Руснаците нарочно правели дронове в които слагат американски, британски, френски, немски..и там да не ги изреждам части и оставят дрона украинците да го хванат и разглобят, да им пакажат че такива части могат да си купят колкото искат евтино при това с голяма отстъпка. Единствения начин да ги спрат да не могат да си купят е нвидия и другите да спрат да произвеждат.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеTepix, ти марсофил ли си или лунофоб, интереса на българите към Русия и Украйна се простира до там доколкото сме близки народи, и без преводач като се срещнат хора се разбират т.е. ние сме близки. С тези чийто език не е бизък до нашия не сме толкова близки, и ние не скачаме на абразурата срещу своите. Украинците се латинчат и това не ми харесва, не си кривя душата.
- 4 Харесвания
Коментар
-
-
Tepix, ти марсофил ли си или лунофоб, интереса на българите към Русия и Украйна се простира до там доколкото сме близки народи, и без преводач като се срещнат хора се разбират т.е. ние сме близки. С тези чийто език не е бизък до нашия не сме толкова близки, и ние не скачаме на абразурата срещу своите. Украинците се латинчат и това не ми харесва, не си кривя душата.D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеTepix, 90% от българите нито са фоби, нито са фили..теглят една..на тези глупости. Българин ли си ?
раzпад за блатната Джамахирия скоро
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Turbolan Разгледай мнение
Клеветата е на Агро, искай от него потвърждение.
Източникът, както писах, е Евростат (или Еврабарометър), пускал съм го тук есента или лятото.
>>> Ето нещо свързано след бързо търсене: само 35% от българите смятат Русия за заплаха – Ал Джазира на основата на Евробарометър, преди година:
https://www.aljazeera.com/opinions/2...ian-sentiments
Така че клеветниците и лъжците сте вие с Агро.
Аз винаги говоря на основата на факти и истина.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Tepix, 90% от българите нито са фоби, нито са фили..теглят една..на тези глупости. Българин ли си ?D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеGerasim_Burgaski, намери си източника сам и точно Полша като взе 20 и се караха и другото е че ги обърнаха в злато и най много злато купуваха те. Търси си, в интернет има тук там и документи има снимани.
Вакът АМЯН- прочетете наобратно
Армата къде е?
- 1 like
Коментар
-
Gerasim_Burgaski, намери си източника сам и точно Полша като взе 20 и се караха и другото е че ги обърнаха в злато и най много злато купуваха те. Търси си, в интернет има тук там и документи има снимани.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнениеКлеVVета
Източник?
Източникът, както писах, е Евростат (или Еврабарометър), пускал съм го тук есента или лятото.
>>> Ето нещо свързано след бързо търсене: само 35% от българите смятат Русия за заплаха – Ал Джазира на основата на Евробарометър, преди година:
https://www.aljazeera.com/opinions/2...ian-sentiments
Така че клеветниците и лъжците сте вие с Агро.
Аз винаги говоря на основата на факти и истина.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss. Разгледай мнение
те и БСП печелеха избори преди години, но вече не!
От "не ме интересува нищо извън жената и децата, ма и те не ме интересуват много" вероятно само Радев може да измъкне едни 10-на процента, другите ще трябва да ги краде от горните копейки.
Та мисля, че разделението русофоби:русофили в България, ако я няма опцията "аз не се вълнувам", ще е нещо от рода на 60:40. Зле е положението, но предвид изходната база се подобрява.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
https://www.segabg.com/hot/category-...ato-ili-rusiya
Разделението е 40% за Европа, 25% за Русия, 35% - за който дава повече. При положение, че русофилите всяка година намаляват по чисто демографски причини (възраст, начин на живот, пороци и т.н.) пак е супер много.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнениеКлеVVета
Източник?
Разделението е 40% за Европа, 25% за Русия, 35% - за който дава повече. При положение, че русофилите всяка година намаляват по чисто демографски причини (възраст, начин на живот, пороци и т.н.) пак е супер много.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеGerasim_Burgaski, Европа се е договорила със САЩ да плати само 50 милиарда от блокираните и ще ги плаща по 10 милиарда на година. От САЩ няма какво да получат, подписали са че са им ги дали вече. Така че споко, ама споко. Има хора се ровят из разни документи и намират такива неща. Нищо нямат за получаване. Странно неинформирани хора сте. Полша е взела 20 милиарда от тези 150 за техника която е предоставила на Украйна.
Източник????
- 1 like
Коментар
Коментар