IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

каква ли е била
    Скудоумието ражда два типа обиди към жените, айде от мен да мине три типа обиди:

1. На сексуална основа
    2. На възраст и
    3. На външен вид

Отклоняваме се. На кой залагаш? На тръмп или на европата?

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

не харесвам бюрократщината на ЕС и шапката от ЕК, но в момента си мисля, че трябва да се придържаме към политиките на Европа, защото сме в Европа, Русия и САЩ имат една цел - да разцепят Европа и да имат зони на влияние...
      Ние сме в Европа и затова сме на страната на губещите. Това, че се придържаш - проява на сила ли е или е констатация?

Коментар

каква ли е била
        Много грозна.То и аз се бъзикам понякога с нея и Бонка, ама никога не бих си позволил така да ги обиждам.На Матейко не му издържаха нервите.

Коментар

една карикатура, която описва реалността в момента
          къде са укрите?
          по повод на тях е цирка
          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Е ти не прочете ли за какво бе баннат?Заради възможно най-грозната обида към жжена.Заслужено го баннаха.
            Еми не. Влязох по-късно. Не ме учудва. Явно толко му е нивото. Не е свикнал да му ги казват нещата директно и бърка хората с подчинените си.
            Голям праз. Евала на Анди.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Матвеевич е заключен.
              свобода за росимир матеевич!
              той е двойно-троен руски агент
              препоръка е

Коментар

• една карикатура, която описва реалността в момента

форумът не прави изключение, обществото ни като цяло е разделено 50:50 и това не е само в България

тази политика от години се храни от русите през всякакви поглед.инфо и тн, а отскоро и от хамериканите... само китайците не може да ни 'подкрепят' и те, но сигурно и това ще стане

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Е ти не прочете ли за какво бе баннат?Заради възможно най-грозната обида към жжена.Заслужено го баннаха.
                  каква ли е била
                  препоръка е

Коментар

не харесвам бюрократщината на ЕС и шапката от ЕК, но в момента си мисля, че трябва да се придържаме към политиките на Европа, защото сме в Европа, Русия и САЩ имат една цел - да разцепят Европа и да имат зони на влияние...
                    И да дерибействат. Браво, Берти! Так держать.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Какви перални, какви магарета, какво съм пропуснала? Докладвай!
                      само имай търпение
                      тук периодично се появяват
                      препоръка е

Коментар

Бонке-опитваш се да изглеждаш умна,ама не ти се получава. Какъв Чингис хан е спряла Европа, когато той е умрял много преди монголите да достигнат Европа.А когато монголите са достигнали Европа те са разгромили европейците и само вътрешни противоречия са им попречили да завладеят цяла Европа. Ханибал е воювал с Рим,но е бил съюзник с македонците и някои племена, живеещи на Апенинския полуостров и с галите в Алпите.
                        А инките и Индия са подчинени от различни държави, които са били във война помежду си.НИКОГА Европа не е била единна.Дори,когато османците са настъпвали Англия и Франция не са се били срещу тях.
                        “Аптеките” обаче са разгромени и завладени през 1492 г. от мойте хора . Инките тоже.
                        Така, че бонка частично има право. Пиши го там и Александър Македонски и наполеон .
                        Last edited by Selena2024; 01.03.2025, 10:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Добре, как различаваш тези, на които се подават рублите от джобчето, от тези, на които се подават доларите от джобчето? Има ли разлика между едните и другите? Заемането на страна на едните или другите разсъдък ли е или емоционално преживяване?

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Обидил ме бил нещо. Баннали са го. Мдам
                            Потрай. Ще довтаса.
                            Два слона в стъклария не ти ли стигат?

Коментар

къде е матейко
                              искам да знам, пак ли е сърдит и гневен на тръмплинчо
                              Обидил ме бил нещо. Баннали са го. Мдам
                              Потрай. Ще довтаса.
                              Два слона в стъклария не ти ли стигат?

Коментар

в началото като тръгна проекта му симпатизирах, защото Кузман беше ОК като икономически журналист, но после видях, че рублите се подават от джеба на костюмчето и е поредния проект, който да запълни нишата на периодично осиращите се псевдо патриоти подкрепяни от масква
                                Ясно....
                                Мантрите и тезите на соросоид - лумпена .....''който не мисли като мен , не иска розови прайдове и задължителни ваксини , не харесва наркомана, бабоевеца и либералните евратлантици - плащат му в рубли , които даже му старчат от джобчето''

По доста от темите тук си фалирал със съвети , препоръки и мнения...............Доказано е !
                                Сега искаш и Европа да вкараш в твоето русло.........

Коментар

Working...
                                X