IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пожар е възникнал в петролна рафинерия в Туапсе, съобщи оперативният щаб на Краснодарския край. По предварителна информация няма загинали и ранени.
    Управата на летището на Сочи, което е основно за региона, съобщи, че всички полети са анулирани.

Ц ц ц - карма - тъй рече Ванга

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

ако си мислиш че маймуните в ес са наред с главата .....
      ЕС са наред с главата, искаха да се обединяват с Русия, САЩ дойдоха за да спрат това нещо. Нали ако се обединят няма да могат да ги владеят. Ако не бяха наред защо онези си пратиха бесните кучета да ги разединят ?
      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
        Ето ти ги гледай ги какво коментират, нямат свобода, живеят в страх но диктатор им трябва
        КРАсиVо е:
        Click image for larger version

Name:	GEqqXvrXwAAMsVT.jpg
Views:	1
Size:	91.9 КБ
ID:	4150436

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Соц/РуZZ мизерията явно се харесва на най-простите, които нищо не са постигнали след 1989 г.

Коментар

Украинците искат диктатор плюс свобода, сега гледах едно видео..Странни неща стават в главите им. Те не са за никакъв ЕС.
            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение

На 5 минута в клипчето , свидетелка на сваления днес самолет в Белгород разказва как самолета пада - "раздаде се силен взрив , и след по малко от минута втори много по силен от първия взрив " Явно е имало нещо на борда което да доведе до вторичната (ПО МОЩНА) експлозия !
              https://youtu.be/_GKuKCMEt5s?si=LMQ7M6y9P9YgC2ti
              На видеото се вижда че самолета е цял до последно(цял се удря в земята ), толкова голям военнотранспортен самолет да е на дребни парчета е само и единствено взрив, а гориво и крила на тия самолети са проектирани да не допускат взрив.... ииии на снимките - никакви тела.

Дори пригожиновия джет като свалиха, се виждаха телата, а нямаха дузина... пък тука ватата кълве че имало 60 човека... дори след като хора от "списъка убити пленници" им дадоха интервю

Коментар

Откога му казвам, но ме обявява за враг. А не съм.
                Красиво е:
                https://twitter.com/i/status/1750210474765848918

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                  Боброедката Симонян публикува онлайн предполагаем списък на затворниците, които са били на борда на Ил-76

Единственият ѝ проблем е, че имената на 17 души от този списък съвпадат с имената от списъка на затворниците, които вече са били разменени на 3 януари.
                  Добре е че раZшистите са бедни и тъпи

Коментар

• Ескорта не е самолети, а охраната на затворниците, говори се за 9 човека. Иначе другото 20 ескортиращи самолета няма как да е вярно, дори путин не лети с толкова охрана

Коментар

• Откога му казвам, но ме обявява за враг. А не съм.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                        Бившият военнопленник Макс Колесников коментира (https://bit.ly/4b6vwFj) ситуацията с Ил-76

Той се съмнява, че е имало само три ескортиращи самолета, защото в неговия случай е имало поне 20 такива.
                        Двайсет съпровождащи самолета?
                        ​​​​​Усещаш ли се колко си извън някаква практична логика?

Надявам се на твоите години да съм все още с акъла си.
                        А ти си отсекъде улево, ти си скорошен "зеленчук".

Коментар

• Бившият военнопленник Макс Колесников коментира (https://bit.ly/4b6vwFj) ситуацията с Ил-76

Той се съмнява, че е имало само три ескортиращи самолета, защото в неговия случай е имало поне 20 такива.

"Руското военно министерство заяви, че на Ил-76 е имало 65 затворници, 6 членове на екипажа и 3 (ТРИ) ескорта. Това е пълен пи**ец. Когато ме взеха със самолет от Брянск за Белгород, на 50 затворници имаше някъде около 20 смотаняци от тяхната военна полиция. Трима охранители, да", пише Колесников.

В същото време съветникът на ОП Михаил Подоляк заяви пред Ройтерс, че властите ще коментират Ил-76 малко по-късно.

Коментар

• Боброедката Симонян публикува онлайн предполагаем списък на затворниците, които са били на борда на Ил-76

Единственият ѝ проблем е, че имената на 17 души от този списък съвпадат с имената от списъка на затворниците, които вече са били разменени на 3 януари.

Коментар

• Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнение

Не мисля,че е грешка....
                              злобни нацистки са укропитека
                              сигура са ги целили нарочно
                              и сега ще трябва да плащат
                              Last edited by X_Y; 24.01.2024, 21:15.
                              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Turbolan Разгледай мнение

Ми щото вече е по всички медии.

А и има пуснато вече съобщение, май от Сибирския бръснар надолу.

Мяза ми на укрогрешка.
                                Не мисля,че е грешка....

Коментар

Working...
                                X