Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Turbolan Разгледай мнениеАбе, цел Вацлав Клаус, дългогодишен политик от най-голям калибър, казва в речта си в Давос, събиране на световните елити, че войната е започната от НАТО (2008-ма), и това не ви е новина, и никоя медия на свободния свят не мъцва?..
Врял и кипял точно по това време, първия министър-председател на Чехия и втория ѝ президент (за десет години), не може да бъде заподозрян в симпатии към СССР/Русия, с единствено изразено такова мнение в Давос – това ли не е новина?!
Речта му е публикувана в личния му сайт.
D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Turbolan Разгледай мнениеАбе, цел Вацлав Клаус, дългогодишен политик от най-голям калибър, казва в речта си в Давос, събиране на световните елити, че войната е започната от НАТО (2008-ма), и това не ви е новина, и никоя медия на свободния свят не мъцва?..
Врял и кипял точно по това време, първия министър-председател на Чехия и втория ѝ президент (за десет години), не може да бъде заподозрян в симпатии към СССР/Русия, с единствено изразено такова мнение в Давос – това ли не е новина?!
Аз четя само новините на затката ....
Например , че гори някаква плевня в с.Находка !!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Абе, цел Вацлав Клаус, дългогодишен политик от най-голям калибър, казва в речта си в Давос, събиране на световните елити, че войната е започната от НАТО (2008-ма), и това не ви е новина, и никоя медия на свободния свят не мъцва?..
- 2 Харесвания
Коментар
-
Pyramid, нищо им няма на европейците, гледадат да омекотят удара и като гледам и в Русия също. Не намирам разлика. Като нямаш с какво да се противопоставиш по добре е да ограничиш щетите. Не мисля че трябва да се разделяме, ако го направим ще се развиват само силните и големите които могат да си затворят икономиките, но няма да са ограничени от достъп до суровини и технологии. Ако не беше се случила глобализацията и този индустриален бум в Китай сега технологиите щяха да са на по ниско ниво, примерно като през 2000-та година, а малките държави въобще не могат да направят тези неща има и неща за които САЩ и ЕС също са малки и Русия също. Деглобализацията в момента е лоша идея защото за всички тези пробойни в сигурността трябват лекарства. Сега ако се затворим няма да намалеем, направо ще изчезнем и то сами ще си го направим.D.Y.F-091066
Коментар
-
""Дайте ни пари и ние ще ви ги върнем след войната""
Измамния апел на Зеления Убиец....
А всъщност - ето за какво отиват парите на европа (тъпата европа - пудела на Англия и Сащ).....
https://www.facebook.com/groups/1537...2743942517089/
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение
По-скоро Европа не иска да се оголи, като даде оръжията си на Украйна, защото няма вяра на русия. Отделно че никой в Европа не си е представял, че 21 век може да има война на територията и. Затова и Оръжия и всякакви системи за защита са на санитарния минимум и почти никоя държава няма излишък. Дори и след анексирането на Крим от руснаците, Европа си остана наивна и вярваше, че там живеят цивилизовани хора.Last edited by Pyramid; 29.01.2024, 15:39.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение
По-скоро Европа не иска да се оголи, като даде оръжията си на Украйна, защото няма вяра на русия. Отделно че никой в Европа не си е представял, че 21 век може да има война на територията и. Затова и Оръжия и всякакви системи за защита са на санитарния минимум и почти никоя държава няма излишък. Дори и след анексирането на Крим от руснаците, Европа си остана наивна и вярваше, че там живеят цивилизовани хора.
Няма кой да ме убеди, че нещата не се съгласуват по горещото дрън Белият дом - Кремъл. Просто не вярвам.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеsosi, в Европа има много свестни хора, мисля че за 30 години вече имаме много приятели и не ни смятат за хора по различни от тях. Също съм сигурен че Русия няма да си разширява орбитата с нас, не защото не им трябваме, а защото Русия също ще стане част от бъдещия съюз в който ще бъде и ЕС.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеЕвропа има само отбранителни оръжия, нейната стратегия е да се отбранява и за разлика от този скраб те вършат работа, но разбира се че тя няма как да ги даде на Украйна която не е готова да ги използва..все едно да ги хвърлят на боклука.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Да се върнем две години и половин месец назад, където, бе пуснат един много съдържателен и верен коментар:
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
Берти кои са ни приятелите???
Американците които не ни дават визи???
Германците дето изкопаха земята за да спрат Южен поток та да нямат конкуренция на Северен???
Французите които прецакаха нашите транспортни фирми???
Англичаните които ни бомбардираха ???
Холандците дето ни спират за където и да искаме да влезнем???
Кажи ми една държава от ЕС дето ни подкрепя по въпроса с Македония???
Та поради каква причина Русия трябва да са ни приятели след като тия с които сме избрали да си дружим не са ни
+100
Коментар
-
sosi, в Европа има много свестни хора, мисля че за 30 години вече имаме много приятели и не ни смятат за хора по различни от тях. Също съм сигурен че Русия няма да си разширява орбитата с нас, не защото не им трябваме, а защото Русия също ще стане част от бъдещия съюз в който ще бъде и ЕС.D.Y.F-091066
Коментар
Коментар