IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение

    [ATTACH=CONFIG]n4122996[/ATTACH]
    Не виждам да си наясно, с какви опоненти си се захванал.

    Коментар


    • Да живеят мюсюлманските ценности ребятки. Или бяха православните? Съвсем се объркАх. Да ви имам приятелите. Северна Корея, Иран, Хамас, Хисбула. Все доказани изверги ...
      Човек трудно може да потисне позива за повръщане, докато върви в сградата на Националния център по съдебна медицина (Abu Kabir) в Тел Авив. Миризмата на гниещи човешки останки е твърде силна. Много не
      Не е препоръка за каквото и да било.

      Коментар


      • Click image for larger version

Name:	394422958_633299322301960_1578117829099297507_n.jpg
Views:	1
Size:	42.1 КБ
ID:	4123000
        Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнение
        Като говорим за тероризъм да видим кои са терористите !

        Менахем Бегин, министър-председател на Израел, описва методите, чрез които евреите създават своята държава, в съобщение до израелския Генерален щаб през 1948 г.

        „Ние трябва да използваме терор, убийства, заплахи, конфискация на земята и орязване на всички социални услуги, за да отървем Галилея от арабското ѝ население” (May 1948, to the General Staff. From Ben-Gurion, A Biography, by Michael Ben-Zohar,).

        Бегин е терорист от еврейската терористична организация Иргун, отговорна за множество атентати и убийства на хиляди хора. В края на 1943 година той става ръководител на Иргун и в това си качество провозгласява въстание против английското присъствие, започва нападения и терористични акции против английските войски, власти и учреждения (най-известен е взрива в йерусалимския хотел „Цар Давид“, при който загиват 91 души от различни националности). Англичаните обявяват награда за главата му в размер 10,000 паунда (30,000 долара), огромна за онова време сума.

        Впоследствие, в едно от интервютата на въпрос, дали той и Ясер Арафат се явяват терористи, Бегин отговаря: „Аз съм терорист, а той — бандит!“.

        За многобройните си престъпления през 1978 г. той получава... нобелова награда за мир!!! Този абсурден факт всъщност показва истинската стойност на нобеловите награди, чието притежание евреите считат за най-меродавен атестат за своята „суперинтелигентност”.

        Еврейският тероризъм от времето на „основаването” на еврейската държава, е едно напълно неизвестно на обществеността явление, което старателно се избягва от средствата за информация. През този период еврейските терористични организации използват политика на тотален терор срещу британските власти в подмандатната територия Палестина, срещу мирни граждани, включително жени и деца. Организират се показни разстрели, обесвания, мъчения, кланета и бомбени нападения над тържища, магазини, автобуси, влакове, пазари, рафинерии, обществени места и сгради и т. н.

        Ето какво казва бившият израелски премиер Давид Бен-Гурион за основанията на палестинците да се борят срещу Израел:

        „Защо арабите трябва да се примиряват? Ако аз бях арабски лидер, никога нямаше да се пазаря с Израел. Това е естествено: ние взехме страната им. Разбира се, Бог ни я обеща, но това какво трябва да означава за тях? Нашият Бог не е техен. Ние дойдохме от Израел, това е вярно, но това бе преди две хиляди години, и какво им пука на тях? Имаше антисемитизъм, нацизъм, Хитлер, Аушвиц, но каква е тяхната вина за това? Те виждат само едно нещо: ние дойдохме тук и откраднахме тяхната земя. Защо те трябва да приемат това? Те може да забравят след едно или две поколения, но за момента няма такъв шанс. Много е просто: ние трябва да останем силни и да поддържаме силна армия. Това е цялата ни политика. В противен случай арабите ще ни унищожат” (The Jewish Paradox : A Personal Memoir (1978) by Nahum Goldmann, as translated by Steve Cox, pp 99-100 ISBN 0-448-15166-9)

        За еврейската безпардонност и надменност говорят думите на друг израелски премиер-министър – Ариел Шарон

        „Израел може да има правото да поставя другите на изпитание, но със сигурност никой няма правото да поставя еврейския народ и държавата Израел на съд”. (25 March, 2001, quoted in BBC News Online). Тези изявления недвусмислено показват, че евреите се чувстват над другите, че те не подлежат на оценяване, а още по-малко на съд от други народи.


        Американско-еврейският хуманист, анализатор, писател и научен сътрудник на Центъра за Изследване на Глобализацията Stephen Lendman (виж SteveLendmanBlog)

        пише в своята статия „Държавният терор: официална израелска политика” (State Terror: Official Israeli Policy) следното:

        Израелският държавен терор е насочен безмилостно срещу палестинците. Инцидентите включват военни престъпления, престъпления срещу човечеството, геноцид, кражба на земя, институционализиран расизъм, потисничество, сплашване, военна окупация и презрение към всички установени норми на правните принципи и демократичните ценности”.

        „Ежедневните израелски репресии обясняват какво движи освободителните борби (на палестинците – В. К.).

        „Колко дълго тези престъпления ще остават ненаказани? Кога международните органи и лидери ще се намесят?

        Палестинците са хора като израелците. Международното право им предоставя равни права. Отричането им изисква виновните лица да бъдат държани отговорни. Израел върши безнаказани убийства прекалено дълго време. Палестина е осеяна с трупове като доказателство. Време е да се покаже, че те не са умрели напразно”.


        В друг свой материал, озаглавен „Близкоизточният конфликт: да живееш с врага” (Middle East Conflict: Living With The Enemy), Стивън Лендмън продължава своята дисекция на израелската стратегия на бруталността спрямо местното арабско население:

        „Как палестинците се оправят всеки ден? Как се справят със спонсорираното от държавата отричане на техните права? Как оцеляват в задушаващите условия?

        Къде ще живеят, след като Израел краде всички части на Юдея и Самария, които си пожелае? Времето, когато палестинците са живели мирно в продължение на векове, бързо изчезва.

        Само по хълмовете край Хеброн 13 палестински селища са определени за събаряне. Техните жители са изправени пред изгонване. То предстои. Разрушаванията и изселванията достигат тригодишен връх.

        Израелския комитет срещу разрушаване на домове (ICAHD – Israeli Committee Against House Demolitions) свидетелства, че Израел е унищожил 467 сгради и 140 къщи само през 2012 г. Над 700 палестинци са били изселени.

        От 1967 г. Израел унищожава около 27 хиляди палестински сдания. Информацията идва от израелското министерство на вътрешните работи, Йерусалимската община, гражданската администрация, органи и агенции на ООН , палестински, израелски и международни групи за защита правата на човека, теренните наблюдения на ICAHD и други източници.

        Разрушаването на всяка сграда е незаконно. Частната собственост е била унищожена. Жителите са изгонени и разселени...

        Това отразява десетилетия на институционализирано потисничество срещу хора, чието единствено престъпление е, че не са евреи. Израел иска палестинската земя за разширяване на колонизацията, за търговско разработване, за затворени военни зони, както и за други цели. Неевреите са изключени. Какво по-добро определение за апартейд.


        Имено брутално нехуманното отношение към палестинците и чувството им за безизходица, породена от безнаказаността на престъпниците, ги радикализира до степен да жертват живота си в самоубийствени атентати. Тези демонстративни жестове са последен отчаян опит да отвърнат на могъщия си, по-многоброен, по-добре въоръжен и недосегаем враг, единствената останала им възможност да покажат на света, забравил удобно за тях, че все още съществуват.

        Тези измъчени хора са доведени до абсурдното състояние да се легитимират пред световната общественост, да заявят за своето угнетително положение и окаяно състояние, до които ги е докарала нечовешката израелска политика, чрез собствената си смърт. Но достойни за съжаление са онези, които безрезервно подкрепят тази позорна политика, обричайки милиони хора на издевателствата на израелските евреи.

        Да се обвиняват палестинците, че хвърлят камъни, че изстрелват самоделните си ракети, че се самовзривяват е безобразно лицемерие при положение, че Израел е окупирал техните земи, прогонил ги е с жесток терор от домовете им и ги подлага всекидневно на унижения от всякакъв род. Подобни актове могат да бъдат открити в историята на всички народи, попаднали под тежка окупация. И никой няма право да ги обвинява, че с оскъдните налични средства и ограничени възможности са се борили и се борят за правото си на свобода.

        В рамките на Палестина Израел работи за разкъсване на населението. Западният бряг е разделен на 227 отделни анклави, откъснати едни от други чрез пътищата, предназначени само за евреи-заселници и огради, както и от разделителната стена на Западния бряг. Международния съд обяви тази стена за незаконна. Отделните анклави служат за ограничаване на палестинското движение вътре в тях и извън рамките им чрез широко използване на военни контролно-пропускателни пунктове. В Палестина държавата Израел всекидневно нарушава правата на палестинците за свободното придвижване. Това е в противоречие с член 13, подраздели 1 и 2 на Всеобщата декларация за човешките права на ООН (The Universal Declaration of Human Rights), според които всеки индивид има правото свободно да се движи вътре или извън своята държава.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

          Той сам си ги доведе до състоянието, в което са. Можеше да се държи човешки но, избра конфликта и омразата. А после, някой му бил "виновен". НЯМА конфликт само от една страна, обаче. Дъртото Ку-ку само си е виновно.
          Click image for larger version

Name:	395419797_6894980910563123_6940278123130520121_n.jpg
Views:	1
Size:	53.3 КБ
ID:	4122996

          Коментар


          • Ребята християни, някой няма ли да мъцне нещо за турското робство? Да покаже Пригожин на шпионката? Какво стана? Все любими ваши теми, а тишина? Или новата московска директива е слава на Хамас, да живее Хисбула и Аллах е велик?
            Не е препоръка за каквото и да било.

            Коментар


            • Тъщата на шотландския премиер Хамза Юсаф се намира в бомбардираната Газа, споделяща несгодите на останалите:
              https://www.bbc.co.uk/news/uk-scotla...itics-67195188

              Коментар


              • Кой създаде нацистите в Украйна и защо ?

                Фашизъм, е „изгодно“ да се установи, когато е необходимо да се започне война или да се отвлече вниманието на населението от настъпващия упадък или мащабни икономически манипулации, предизвикали този упадък. Или като прикритие на насилствена намеса от трета страна, целяща държавен преврат и създаване на гражданска война с цел отнемане на територия.

                Започвайки конфронтация с властта на Майдана в предверието на Ханука (юдейски празник) през ноември 2013 г., „Хабад“ разчиташе да завърши всички преобразования до пролетта-лятото на 2014 г., като в същото време със сила вземе властта в Киев и отстрани легитимният президент В. Янукович. Кадрите за новото правителство: А. Турчинов, Ю. Тимошенко, О. Тягнебок, И. Я ценюк, А. Аваков, Д, Ярош, В. Наливайченко.. (всичките юдеи).

                Възходът на „Десен сектор“ беше мигновен. До ноември 2013 г. организацията не съществуваше. Звездният час на „Десен сектор“ настъпи след боевете на ул. Грушевски на 19 януари. Преди това на 18 февруари, когато лидерите на легалната опозиция Яценюк, Кличко и Тягнебок против волята на Майдана, се отправиха на среща с Янукович, „Десен сектор“ отказа да спазва примирие. В невъоръжения „Беркут“ отново полетяха „коктейли Молотов“, Майданът се покри с дим, снайпери разстрелваха хората, 22 февруари Янукович избяга в Харков. Тогава „Десен сектор“ стана символ на революционната непреклонност.

                Юдеите Яценюк, Кличко и Тягнебок представляваха на Майдана така наречената легална опозиция, поддържана от САЩ и страните на ЕС. Юдеинът Ярош, основател и ръководител на „Десен сектор“(2000 бойци, всички евреи и военнослужещи на израелската армия – Цахал) имаше задача силов захват на властта.

                Докато руската телевизия се „давеше“ в обяснения, че властта в Украйна е завзета от фашисти, финансирани от Запада. Превратаджиите със скърцане на зъби обясняваха, че фашизъм в Украйна няма. През цялото това време, ръководителят на „Ционисткия комитет на Украйна“ Йосиф Зиселс осъществяваше информационно прикритие на екстремистите от „Десен сектор“, убеждавайки ни „да не вярваме в измислици за бандеровци (бандеровец- украински нацист) и Зиселс не ни излъга. Защото ставаше дума за евреи военнослужещи от израелския Цахал.

                Ционизмът и нацизмът са братя близнаци, имат една идеология и общи цели и задачи. В Украйна юдейската експанзия и ционизъм бяха умело прикрити зад „самобитен“ нацизъм.

                Публикация в „Едиот Ахронот“ – един от най-влиятелните вестници в Израел.

                https://idfonline.ucoz.com/news/cakh.../2014-02-25-53

                Офицер от Цахал и още 300 еврейски бойци станаха инструктори на Майдана. „Около 300 военнослужещи от Цахал оглавиха отбраната на „Евромайдана“, където в сила на бойната си подготовка и „осветяване името на Твореца“ станаха едни от главните в сложната система за самоотбрана на Майдана и барикадите на ул. Грушевски. По този начин организирайки диалог на евреите с бъдещата власт в Украйна“.

                Чешката телевизия показа интервю с представител на „Десен сектор“, отговорник за връзки с обществеността. На видеото еврейка от „Десен сектор“ успокоява гражданите на Чехия, да не се страхуват от бандеровци.

                „Бандеровците са наистина страшни и опасни. Но в действителност няма основание за притеснение. В Киев действат украински евреи, които са граждани на Израел и са обучавани в израелската армия Цахал. Всичко е наред и не се притеснявайте – „Десен сектор“ и техните бойци, това са те."

                Всички етнически престъпни формирования в Украйна са създадени и ръководени от юдеи

                1) Батальон „Десен сектор“ – създаден от Дмитрий (Авдим) Ярош (юдеин – гражданин на Израел)

                2) Полк „Азов“ – Андрей Билецки (юдеин – гражданин на Израел)

                3) Батальон „Айдар“ – Сергей Мельничук (юдеин – гражданин на Израел)

                4) Батальон „Донбас“ – Константин Игоревич Гришин /Семен Семенченко/ (юдеин)

                5) „Уна-Унсо“ – Юрий Шухевич (юдеин)

                6) Батальон „Днепър-1“ – Юрий Береза (юдеин – гражданин на Израел).



                Тези пристъпни формирования се финансират чрез Днепропетровската организация на юдеинът-хабадник Игор Коломойски.

                Главата на юдейското бойно крило Авдим (Дмитрий) Ярош – „Десен сектор“ повече не крие, че войната в Донбас е свещена за целия юдейски народ.


                „Това е свещена война, след завършване на кампанията, ще изградим абсолютно нова държава“ – пише в своя фейсбук наскоро оздравелият Авдим, намеквайки на зараждащия се Нов Израел.

                https://www.youtube.com/embed/BWIa5P...que&autoplay=1

                Коментар


                • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                  Mateev, що не спрете наистина с глупостите, може да се оправят нещата. Никак не вървят в посока добре, все по зле и по зле става.
                  Той сам си ги доведе до състоянието, в което са. Можеше да се държи човешки но, избра конфликта и омразата. А после, някой му бил "виновен". НЯМА конфликт само от една страна, обаче. Дъртото Ку-ку само си е виновно.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

                    Я! Изведнъж, започна да става проблем да опазиш мирните жители. А в Украйна не е, там само ходят кръволоци, гледат как да изядат поредния.
                    Click image for larger version

Name:	photo_2023-10-23_08-45-01.jpg
Views:	1
Size:	9.1 КБ
ID:	4122945

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                      Руската армия си стои в Русия, изобщо не са ги пускали в Украйна. Те не искат да умират за да пазят хора които са във война с тях. Имат изказвания и казват - спрете с това с братята, щом ние трябва да водим война с тях значи там братя нямаме. Ако ги пуснат онези ще дадат заето. Режима в Киев постоянно говори глупости, сякаш марсианци умират в тези военни действия, а не граждани на страната.
                      Хутин Пуйло

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                        Mateev, що не спрете наистина с глупостите, може да се оправят нещата. Никак не вървят в посока добре, все по зле и по зле става.
                        правилно за снежната джамахирия - все по зле и по зле става.

                        Коментар


                        • Като говорим за тероризъм да видим кои са терористите !

                          Менахем Бегин, министър-председател на Израел, описва методите, чрез които евреите създават своята държава, в съобщение до израелския Генерален щаб през 1948 г.

                          „Ние трябва да използваме терор, убийства, заплахи, конфискация на земята и орязване на всички социални услуги, за да отървем Галилея от арабското ѝ население” (May 1948, to the General Staff. From Ben-Gurion, A Biography, by Michael Ben-Zohar,).

                          Бегин е терорист от еврейската терористична организация Иргун, отговорна за множество атентати и убийства на хиляди хора. В края на 1943 година той става ръководител на Иргун и в това си качество провозгласява въстание против английското присъствие, започва нападения и терористични акции против английските войски, власти и учреждения (най-известен е взрива в йерусалимския хотел „Цар Давид“, при който загиват 91 души от различни националности). Англичаните обявяват награда за главата му в размер 10,000 паунда (30,000 долара), огромна за онова време сума.

                          Впоследствие, в едно от интервютата на въпрос, дали той и Ясер Арафат се явяват терористи, Бегин отговаря: „Аз съм терорист, а той — бандит!“.

                          За многобройните си престъпления през 1978 г. той получава... нобелова награда за мир!!! Този абсурден факт всъщност показва истинската стойност на нобеловите награди, чието притежание евреите считат за най-меродавен атестат за своята „суперинтелигентност”.

                          Еврейският тероризъм от времето на „основаването” на еврейската държава, е едно напълно неизвестно на обществеността явление, което старателно се избягва от средствата за информация. През този период еврейските терористични организации използват политика на тотален терор срещу британските власти в подмандатната територия Палестина, срещу мирни граждани, включително жени и деца. Организират се показни разстрели, обесвания, мъчения, кланета и бомбени нападения над тържища, магазини, автобуси, влакове, пазари, рафинерии, обществени места и сгради и т. н.

                          Ето какво казва бившият израелски премиер Давид Бен-Гурион за основанията на палестинците да се борят срещу Израел:

                          „Защо арабите трябва да се примиряват? Ако аз бях арабски лидер, никога нямаше да се пазаря с Израел. Това е естествено: ние взехме страната им. Разбира се, Бог ни я обеща, но това какво трябва да означава за тях? Нашият Бог не е техен. Ние дойдохме от Израел, това е вярно, но това бе преди две хиляди години, и какво им пука на тях? Имаше антисемитизъм, нацизъм, Хитлер, Аушвиц, но каква е тяхната вина за това? Те виждат само едно нещо: ние дойдохме тук и откраднахме тяхната земя. Защо те трябва да приемат това? Те може да забравят след едно или две поколения, но за момента няма такъв шанс. Много е просто: ние трябва да останем силни и да поддържаме силна армия. Това е цялата ни политика. В противен случай арабите ще ни унищожат” (The Jewish Paradox : A Personal Memoir (1978) by Nahum Goldmann, as translated by Steve Cox, pp 99-100 ISBN 0-448-15166-9)

                          За еврейската безпардонност и надменност говорят думите на друг израелски премиер-министър – Ариел Шарон

                          „Израел може да има правото да поставя другите на изпитание, но със сигурност никой няма правото да поставя еврейския народ и държавата Израел на съд”. (25 March, 2001, quoted in BBC News Online). Тези изявления недвусмислено показват, че евреите се чувстват над другите, че те не подлежат на оценяване, а още по-малко на съд от други народи.


                          Американско-еврейският хуманист, анализатор, писател и научен сътрудник на Центъра за Изследване на Глобализацията Stephen Lendman (виж SteveLendmanBlog)

                          пише в своята статия „Държавният терор: официална израелска политика” (State Terror: Official Israeli Policy) следното:

                          Израелският държавен терор е насочен безмилостно срещу палестинците. Инцидентите включват военни престъпления, престъпления срещу човечеството, геноцид, кражба на земя, институционализиран расизъм, потисничество, сплашване, военна окупация и презрение към всички установени норми на правните принципи и демократичните ценности”.

                          „Ежедневните израелски репресии обясняват какво движи освободителните борби (на палестинците – В. К.).

                          „Колко дълго тези престъпления ще остават ненаказани? Кога международните органи и лидери ще се намесят?

                          Палестинците са хора като израелците. Международното право им предоставя равни права. Отричането им изисква виновните лица да бъдат държани отговорни. Израел върши безнаказани убийства прекалено дълго време. Палестина е осеяна с трупове като доказателство. Време е да се покаже, че те не са умрели напразно”.


                          В друг свой материал, озаглавен „Близкоизточният конфликт: да живееш с врага” (Middle East Conflict: Living With The Enemy), Стивън Лендмън продължава своята дисекция на израелската стратегия на бруталността спрямо местното арабско население:

                          „Как палестинците се оправят всеки ден? Как се справят със спонсорираното от държавата отричане на техните права? Как оцеляват в задушаващите условия?

                          Къде ще живеят, след като Израел краде всички части на Юдея и Самария, които си пожелае? Времето, когато палестинците са живели мирно в продължение на векове, бързо изчезва.

                          Само по хълмовете край Хеброн 13 палестински селища са определени за събаряне. Техните жители са изправени пред изгонване. То предстои. Разрушаванията и изселванията достигат тригодишен връх.

                          Израелския комитет срещу разрушаване на домове (ICAHD – Israeli Committee Against House Demolitions) свидетелства, че Израел е унищожил 467 сгради и 140 къщи само през 2012 г. Над 700 палестинци са били изселени.

                          От 1967 г. Израел унищожава около 27 хиляди палестински сдания. Информацията идва от израелското министерство на вътрешните работи, Йерусалимската община, гражданската администрация, органи и агенции на ООН , палестински, израелски и международни групи за защита правата на човека, теренните наблюдения на ICAHD и други източници.

                          Разрушаването на всяка сграда е незаконно. Частната собственост е била унищожена. Жителите са изгонени и разселени...

                          Това отразява десетилетия на институционализирано потисничество срещу хора, чието единствено престъпление е, че не са евреи. Израел иска палестинската земя за разширяване на колонизацията, за търговско разработване, за затворени военни зони, както и за други цели. Неевреите са изключени. Какво по-добро определение за апартейд.


                          Имено брутално нехуманното отношение към палестинците и чувството им за безизходица, породена от безнаказаността на престъпниците, ги радикализира до степен да жертват живота си в самоубийствени атентати. Тези демонстративни жестове са последен отчаян опит да отвърнат на могъщия си, по-многоброен, по-добре въоръжен и недосегаем враг, единствената останала им възможност да покажат на света, забравил удобно за тях, че все още съществуват.

                          Тези измъчени хора са доведени до абсурдното състояние да се легитимират пред световната общественост, да заявят за своето угнетително положение и окаяно състояние, до които ги е докарала нечовешката израелска политика, чрез собствената си смърт. Но достойни за съжаление са онези, които безрезервно подкрепят тази позорна политика, обричайки милиони хора на издевателствата на израелските евреи.

                          Да се обвиняват палестинците, че хвърлят камъни, че изстрелват самоделните си ракети, че се самовзривяват е безобразно лицемерие при положение, че Израел е окупирал техните земи, прогонил ги е с жесток терор от домовете им и ги подлага всекидневно на унижения от всякакъв род. Подобни актове могат да бъдат открити в историята на всички народи, попаднали под тежка окупация. И никой няма право да ги обвинява, че с оскъдните налични средства и ограничени възможности са се борили и се борят за правото си на свобода.

                          В рамките на Палестина Израел работи за разкъсване на населението. Западният бряг е разделен на 227 отделни анклави, откъснати едни от други чрез пътищата, предназначени само за евреи-заселници и огради, както и от разделителната стена на Западния бряг. Международния съд обяви тази стена за незаконна. Отделните анклави служат за ограничаване на палестинското движение вътре в тях и извън рамките им чрез широко използване на военни контролно-пропускателни пунктове. В Палестина държавата Израел всекидневно нарушава правата на палестинците за свободното придвижване. Това е в противоречие с член 13, подраздели 1 и 2 на Всеобщата декларация за човешките права на ООН (The Universal Declaration of Human Rights), според които всеки индивид има правото свободно да се движи вътре или извън своята държава.

                          Last edited by neon7; 23.10.2023, 22:19.

                          Коментар


                          • Днес, 18:07
                            Този коментар от ratten е изтрит от Andi11
                            Причина: Неприемливо съдържание.

                            анди, заради такива неща,
                            хората масово не научават истината
                            а само това, което "трябва" да знаят
                            препоръка е

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

                              Не са 300000, ами са 3 милиона. Минимум. Ама наистина бе. Чуй какво ти пее радиото.
                              Да си комунист е истинска трагедия
                              Хем си прост, хем некадърен, че и завистлив

                              Коментар


                              • Едно време беше човек с който може да се говори, сега чак се чудя как се набива в куци каузи.
                                D.Y.F-091066

                                Коментар

                                Working...
                                X