Gerasim_Burgaski, и съм срещал такава информация и всъщност те загуби нямат, но в Русия явно законите се уважават и има фирми които са доставили оборудване на бившото Рено, което сега е там и имат претенции да им се плати. Предполагам че руснаците ще си го платят, не са крадци но това сега няма как да стане и може би в бъдеще ще е срещу части или коли. Може да бъдеш сигурен че ще направят хубави коли, които и на запад биха се котирали, те имат добро производство на метали и суровини в Русия. Вече могат да предложат на Китай руски лагери, там има глад за такива и също и запалителни свещи за бензинови двигатели с високо качество, акумулатори които издържат по 17 - 18 години. С руска кола никога не закъсваш на пътя, така беше и това нещо ще се върне.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Turbolan Разгледай мнение
За останалите десетки хиляди руски танкове ще питаш ли?D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
За останалите десетки хиляди руски танкове ще питаш ли?
https://offnews.bg/sviat/grobishte-n...pi-790315.html
Ха хаха
- 5 Харесвания
Коментар
-
За останалите десетки хиляди руски танкове ще питаш ли?
Само за година дълговете на производителя достигнаха 426 млн евро
хахахаххахахахХАХ ХХххХАХАХХА
хахх хахаххахахах
https://automedia.investor.bg/a/2-no...losalni-zagubi
дайте читава снимка на АРМАТА -най ултра хай левал безАНАЛогоvия танк ?????????
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение
aрестович ПИТА-танк АРМАТА КОГА?
КОГА?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение
aрестович ПИТА-танк АРМАТА КОГА?
КОГА?D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеTurbolan, не ще им пуснат Арестович, той вече се обърна срещу киевската хунта и ще ги арестува до един, той ги познава и ще им обясни руснаци ли са или не и какъв Хзапад ги чака, искат да им е..ат жените - украинките, на запада намеренията са такива.
КОГА?
- 5 Харесвания
Коментар
-
Още 90-та година един българин тръгнал налегално по европа ми разправяше - Гледай ги какви са дърти и грозни, те искат дъртия германец да иде да пие бира и млада руса полякиня да му я носи. Те пиячите им на бира бяха едни дебели със зачервени бузи, като седне на стола и не може да видиш че на стол е седнал, те квадратни. Колите им масово бяха Голф и Поло, като седне в нея и превключва скоростите не знам как, жена му се качва отзад в двувратка масови бяха, да се чудиш как успява защото и тя два декара горката.D.Y.F-091066
Коментар
-
Укросвинете трябва за бъдат избити до крак, съсе децата от 12 години нагоре – и надявам се да стане.
Останалите живи на тази територия трябва да бъдат поместени в селскостопански гета с възможност за излизане от там само след изпит за доказване, че са хора, а не полусвине.))
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеТова не е Абрамс мисля, гледал съм много видеа в които споменават за тях че не са използваеми там и то такива на всу- шници. Такива които са тръгнали с Абрамс и са се върнали. Нали ако бяха там и се биеха с тях щяха да побеждават ? Големия проблем е че украинците искат руско оръжие, а запада няма как да им го даде. Те казват - руснаците с една шепа хора ни разпиляват, стрелят ли винаги попадат и много рядко повтарят и наложи ли се трети път просто си труп защото задължително ще попаднат. Много идиоти има в Нато, пращат тези хора на явна смърт, насъскват ги и в това са добри, но после просто загиват - те ги говорят тези неща, не аз.
Те казват, че са ранени със счупени крака и лежат в очакване на евакуация 2 дни в този развъдник без храна и вода под непрекъснат обстрел.
Те също казват на сънародниците си да не ходят да се бият в Украйна.
https://twitter.com/i/status/1760821313801719843
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеПросто стигне ли се до примирие после ще е мир, това е повече от гарантирано отколкото примерно през 2020 година, че ще настъпи мир.
Останалите живи на тази територия трябва да бъдат поместени в селскостопански гета с възможност за излизане от там само след изпит за доказване, че са хора, а не полусвине.
Коментар
-
The Ukrainian 30th Mechanised Brigade destroys Russian invaders in Bakhmut direction.
КРАСОТА :
https://twitter.com/i/status/1760959338670129421
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар