IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение

Единственото предимство на русия спрямо Украйна е съотношението на населението 4:1. Дотам. Пушечно месо у Мордор бол. Съответно го използват по предназначение и мрат като мухи. Човешкият живот в русия никога не е бил на почит. Същото се наблюдава и при мурзилажа тук. Кипи всекидневна радост от руската агресия, без да му пука особено за жертвите. За съжаление се върнахме 100 години назад, поради простата причина, че крепостните масово не са мръднали в развитието си. Докато има вати готови да гинат за рашисткия фюрер Късий I, всичко е наред. А беден и прост мурзилаж в русия бол. То май умните руснаци отдавна духнаха от там. Относно Запада, ако същият реши, може да залее Украйна с оръжие. Произведения капацитет на НАТО е в пъти по-голям от руския. Но същия този Запад трябва най-накрая да проумее, че спре ли да помага на Украйна, скоро ще пролива собствената си кръв. Защото диктаторите от рода на Путлер разбират само от тоягата и няма да се спрат докато не я усетят. Но сякаш това убягва на НАТО и същото се държи както с Хитлер в навечерието на 1939. Всички знаем резултата от въпросното щраусово поведение. Това не пречи на късотрупия Сатрап постоянно да реве, че НАТО иска да го нападне и да използва това малоумно оправдание за да напада съседите си. Русия граби, убива и руши в Чечня, Молдова, Грузия, Беларус, Украйна. Да се готвят Казахстан, Армения и подобни. Джуджака се опитва да възстанови СССР. КГБ агентчето освен от убийства, от друго не разбира. Не се очаква русия да просперира икономически, политически или в областти като здравеопазване и правата на човека. Добре, че поне имат полезни изкопаеми, че иначе са живи умрели. Не че обикновения руснак е цъфнал и вързал от тях. А родната вата вместо да мисли как да се развива, пърха щастлива в мизерията си, сякаш Путлер ще я изкара от нея. Поне този път сме от правилната страна на барикадата в ЕС и НАТО. Силно се надявам да си останем там, защото от другата страна виждам само смърт и разруха.
    Дотам води ниският статус и безрадостното съществуване.....
    Българско селфи

Американците искат да ме поробят веднъж завинаги. Руснаците искат да ме освобождават – постоянно.
    Еврогейовете искат да ми сменят пола. И да ми вземат детето.
    Аз искам детето да учи на Запад. Мразя Запада.
    Искам да се изправя срещу тиранията му, но и да паднат визите.
    Турците искат да си ме върнат. Гърците искат да не се връщам… другото лято.
    Македонците не ми признават историята – аз не им признавам държавата. Нищо, че едно време аз първи им я признах.
    Искам да изляза от нас и от Европейския съюз. Но македонците да не влязат!
    Англичаните не искат да ходя при тях. Но те идват при мен, защото тук няма толкова мерки.
    Искам спешно да се вземат мерки да няма повече никакви мерки.
    Искам светът да знае, че ние сме измислили компютъра, но няма да им дадем да ни превърнат в компютри.
    Не искам да се стои отдясно в метрото и викам: "Бегай у лево!"
    Съединението прави силата, но всеки сам си преценя.
    Искам да се събираме – стига толкова разделение. Но не искам да събирам разделно. Нали накрая всичко отива на едно място?
    За големите идиоти има място в университета. За малките деца няма място в детската градина.
    Не ми харесва как ми усвояват фондовете, затова ще си усвоя балкона.
    Съсипаха я тая държава, но да живее България, защото тука нищо не става, но ние сме номер едно.
    Накъдето и да се обърна, виждам фашизъм - медицински фашизъм, медиен фашизъм, либерален фашизъм. Само в обикновения, фашистки фашизъм, не виждам грам.
    Аз съм българче. Обичам... ама не го знам цялото докрая.
    България ми е на сърцето, Левски и Ботев са ми на прасеца.
    Обичам възрожденците – но днешните повече. Щото тия от едно време са се борили да бъдем европейска страна, а днешните се борят да не сме. Напредък.
    Християнин съм, но не съм религиозен.
    Един нов пророк ми казва да пия белина. Тя вреди на дрехите, но помага за здравето. И не е точно белина, де, просто има малко белина вътре.
    И човекът не е точно пророк, работи като шпакловчик. Ама какво от това – нали и Иисус е бил дърводелец?
    Пък и “месия” значи “помазан” – а шпакловката идва след мазилката.
    Значи моят човек е над-месия. И аз съм над нещата.
    Не съм точно щастлив, но искам да бъда.
    И май в това е цялата работа…

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от Turbolan Разгледай мнение
        Има възможност (за да се възрадваш за кратко) НАТО да влезе във войната и се напъне с цялата си мощ срещу "ватите".
        Но тази възможност е маргинална и би била много за кратко, защото не се съмнявам, че руснаците и Путин ще използват стратегическите си ядрени оръжия, ако сметнат, че конят отива у ряката.
        Товарищ, имате 1/8 от сушата, а все война ви е у главата. Вечно ламтите за нови и нови територии. Не се цивилизовахте и това е. Забравяте обаче, че НАТО също е ядрен алианс и стигне ли се дотам, не знам чий кон у коя река ще отиде ...
        Last edited by GiRo; 04.11.2023, 18:14.
        Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

• American Thinker, консервативна американска медия:

Всички в Украйна крадат като за последно, защото знаят, че Русия е победила, казва украинско официално лице.

Защо да им наливаме милиарди, които се прехвърлят на сметките им в Кипър, Швейцария, Монако?

https://www.americanthinker.com/blog..._tomorrow.html
          Last edited by Turbolan; 04.11.2023, 15:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение

НАТО дават и ще дават толкова колкото да има паритет.
            жаба се вари бавно
            НАТО ще дава, докато го озори икономиката. Дотам. А тя, тази икономика, понеже е на кредитно стимулиране, съвсем не е бездънна.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
              В Украйна ги пращат с бой.
              Клеветник

Коментар

• Първоначално изпратено от livret Разгледай мнение

Най-бедните държави са държави, създадени от бивши роби (Хаити, Либерия).

Вече и България!-НАЙ ВЕЧЕ СЛЕД второто "ОСВОБОЖДЕНИЕ"

Българите,като бивши "РОБИ" имат същият манталитет!!

Робът не мечтае за свобода; робът мечтае за тирания.

Не всички селяни са.били доволни от премахването на крепостничеството в Русия през 1861 година. Това отбелязва и Некрасов в стихотворението си "Кой живее добре в Русия?"

По време на Гражданската война в САЩ през 1861-1864 г. много чернокожи са служили на южната армия. но Северът също се бори за освобождението на робите.

Османската империя, в периода 15-17 век е доста по-прогресивно устроена от Руската Империя. В Османската Империя няма крепостничеството. Ангарията е три дни годишно, българите притежават собственост. Движението на хората е възможно и реално. Данъците се събират в пари и това води до бързо навлизане на пазарните отношения. Проблемите започват след провала на похода към Виена...
                Робска душиц00 себе си визираш?

Коментар

Разбирам те, мисля, но това не променя факта, че някои по върховете в САЩ и Европа мислят, че Русия може да продължи така безкрай.
                  Ако са прави, войната е вече безсмислена за Украйна-Запада и много смислена от тук нататък за Русия.

Има възможност (за да се възрадваш за кратко) НАТО да влезе във войната и се напъне с цялата си мощ срещу "ватите".
                  Но тази възможност е маргинална и би била много за кратко, защото не се съмнявам, че руснаците и Путин ще използват стратегическите си ядрени оръжия, ако сметнат, че конят отива у ряката.
                  НАТО дават и ще дават толкова колкото да има паритет.
                  жаба се вари бавно

Коментар

Да, с Джаули (енергия) рядко се работи, повече с Ват (мощност на енергията).

Сега се сетих, че съм виждал, как определят къде е лъчът на тези YAG:Nd лазери (звучи "як неодим"), тъй като свободната му генерация е инфрачервена: на предполагаемото място държаха парче лист от индиго (това за копиране) с матовата страна към идващия лъч, и импулсът правеше гланцово петно, като се вдигаше и лек пушък, ако е на висока мощност.

А пък американците имаха идея за военни рентгенови лазери в орбита около Земята.
                    САЩ вече имат такива

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
                      Изпращане на ватници на фронта- голям смях
                      https://youtu.be/IhvkPe4DOtU?si=TeqzK4hFl9lKYHh6
                      В Украйна ги пращат с бой.

D.Y.F-091066

Коментар

• Изпращане на ватници на фронта- голям смях
                        https://youtu.be/IhvkPe4DOtU?si=TeqzK4hFl9lKYHh6

Коментар

Единственото предимство на русия спрямо Украйна е съотношението на населението 4:1. Дотам. Пушечно месо у Мордор бол. Съответно го използват по предназначение и мрат като мухи. Човешкият живот в русия никога не е бил на почит. Същото се наблюдава и при мурзилажа тук. Кипи всекидневна радост от руската агресия, без да му пука особено за жертвите. За съжаление се върнахме 100 години назад, поради простата причина, че крепостните масово не са мръднали в развитието си. Докато има вати готови да гинат за рашисткия фюрер Късий I, всичко е наред. А беден и прост мурзилаж в русия бол. То май умните руснаци отдавна духнаха от там. Относно Запада, ако същият реши, може да залее Украйна с оръжие. Произведения капацитет на НАТО е в пъти по-голям от руския. Но същия този Запад трябва най-накрая да проумее, че спре ли да помага на Украйна, скоро ще пролива собствената си кръв. Защото диктаторите от рода на Путлер разбират само от тоягата и няма да се спрат докато не я усетят. Но сякаш това убягва на НАТО и същото се държи както с Хитлер в навечерието на 1939. Всички знаем резултата от въпросното щраусово поведение. Това не пречи на късотрупия Сатрап постоянно да реве, че НАТО иска да го нападне и да използва това малоумно оправдание за да напада съседите си. Русия граби, убива и руши в Чечня, Молдова, Грузия, Беларус, Украйна. Да се готвят Казахстан, Армения и подобни. Джуджака се опитва да възстанови СССР. КГБ агентчето освен от убийства, от друго не разбира. Не се очаква русия да просперира икономически, политически или в областти като здравеопазване и правата на човека. Добре, че поне имат полезни изкопаеми, че иначе са живи умрели. Не че обикновения руснак е цъфнал и вързал от тях. А родната вата вместо да мисли как да се развива, пърха щастлива в мизерията си, сякаш Путлер ще я изкара от нея. Поне този път сме от правилната страна на барикадата в ЕС и НАТО. Силно се надявам да си останем там, защото от другата страна виждам само смърт и разруха.
                          Най-бедните държави са държави, създадени от бивши роби (Хаити, Либерия).

Вече и България!-НАЙ ВЕЧЕ СЛЕД второто "ОСВОБОЖДЕНИЕ"

Българите,като бивши "РОБИ" имат същият манталитет!!

Робът не мечтае за свобода; робът мечтае за тирания.

Не всички селяни са.били доволни от премахването на крепостничеството в Русия през 1861 година. Това отбелязва и Некрасов в стихотворението си "Кой живее добре в Русия?"

По време на Гражданската война в САЩ през 1861-1864 г. много чернокожи са служили на южната армия. но Северът също се бори за освобождението на робите.

Османската империя, в периода 15-17 век е доста по-прогресивно устроена от Руската Империя. В Османската Империя няма крепостничеството. Ангарията е три дни годишно, българите притежават собственост. Движението на хората е възможно и реално. Данъците се събират в пари и това води до бързо навлизане на пазарните отношения. Проблемите започват след провала на похода към Виена...
                          Last edited by livret; 04.11.2023, 14:40.

Коментар

• livret, да дойде в България, тук ще завърши..с какви глупости искаш да се занимаваме сега..99% от българите не са антинищо, анти туй, анти онуй..тинтири минтири глупости.
                            D.Y.F-091066

Коментар

• Изключиха от Варшавския университет норвежката студентка Мери Андерсен, заради антисемитския плакат

п.с. от ивицата Газа са ѝ обещали, да я приемат в някой от техните университети

В Германия забраняват демонстрация на всичко свързано с ХАМАС ! В сила от 3ти ноември

В русофилска България кога?

От 2011 г. във връзка с изпълнение на задълженията на България по международното право, е забранено да бъде оправдавано, отричано или грубо омаловажавано извършено престъпление против мира и човечеството, когато се създава опасност да се упражни насилие или да се създаде омраза срещу отделни лица или групи от хора (чл.419а от НК, затвор до 5 г.)",

Чл. 419а. (Нов - ДВ, бр. 33 от 2011 г., в сила от 27.05.2011 г.) (1) Който по какъвто и да е начин оправдава, отрича или грубо омаловажава извършено престъпление против мира и човечеството и с това създаде опасност да се упражни насилие или да се създаде омраза срещу отделни лица или групи от хора, обединени по раса, цвят на кожата, религия, произход, национална или етническа принадлежност, се наказва с лишаване от свобода от една до пет години

Коментар

Разбирам те, мисля, но това не променя факта, че някои по върховете в САЩ и Европа мислят, че Русия може да продължи така безкрай.
                                Ако са прави, войната е вече безсмислена за Украйна-Запада и много смислена от тук нататък за Русия.

Коментар

Working...
                                X