barbaron, Курабийката е един лъжец, и всички го знаят, той лъга че е отблъснал руснаците когато стигнали до вратата на президенството. Каквото и да каже, никой няма желание да го гледа.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение
Пази боже! Ако повечето бяха като теб, да съм офейкал от страната!.Между другото хем специалната операция върви по план, хем тука някакъв завод гърми- сигурно е от плана
https://youtube.com/shorts/XwTcJ1SnK...b-qIkzY8OJb-yHLast edited by mitko2848; 24.02.2024, 12:51.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Я, вчера три фърчила дали фира. Ил22 не съм го срещал
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнениеИнтервюто на Зеленски с Fox News събра 32 хиляди гледания за 10 часа в канал с 11 милиона абонати
Обърнете внимание, че за същите 10 часа интервю с Владимир Путин в канал с 1,5 милиона абонати получи около 2 милиона гледания в YouTube.
И това не включва 70 милиона гледания на основния сайт на платформа X (Twitter).
Много по-интересно е да се гледа една изперкана маймуна размахваща тояга,
отколкото един Нормален Симпатичен Умен Човек който мисли като нас
- 5 Харесвания
Коментар
-
Агро, над 90%, фили и фоби са изключително малко, повечето българи не четат в медиите, не приемат за истина политическата журналистика. Вие се замислете че може някой да ги вдигне и да ви затворят, защото сте за затваряне. Токсични.
Изборите са само с 30 % участие, и не защото хората не искат да гласуват, но всичко е токсично от това което им се предлага. Иначе всеки би гласувал и няма да пропусне да подкрепи, няма да гласуват само 10% и то защото разчитат на другите да го направят вместо тях.Last edited by supertrader; 24.02.2024, 12:40.D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
Tepix, пазарната капитализация и стойността са две съвършенно различни неща. Наприме фирма която произвежда коли които се продават средно по 40 хиляди и произвежда 1.5 милиона на година има оборат 60 милиарда на година. Ако приемем че една трета от тези пари е пачалбата, защото като се извадят разходите за производство тя ще е по малка при всички положения. За година 20 милиарда е чисто хипотетично. Пазарната и капитализация е 500 милиарда, тя струва колкото 20 годишната и печалба което е абсурдно защото тренда на печалбата винаги е максимално за 7- 8 години. Това е предопределено от финасовата система - кредитирането. Нвидия не струва нищо в сравнение с една пълноценна икономика, която е устойчива за разлика от надула се цена на акции.D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеПредполагам повечето българи са такива като мен
- 8 Харесвания
Коментар
-
analog, аз не съм русофил, и не мога да понасям фобите. Предполагам повечето българи са такива като мен и този процент е огромен. Но статистиката никога няма да открие че съществува, тя намира само фили и фоби. Нормалните хора като мен са против войната като средство за уреждане на спорове, а Русия е страна в нея и те се питат - защо ? Според мен защото навсякъде има хора които са и в двете групи и крещят най много какви русофили са или какви са русофоби, сипят агресия. Русия в случая е правата страна, защото това нещо тези да се отделят се случи 2014 година, а тази хунта е човеконенавистна и корумпирана, те изнудват другите хора за пари да им дадат на тях и уж щели да спрат да вършат злини. Освобождавали били, но можели да спрат освобождението срещу 600 милиарда ей така да им дадат, като го слушах ми дойде наум че Курабийкин забрави да каже - в небелязани банкноти и къде да ги оставят. Кой нормален човек би ги подкрепил.D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
Агро, няма такова нещо, ако има ще се намеря доказателства както сега има за тези изгорените украинци от други украинци. Винаги остават очевидци, много вещественни доказателства, не едно или две..Както е било с лагерите на смъртта, после някой да е отрекъл че ги е имало в Полша например. Всички са знаели, цели населени места - градове. После ще стане ясно всичко. Сега бабите там които са оцелели са разказали, потърсили са и са намерили и това не може да го скрият.D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение
Какво е нормално? Русофилите сте 15%
Добре поне че възрастта на русофилите не им позволява да правят почти нищо друго освен да реват по форуми.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеGerasim_Burgaski, търси си, в интернет има 1000 неща които са лъжа и 1 което е изпуснато и е истина. С търсене ще намериш, ей тези парсали по долу дето са пльоснати няма смисъл да ги гледаш при тях истината е само датата може би.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар