Първоначално изпратено от satz
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Ne пиши глупости, а измяцай нещо за патриотките
https://censor.net/ua/video_news/347...at_ne_rabotaet
"няма работещи автомати..."
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Ne пиши глупости, а измяцай нещо за патриотките
Коментар
-
satz, затова Русия ще спре да търгува с другите и чиповете ще спре. В Русия си правят фабрика за силиций за саларни клетки, ще произвеждат клетки и литиеви батерии плюс содиеви. Всичко ще си произвеждат сами и чипове за перални.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
[B]НАТОвко Балтийско море е победа за Русия.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение...
Разберете .... Няма да има друг победител освен РУСИЯ !!!..
Армения подписала за МНС и така си осигурила юридическа възможност да арестува издирвани руски президенти и генерали е победа за Русия.
В карабах вече има аскер, където 200 години не го е имало, е победа за Русия.
В Черно море няма руски бойни кораби вече 6-ти ден е победа за Русия.
Руски пари плащат оръжието убиващо руснаци е победа за Русия.
Записахме си.
Плувайте още - Не е риба, но виждам ви кефи, щом го усещате като победа за Русия. ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХОХ
- 4 Харесвания
Коментар
-
Gerasim_Burgaski, Зеленски се обадил на Байдън след като го избраха непосредствено в дните след изборите в САЩ и той му казал - Ще те подкрепя, ще ти дам 50 милиарда долара. Това го имаше като новина в медиите и то не в една. Беше ..трябва да се види в интернет - месец преди руската армия да влезе. А на 21 - ви преди да влязат има нападение на летище, ВСУ избиват хората там и го превземат и не руснаци, а убиват тези от ДНР които са там служителите. Не знам защо Русия не ги казва тези неща, но в медии ги има. Та те нападат Донецка и Луганска области които са се отцепили преди 22 - ри и е ясно защо - Байдън казва на Зеленски - ще те подкрепя. Във Фонс нюз има интервю на Байдън и в него той казва преди да бъде избран - Ще видите аз какво ще им направя на Русия ! Случва се, прави го чрез Зеленски и Украйна.D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениехахахаха „Галъп“: 30% от българите биха воювали за страната си, ако бъдем включени във война
ааааааааааааахахахахахаха
Българите сме/ може би и аз в това число/ диван патриоти. Всъщност и другите и те са такива. Може би е от задоволеност, от акъл или липсата му или образованието,
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеКак да не е мир капитулацията, Япония като капитулира после какво следва - мир и икономически ръст, на път са да изпреварят по БВП страна с над три пъти по голямо население.
Единствения вариант Украйна да остане самостоятелна държава е да капитулира, защото иначе те ще се вдигнат всички и ще минат към Русия. Войниците им казват че ще се разправят с тези в Киев вече, писнало им е. Четохте ли коментарите под клипа - един пише аз съм войник и не виждам смисъл да се бия за тези, ако може срещу тях - предпочитам, заслужава си. Той пише че от 300 човека са останали само 30 и това е масово явление.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Всичко дотук ..........обобщено..........
Което показва колко лъжливи и манипулативно платени са говорещите обратното..............
Да се гледа с разсъждение.......... а не като дечица в Булонския лес........
https://www.youtube.com/watch?v=lwJyTPFtH5A
Коментар
Коментар