Първоначално изпратено от supertrader
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнениеМайсторско изпълнение на украинските оператори на дронове- приключват цял хангар с руска техника
https://youtu.be/SOAs1dnxGBA?si=jTWAhlXNymPL0AoC
Направени за укро - хохълската пропаганда , че ''уж'' всичко е наред .... и контранаступление продължаетсья...........
Със клипчета за уникално доверчиви любители на губеща Окраина ...........
Слава на Русия !!!
Last edited by RUBLA; 21.02.2024, 10:49.
- 1 like
Коментар
-
barovec, харесваме..дефлацията и инфлация повече от 15% не са нормално и полезно нещо, объркват живота.D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
и кво не и харесвате на дефлацията
цар-долар-кеш за зеления гущер
така ви разпаднаха ссср, така ще ви убият в зоридиш мечтата за новия ссср
разбирам веднъж да се блъснеш в стената, да те заболи и друг път да не посмееш.. ама секи път по една и съща пързалка си е шизофрения…,
аа , забравих; за рублите тире новия световен финансов ред - никва дефлация няма да има…, хахаха
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение[URL="http://investor.bg/forumusers/index/3464/"]Pyramid, дефлация при това зловеща, икономическа де.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеcyclop, ами готвим се да спрем вината като тръгне великата хинфлация която ще ни разкара дълговете, но върви на обратното и работата стана Ху..
Коментар
-
Pyramid, дефлация при това зловеща, икономическа депресия майсторски сготвена и който е харчил като се надява да му бъдат упростени сега ще трябва да направи като един строителен предприемач 2008-ма. Те не правят кризи, кризата са те. Трябва да се управляват икономическите очаквания разумно при глобална икономика и отворени икономики. Доста сложно да се мъча да го разписвам. Сега ако спрат цирка може да фалират не толкова болезнено. Източиха си застрахователите и те си вдигнали застраховките, сега ще джапат без застраховки което не е голям проблем. Всичко е фалшиво - со2 е най безопастия за хората газ, в атмосферата се превръща в много слаба киселина и тя се неутрализира после като се извали. Азотните окиси в каквито и количества общо да се емитират са незначителни и също се неутрализират напълно, стига да не са големи концентрации на едно място всичко това е безобидно. Лъжи, лъжи и перки.Та той въобще не беше такъв човек, тези ботове са крейзи.D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
mitko2848, те руснаците много се изплашиха от дроновете и направиха огромни количества, да има за всеки по едно дронче. С радари, защото ако имаш пари няма проблем да са с радари а не с камери заради които трябва да се осветява. Ако мато тръгне в атака ще е в пъти по несполучлива от знаменитата атака за която се носи техника от презокеана и се трупа, трупа..Last edited by supertrader; 20.02.2024, 22:51.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнениеВсичко, ама всичковсичко около не-войната на Русия с Украина е толкова скалъпено, манипулирано, скриптирано, фалшиво, пропагандно, лъжливо, извъртяно, невярно, създадено - че за мен съм си решил някои неща, за вас - вие си знаете. Примерно ""интервюто"" на Путин - все съм гледал две-три интервюта през живота си, но досега не бях виждал сянка на камина с формата на ръкава на водещия. Моряк съм бил, пътувал съм и тн, както се пееше в стария шлагер. Хаха, Карлсън, наистина хаха
ПП. ГЕНЕРИРАНО е думата, която съм пропуснал
[ATTACH=CONFIG]n4158516[/ATTACH]
Ако смея да перифразирам Андерсен - ръкавът се изпъва, но генерираната по него сянка остава.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Майсторско изпълнение на украинските оператори на дронове- приключват цял хангар с руска техника
https://youtu.be/SOAs1dnxGBA?si=jTWAhlXNymPL0AoC
- 5 Харесвания
Коментар
-
GiRo, кой я направи Русия такава, кой създаде руските олигарси и купуваше суровините от тях срещу съгласието и желанието им да оставят парите в банката на купувача ?D.Y.F-091066
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар