If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Много претенциозно....толкова. ОК, давай обратните данни, като си такъв специалист.....
П.П. Данни, не голи твърдения, нали си професионалист, че "Москва не вярва на сълзи"..
Понеже няма какво да кажат и затова стандартните глупости- отклоняване от темата, Сорос.......толкова си могат. Не само нефт е купувана на по- висока цена от пазарната, а много голяма част от българския износ( храни, машини кари......) е продаван под себестойност, отделно каква голяма част от машините са връщани поради брак не е истина- затова за 45 години комунизъм имаме 3 фалита. Стига се до там, че при свръх производство на ток населението има режим на тока за да може да постъпи някаква валута в странатаИма извори за този период колкото искаш, всеки свободно може да отиде в архива и да прочете каквото го интересува.
Дамския счупен часовник сте вие , и понеже дамата е соросоид - русофоб , часовника й (вие ) и ДВА пъти не показва ВЯРНО !!!!!
Това което е пляснато горе , е Тотален Фейк .... На фона на РУСКИ журналисти , в руско предаване , някаква Третокласна имитаторка , говори с гласа на Скабаева , като се показва ВЕЛИКИЯ докИмент , за разписание , подписано от Шойгу ....за пиене на кафе , превземане на киъв, вечера и лягане ....
Ама ти .....СЕРИОЗНО ли бе ..... Мислех че са те монтирали тук , с друга цел , не да ни разсмиваш ..............
Значи НОВИНА НОМЕР 1 ..... която си ми изокал със снимчица , е публикувана от един абонат в Ютуб ..... със 480 абоната и 9000 преглеждания ( глупаците дори не са много) ...И е качено 2023 .... а НОВИНАТА (ви) е от 2022 - преди началото на СВО ???
Тцттцтцтцтц ............ ама може ли такива елементарни лъжи и фейкчета да ви подвеждат като детенце в предучилищна възраст .....
Не качвайте повече такива ''доказателства'' тук
Инвестор е сериозна медия .............
пп Сериозно ли сте един от 480 ''абонати '' на този профил ...............
Статистика се казва, съвсем лесно се намира.....само желание за знания да има.
П.П. Надявам се не иронизираш Левски, вчера беше годишнина от смъртта му.....би било недостойно...
Ох...недей....ще се разплача....
Соросоиди , които слагат в устата на Левски и Раковски неизречени думи и либерастки лозунги , да говорят че е недостойно да кажеш Истината , пред паметта на Левски , при това бъркайки деня на обесването му......
Е ....това наистина е вече прекалено ....
Не е вярно това, нефта го плащахме по-скъпо отколкото другите страни, има документи, прочети ги...
А за заводите да не говорим.....за кво ни бяха като нямаме суровини....само си унищожихме природата. А продукцията им беше непродаваема...
Егати лъжите .....Как може в толкова малко постче толкова опашати соросоидни лъжи да избълваш ...
Нефта го плащахме стотинки....а понякога и нищо.....
А продукцията се пласираше по целия свят....... А което залежаваше отиваше в СССР....
Нито една дума не ти е вярна ....
""имало документи"".....хахаха...Знаем ги тези "докИменги" от Сорос ....
И затова някой ще отговаря и боядисва бордюри........
бай Митьо, откъде ще вземеш данни, става въпрос за несравними икономики, и изолирани. Първи по износ на електрокари в Света. Другите съседни които не са в соц.лагера, поробени от Москва ги няма на икономическата карта, нещо да са правили със Запада.
Аз 10 години съм се занимавал със статистика и държавни архиви. И ти казвам, че твоето твърдение е безумно. Дори Знеполски не си е позволявал подобна наглост да изплещи. Изключително съвпада със "Завещанието на Левски". Как беше - "който ни освободи, той ще ни пороби".
Няма как да намериш скелет ципокрила бъзибага, колкото и "жалания и знания" да имаш.
Много претенциозно....толкова. ОК, давай обратните данни, като си такъв специалист.....д
П.П. Данни, не голи твърдения, нали си професионалист, че "Москва не вярва на сълзи"..
бай Митьо, 89-та сигурно съм попадал в Гърция за един ден само, статистиката какво казва ? Те не бяха към соц.лагера, бяха ли ни изпреварили. Пътувахме през ноща и никой не ни видя, тъмно като в пещера. Ходихме един грък от Солун да ни покаже една машина, същата моя приятел я беше взел като старо желязо от вторични в България с хидравлика, редуктори и беше я ремонтирал и работеше. Гърка ни показа неговата с ремъци от тези плоските каиши, работника дърпа едни ръчки все едно че кара парен локомотив и целия в прах, само около очите му си личи че е бял. Той ми каза човека - ще видиш колко са изостанали там, в петдесет и някоя година макс, а при нас 89.
Аз 10 години съм се занимавал със статистика и държавни архиви. И ти казвам, че твоето твърдение е безумно. Дори Знеполски не си е позволявал подобна наглост да изплещи. Изключително съвпада със "Завещанието на Левски". Как беше - "който ни освободи, той ще ни пороби".
Няма как да намериш скелет ципокрила бъзибага, колкото и "жалания и знания" да имаш.
Ей това, за ципокрилата бъзибага, директно изби рибата с удар в десетката, за което, ти слагам +10.
А, защо не е повече... Лесно е, да не се обидиш: Мащабът Митков е толкова. Относително лесен за улучване, от 10÷30 м, с камък.
П.П. Надявам се не иронизираш Левски, вчера беше годишнина от смъртта му.....би било недостойно...
бай Митьо, Османската империя не ни е поробвала в интерес на истината, били сме много умни по него време и сме си разпаднали държавата, 20 -30 владетели и те парче по парче се присъединяват към нея. Но пък сме се Освободили което също е вярно и то така че кагато европейските империи са писали писма до портата да си ни връща, от там им отвърнали - не ги искаме, много се бият.
ДНЕС е годишнината бе, Митко. ДНЕС. 19.ФЕВЕУАРИ. И няма."Русия" в това
Прочее, отбелязвайки деня (първия след обесването), НИЕ ЧЕСТВАМЕ ЖИВОТА МУ.
Така ми оаканмха, преди години, мъдри хора. Не някакви вманиачени мизантропи.
бай Митьо, не сме произвеждали само боклуци, имам една стара кола, лагерите и генератора и са български, 500хиляди км. е изминала, и съм сигурен че ако го отворя нищо им няма. Отварял съм много на по малък пробег с японски и изсъхнали - приключили. На теслите на електромоторите гледах им вадят лагери разбити по на 150 хиляди, не са качественни, не са направени както трябва. Японска машина, металорежеща нова преди години, просто на празен ход я пускат да и чуем шума и ни направи впечатление че на един български струг шпиндела е невероятен и по добър, като вятър се чува, а на японеца съвсем ама съвсем леко не може да се каже че румоли но..Други машини да го могат това не съм виждал, а съм виждал немски, френски дори..
Коментар