не е известно дали всички тези самолети са подходящи за по-нататъшна експлоатация. Източник от The Australian Financial Review признава, че някои от самолетите са добри само за детайлен анализ.

                                справка. F/A 18-Hornet е американски палубен изтребител-бомбардировач и атакуващ самолет, разработен през 70-те години. Извън производството, но в експлоатация в САЩ, Канада, Австралия, Испания, Швейцария, Финландия, Кувейт и Малайзия.

                                Припомняме, че през март Украйна се обърна към Финландия и предложи да обсъдят въпроса за евентуално прехвърляне на изтребители Hornet в Украйна. Финландското министерство на отбраната обаче отхвърли това искане. Те казаха, че изтребителите Hornet ще бъдат използвани от финландските отбранителни сили през следващите няколко години, след което жизненият им цикъл от около три десетилетия ще приключи.

                                Коментар

                                Working...
                                X