IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
    Никакъв смисъл няма тази война, да ходят да преговарят и да си носят калкулатори за преговори. Като си направят труда да посмятат и много бързо ще зарежат войната и победата.
    "Убиха баща ви на фронта в Украйна? Ето билети за цирк"
    В Тюменска област измислиха оригинален начин да утешават роднините на загинали мобилизирани руснаци

    Клуб 'Z'
    https://clubz.bg/137784

    Коментар


    • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
      Gerasim_Burgaski, и от кой ще бягат толкова руската армия, те още не са там и имат няколко части, другите си стоят в Русия и си вземат немалките заплати като военни. И ние с теб да имаме хубави заплати като техните последното нещо което ще искаме е да отидем да ни убият и изгоря хубавия живот и заплатата и пенсията. Не вярвам да отидат на фронта с изключение на техни възрастни колеги, които и без това не им остават дълги години живот и се жертват за да спасят младите - да не отидат те. Русия дори да се оттегли ВСУ и да кажат че се примиряват със загубата на територии само след максимум година ще почнат да предлагат на Украйна да си ги вземе, ако тя има пари да плаща пенсии и заплати на военни. Тези от колективен Путин не са глупаци и те виждат че Европа пропада икономически, съответно няма да могат да се продават руски суровини и ги чака проблем с парите. Нали знаеш като свършат парите почват скандали и това е работещо правило.
      Дали ВАЗ, МАЗ, ГАЗ, Праз и Москвич успяват да направят по 1000 Лади на ден за вдовиците и родителите на загиналите орки? А кожени палта?

      Или, всичко завършва с чувал картофи и чувал моркови за загинал орк?

      Коментар


      • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
        Никакъв смисъл няма тази война, да ходят да преговарят и да си носят калкулатори за преговори. Като си направят труда да посмятат и много бързо ще зарежат войната и победата.
        Войната има смисъл. И изкуственото и забавяне от Кремъл - също. Пък и от Вашингтон я бавят и не планират победа на жълто-сините.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение
          Ако случаят Залужни беше на руска страна, западните медии щяха да се погрижат всички да знаят за изчезването му досега. Но те се преструват, че такъв човек никога не е съществувал. И дума не се казва за него. И хората все още си мислят, че могат да разчитат на медиите за информация

          Where is Zaluzhny?



          Загiнул бля'.

          Коментар


          • Никакъв смисъл няма тази война, да ходят да преговарят и да си носят калкулатори за преговори. Като си направят труда да посмятат и много бързо ще зарежат войната и победата.
            D.Y.F-091066

            Коментар


            • Gerasim_Burgaski, и от кой ще бягат толкова руската армия, те още не са там и имат няколко части, другите си стоят в Русия и си вземат немалките заплати като военни. И ние с теб да имаме хубави заплати като техните последното нещо което ще искаме е да отидем да ни убият и изгоря хубавия живот и заплатата и пенсията. Не вярвам да отидат на фронта с изключение на техни възрастни колеги, които и без това не им остават дълги години живот и се жертват за да спасят младите - да не отидат те. Русия дори да се оттегли ВСУ и да кажат че се примиряват със загубата на територии само след максимум година ще почнат да предлагат на Украйна да си ги вземе, ако тя има пари да плаща пенсии и заплати на военни. Тези от колективен Путин не са глупаци и те виждат че Европа пропада икономически, съответно няма да могат да се продават руски суровини и ги чака проблем с парите. Нали знаеш като свършат парите почват скандали и това е работещо правило.
              D.Y.F-091066

              Коментар


              • Ако случаят Залужни беше на руска страна, западните медии щяха да се погрижат всички да знаят за изчезването му досега. Но те се преструват, че такъв човек никога не е съществувал. И дума не се казва за него. И хората все още си мислят, че могат да разчитат на медиите за информация

                Where is Zaluzhny?



                Коментар


                • Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение

                  Това според някои



                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

                    Не е само там, великоосвободеният Бахмут, нещо е негостоприемен?

                    Украйна има много добър шанс да раздели рашистката армия на две на този етап. И стратегията която прилагат е много добра. С точна артилерия с М109, Паладин и Хаймарс им унищожават тежкото въоръжение, складовете със снаряди и логистичните линии, и дори в някои места на фронта, рашистката армия няма даже вода. И след това настъпват.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                      Те по него не получаваха вода от 2014 година, Украйна понеже мисли за гях като за свои им я спря.
                      Рашистката армия се състои 80% от пушечно месо, нетренирано и за рашистката армия струващо по- малко от патрон.

                      Тези 80% се използват при настъпляние да откриват огневите точки на противника с телата си.

                      При отбрана онбаче, това нетренирано пушечно месо е в окопите. И като се натисне подобаващо се разбягхва като пилци!

                      Коментар


                      • Руслямистанците ще бягат към блатата насрани на всички е ясно, вече се набиват в собствените си минни полета, като бягат бухахахахха, успяха да се похвалят с един унищожен леопард и 3 брадлита бухаххахахаха

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                          Те ако бяха два различни Свята единия щеше да отстъпи от гледна точка да не прави лоши неща според чисто човешките ценности и нямаше да има конфликт. А те се бият дори не е ясно за какво. Не си мислете че свърши ли войната и ЕС ще хукнат да дават пари на Украйна, те и на Полша ще и врътнат кранчето - пари няма, икономиките много паднаха с тази война и това е съвсем реално пропадане. Пари има в Арабския свят и в Азия, от там трябва да очакват спонсорството което няма да се случи.
                          Битка между FRV дрон и руZки окупатор.
                          Дронът печели.

                          https://youtu.be/daknAiPkZqg

                          Коментар


                          • Коментар


                            • Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение

                              Това според ТАСС ли
                              Някак си по детски наивни сте някои товарищи
                              Не бе. Според "по света и у нас".

                              Коментар


                              • Коментар

                                Working...
                                X