IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • В този видеоклип армията на Азербайджан, както отбелязва самият автор, "въе*ала склад" на руските "миротворци" в Карабах.

    Забелязахте ли също, че соловьиный помет, боброедка, скабеева и други плъхове не крещят за удари по "центровете за вземане на решения" в Азербайджан? Интересно защо?
    https://t.me/uniannet/112298

    Коментар


    • ВСВ пробиха защитата на окупаторите във Вербовое, предстои още по-голям пробив
      Тарнавски, командир на оперативно-стратегическата група войски "Таврия", заяви пред CNN, че има пробив на левия фланг и настъплението на украинските войски продължава.

      Коментар


      • barbaron, кой се издаде ? Нали не ме четеш.
        D.Y.F-091066

        Коментар


        • Кой допринася повече за ... на този форум?

          Коментар


          • Доналд Тръм е казал че в САЩ на власт са шизофриници, мъкнат го по съдилища и го съдят за това..направо ги е вбесил.
            D.Y.F-091066

            Коментар


            • petrg5s, Крим е самостоятелна държава, Украйна като ги напада извършва нападение срещу друга страна..чисто по човешки погледнато е така, в състава на Украйна те са автономна територия, което ще рече че територията не е на Украйна. От правна гледна точка може да се тълкува само по този начин и те са тези които решават своята съдба, Зеленски е никой там. Примерно президента на Зимбабве да си въобрази че е български президен, защото е президент на Зимбабве..
              D.Y.F-091066

              Коментар


              • Украйна вече не се ползва с международна подкрепа, за доверие въобще..В ООН наистина в залата са останали само 20% от представителите когато говори Зеленски, другите не им е било интересно и са си дали почивка, не искат да му обърнат дори внимание. Интересно как с толкова малко хора решиха да продължат така наречената подкрепа ? Унищожили една С400, да но те имат 300 и няколко броя от тях. Разбирате ли колко е безсмислено и ако не са оръжията базирани в Космоса. А САЩ за какво харчат 800милиарда на година - за безсмислици, да има някакви военни които да получават заплати срещу нищо и търсят някъде някои много слаби военно и ги нападат да отчитат дейност, в Афганистан абсолютно безсмислено стояха 20 години. Важното е че на края на всеки месец си подават шапките и американските данъкоплатци им ги пълнят с пари, комунизъм в действие е американската армия, в Китай управлява комунистическа партия но комунизъм не можаха да построят, комунизъм има само за американската армия - дават ти пари срещу нищо. Измислят си Русия като враг на САЩ за да не им спрат в САЩ финансирането, защото ако няма враг - за какво им се плащат тези пари ? Това е цялата работа, целия Свят се гърчи за да имат някакви...пари без да работят, всичкото им оръжие е фейк. Русия просто не изстрелва ракети по Киев, Патриотите не могат да свалят обикновенни ракети, бавни на безопасно растояние, гръмват ги над собствените си глави. Нещо като минометите с които стреляли неопитни войници, гръмнат нагоре и мината падне на главите им. Артисти.
                Last edited by supertrader; 23.09.2023, 11:05.
                D.Y.F-091066

                Коментар


                • Да са се появили снимки на унищожени Т54 ? Масово са такива там, огромно количество имат и докато новите им танкове са едни капризни боклуци и руските поради усъвършенстването се оказва че Т54 като ги замрежат бронята им е добра защита за ракети като Джавелин, а за снарядите просто забравете - глупост, дори вече не се местят след като стрелят, почти сигурно е че няма да ги улучат, шанса да ги уцелят ако мръднат е по голям, не попадат на мястото което е засечено 99.99% сигурност..контрабатарейни глупости.
                  D.Y.F-091066

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                    Средно веднъж на 5 секунди украинците изстрелват снаряд, дрон или ракета. При руснаците този показател е между 4 и 5 пъти по-лош. С времето показателя на украинците се подобрява, а на руснаците се влошава. Респективно подобна е и ситуацията с дадените жертви.
                    Да допълня за артилерията, доколкото гледах цифри, руснаците изстрелват около 400,000 /200-500к./ снаряда на месец а произвеждат около 100,000 бр. Имали са големи запаси но сега не успяват да ги попълват с темпото на изразходване. Украинците изстрелват около 80,000 бр. на месец. Голяма диспропорция.

                    Проблем за руснаците е, че далекобойността на техните оръдия е по-малка отколкото на украинските. Трудно удрят със снаряди по украинските оръдия а украинците по тях могат. Да кажем 22 км. срещу 35 км, не съм сигурен в цифрите. Остават им предимно да ги поразяват с дронове. И войниците се жалват и техните си експерти. И още един проблем за руснаците, контрабатарейната борба на украинците е много добра, когато се изстреля снаряд от руско оръдие той се засича и до момента на отговора минава 1 мин. Доста бърз отговор. На руските артилеристи им е черен живота, почти веднага ги гърмят.
                    Last edited by troika; 23.09.2023, 10:19.

                    Коментар


                    • Не виждам смисъл да се подържа съществуване на такъв Свят базиран на дезинформация, те демонстрират че имат оръжие с което могат да унищожат дори всички..в средствата за информация това се нарича паднаха два метеорита.
                      А тука разни откачалки щели да демократизират Русия, въпроса е дали да ви терминират или да ви оставят. Когато някой казва САЩ да си затворят и махнат базите, той може би го казва да не му се налага да прави лоши неща.
                      Сащ ако закрят тези военни бази които никаква работа не могат да свършат освен да са цели на метеорити - бомби, тези пари които харчат за Пентагона - 800 милиарда могат да ги дадат на Елан Мъск..ето ми финансиране да не фалира. Има пари - парите за Пентагона, намаляват му разходите и парите са налични.
                      Last edited by supertrader; 23.09.2023, 10:14.
                      D.Y.F-091066

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
                        някои вярват в Бог, а други по-умни - в рекламни брошурки
                        https://t.me/Pravda_Gerashchenko/79885
                        Някои вярват в метеорити, други казват че това са много мощни изотопни бомби които ще ни унищожат..Те на два пъти показаха какво имат и е базирано на спътници, никакво оръжие с което да може да се спрат нямат, ако се взриви спътник с всичките заряди в него и те не знаят какво ще стане - сигурно човечеството ще сподели съдбата на динозаврите.
                        D.Y.F-091066

                        Коментар


                        • някои вярват в Бог, а други по-умни - в рекламни брошурки
                          https://t.me/Pravda_Gerashchenko/79885

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
                            Ай честито- вече е одобрено изпращането на малка партия ракети Атак Мс за Украйна
                            Ти се моли от България да не полите нещо натам щото, ТОГАВА, може и да ти замръзне усмивката.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

                              Да, ударили са и има един загинал. На война се случва.

                              Коментар


                              • livret, Радев е БЪЛГАРИН, руски боклук дошъл преди няколко поколения в България пра..пра дядо му по майчина линия се пада един друг тук, е поне онзи генерал е Освободил България..този обаче ще я пороби..да купуваме ние от всякакви мангали петрол, но не и от Русия и да си направим бензина 4-5 лева за да навредим на Русия..Ама точно руски боклук е бил щото са го скрили тука след сато официално получил сърдечен удар понеже хубавците европейци които хич не убиват който не им е угоден му издали смъртна присъда и то затова че им казал истината за политиката им към Русия. Европейците винаги са си представяли Русия като една дойна крава за суровини и разни изкораеми които са полезни за тях, но не и за руснаците.
                                D.Y.F-091066

                                Коментар

                                Working...
                                X