Gerasim_Burgaski, разбра ли ще ги чакат на височина 35км и от там ще им пуснат дъвки, да ги засмучат, дори няма да разберат какво се случва. С тях живота си ще загубят пилоти, които биха могли да служат в пътническа авиация, да са добре платени и полезни за хората. Така ще са полезни за рекламата на една компания, която да произвежда демоде самолети и да хване поръчки за тях от изплашени че Русия идва да ги нападне. ВСУ е с хора които нямат нищо общо с въпросните територии там, срещу тях се бият местни хора предимно и войска на руската федерация в коята са постъпили пак хора от там. Какво стана с Т54
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
Лъжеш, дядо ми е бил с тях на фронта, в Унгария минали край една изоставена къща с хубави, нови прозорци и украинец който бил с тях му казал - преди да почне войната построих къща, сложих и едни стари изнили прозорци и направо ми се плаче като гледам тези хора какви нови прозорци са изоставили. Коментирали че те с голяма вероятност няма да се върнат в тази къща, но руснака казал - не може да ги вземеш, това е голям грях. Нито украинците са крадливи, нито руснаците, народа не е станал крадлив и сега. Зеленски пусна затворниците а те повечето психично болни, и Русия прати затворници и понеже те правиха така и вече руснаците били крадци и украинците също не са крадци. Руснаци и украинци са различни от западняците, те още живеят заедно, имат по много приятели там хората. Малко е армията защото бунгурите са малко. Ние откакто сме в ЕС и почнахме да ставаме такива, преди не бяхме.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Turbolan Разгледай мнениеБе... нещо медийната пушилка и патаклама около Зеля много отслабна?
Умориха се от цирка на това професионално клоунче, що ли?
Е го е, днес неква прес-конференция дало... преди година щеха да ми проглушат ушите с нея... сега едвам разбрах, че е имало... даже козяшките тролчета мълчат.
Оня ден дало некво интервю на Fox News... като противовес на путинското...
В първите 8 часа го гледали 30-ина хиляди... Че то в Тубата има много лични канали, които са далеч напред по този показател.
Лайенката с още трима европейски и един канадски му дойдоха на гости... и кво? – нищо! Не Kiev, а Kiiv... и потупване по раменцата клоунски.
Пък Бербочката-360 се снимала в укритие в Одеса и лично я преследвал руски дрон... Предложила "Одеса" да се изписва на латиница...
Спихвате се, др. козяци, спихвате!
Last edited by X_Y; 26.02.2024, 09:24.
- 1 like
Коментар
-
Бе... нещо медийната пушилка и патаклама около Зеля много отслабна?
Умориха се от цирка на това професионално клоунче, що ли?
Мислех, че за втората годишнина на войната ще има големи евроатлантик-соросоидски демонстрации в целия прогресивен свят... нищо!
Е го е, днес неква прес-конференция дало... преди година щеха да ми проглушат ушите с нея... сега едвам разбрах, че е имало... даже козяшките тролчета мълчат.
Оня ден дало некво интервю на Fox News... като противовес на путинското...
В първите 8 часа го гледали 30-ина хиляди... Че то в Тубата има много лични канали, които са далеч напред по този показател.
Лайенката с още трима европейски и един канадски му дойдоха на гости... и кво? – нищо! Не Kiev, а Kiiv... и потупване по раменцата клоунски.
Пък Бербочката-360 се снимала в укритие в Одеса и лично я преследвал руски дрон... Предложила "Одеса" да се изписва на латиница...
Спихвате се, др. козяци, спихвате!Last edited by X_Y; 26.02.2024, 09:22.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеBASF започва да реже бюджет и да изхвърля рабоници (kritichno.bg)
Определено не е добре положението на байсеф
Фицо е категоричен, кой ще провокира Трета световна война (kritichno.bg)
https://liveuamap.com/- на мен ли ми се струва така или руснаците са навлезли навътре на север, не мисля че бяха толкова напред, а не се говореше нищо за такова настъпление
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
За две години това са 42 загинали на ден.
Сега нека сравним само с изстрелваните 155 мм. снаряди на ден: укрите се оплакват, че 8 000 снаряда на ден са им малко, защото руснаците изстрелват 5 пъти повече. То ест руснаците изстрелват 40 000 снаряда на ден.
Получава се грубо по 1 000 снаряда на един загинал, баси!
Това са само 152 мм-овите.
Стреля се и с 82 мм, и 100 мм, 120 мм и 122 мм.
Стрелят и минохвъргачки 82, 120, 200 и 240 мм.
Немалка част от загубите са и по "странични" причини като болести и контузии.
Далеч, далеч не ми се връзва тая клоунска шегичка с реалността извън цирка му.Last edited by X_Y; 26.02.2024, 09:21.
- 1 like
Коментар
-
BASF започва да реже бюджет и да изхвърля рабоници (kritichno.bg)
Определено не е добре положението на байсеф
Фицо е категоричен, кой ще провокира Трета световна война (kritichno.bg)
https://liveuamap.com/- на мен ли ми се струва така или руснаците са навлезли навътре на север, не мисля че бяха толкова напред, а не се говореше нищо за такова настъплениеLast edited by v_tin; 25.02.2024, 21:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
То хубаво, но с 1000+ бастисани руZZнака на ден сметката за месеца не излизаD.Y.F-091066
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение„Русия също ще продължи да възстановява своята бойна мощ, набирайки повече от 10 хиляди войници на месец“.Не е препоръка за каквото и да било.
- 5 Харесвания
Коментар
-
v_tin, никакъв бюджет не харчат за оръжия, просто държавата плаща яко и така и пари в стараната има. Бяха тръгнали да бойкотират пазара на коли, вдигнаха им цените и сега пак са почнали яко да купуват на по високите цени, ами имат с какво, рублата не е толкова ценнна като долара и я харчи народа. Май ще им смъкват цените на колите, вдигнали са производството и произвеждат много. Харчели бюджет...D.Y.F-091066
Коментар
-
Украйна за Нато е на баир лозе, украинците в Русия успяват и се развиват, в западните страни нищо не правят, не успяват. Като искате украинците в Нато трябва да приемете и руснаците, а после е ясно че техния впк ще произвежда оръжия за натовските държави също и пазара ще се подели, те умеят да ги правят и не са лоши техните оръжия.D.Y.F-091066
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар