IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• https://www.facebook.com/tvorecutvme...69625674641664
    Иван Андонов

28 февруари 2022 г. ·
    Шокиран съм! А рядко се шокирам.
    Покрай военните новини тези дни има три групи хора. Едни подкрепят Украйна и санкциите към Русия, други подкрепят Русия, а третите подкрепят Неутралитета.
    Аз съм по-скоро от третите.
    Но това ни най-малко не означава, че не ме интересува какво става и какви са причините. Голяма част от западните медии, както и нашите ни обсипват с толкова шокиращи заглавия и новини, че няма как да не му светне лампичката на човек, че има нещо гнило.
    Как така без причина Русия напада Украйна - своите братя??? Или просто искала да завземе територия? А пък Путин говори за някакъв фашизъм в Украйна? Този въпрос веднага започна да кънти в мен още на 24-ти.
    Попаднах обаче на един шокиращo френско разследване - документален филм за конфликта в Украйна започнал още преди години, който наистина ме ШОКИРА, като ми отговори и на въпросите в моята глава.
    Живеем в 21-ви век, в който почти всички хора сме осъзнали, колко важно е да има МИР. Във всеки народ обаче има малки изключения от групи хора, за които агресията е нещо като хоби, нещо от което се хранят или задоволяват може би някаква нужда, подтискани копнежи.
    Забелязал съм, че когато има мирни протести понякога се появява една такава група агресивни хора, които уж са заедно с протестиращите, но всъщност това е най-добрия начин да изкривиш и прекратиш един мирен протест. А понякога такива групировки са в самата основа. Чувал съм на тези хора да им казват „платени“.
    Тъжното е, че когато наистина такъв тип хора са стимулирани финансово или по друг, изкушаващ начин да бъдат агресивни, то тяхното количество лесно се увеличава понеже много хора имаме подтисната агресия, а изкушението или парите лесно могат да заслепят този разум, който я подтиска.
    Предполагам, че този метод за изкривяване на мирни протести е познат на много хора. Може би това е един от най-хитрите и успешни методи заедно с медиите разбира се.
    Но спокойно всичко това е в реда на нещата! Учителят казва: „Всичко е за Добро“
    И наистина накрая всичко се оказва за добро, просто много често нямаме необходимото съзнание или достатъчно знание и информация, за да видим доброто във всяка ситуация.
    Та аз вярвам, че е хубаво да сме информирани и да имаме повече гледни точки. Поздравявам французите за смелостта за едно такова разследване и този изключителен документален филм, който са направили. Мисля, че вече ви предупредих, че наистина е Шокиращ, така че на ваша отговорност може да го пуснете. 18+
    Искам да подчертая - важното според мен е да осъзнаваме, че военните действия са една политика, един мръсен бизнес, който често няма много общо със самите народи. Дълболко се съмнявам да има такъв народ, в който мнозинството да са съгласни с военните действия на политиците. Хубаво е да го имаме това съзнание, за да не остава в нас някакво недоволство или безлюбие към който и да е народ.
    И нека помним, че само Любовта може да оправи Света!

55 минути френски филм

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

Често показвате фалшиви неща, ама разкажете защо сте впечатлени от няма 900 гроба при тригодишна война...

за сравнение, новопоисканите инвалидни колички и протези за липсващи крайници в Русия за ТАЗИ година са +566000.
      (тоя брой инвалиди са достатъчни с ТРИ метра плътно на напълните Красная площадь кратно по-голяма от снимката ви !!! )
      Защото руските жертви нямат значение! Важното е да са велики! Най-вече късотрупният диктатор. Колкото повече животи жертва, толкова по-велик е в очите на русофилите!

Коментар

• Ама ватенчо, разкажете нещо за лъковете и стрелите,

Click image for larger version

Name:	LukI+Streli_Ywp7bAoff0kvC35nCgN0THhZbyk.jpg
Views:	1
Size:	40.5 КБ
ID:	4184128

от кога чакаме, още ли нямате инструкции какво е аналноговнетното тука :

Коментар

• https://www.facebook.com/reel/370319...e_unit&__cft__[0]=AZW2-x0GwzX2i8zXlCKdGvadWjyVnAHAvhFtjTbWIycoWoloHVLq86y IqkLHQaCg2ZobdTmuAfZk2atm9DyWIsroSW-ttbi6V7Ivl6vnxMCKWDuVCe41sf9z5J0PjAWWn7sDThtSxcbS3 snoDnTG5UlA4C7gD17A1VhBJtSkg3ZgqT-kFJ65p7T_4d1oD4Fs9tY&__tn__=H-R

И от това също съм впечатлен- https://www.facebook.com/reel/1047472756464099, https://www.facebook.com/10005537494...48631919460688

https://www.facebook.com/reel/169267...e_unit&__cft__[0]=AZVP2BCH_tk7H8hyqVTR-i2BttsXNztKMdmjiiPX_eA3bvCmDHOQM7wraTDqm-jny3XRsvkKij2FwLJkAWJ6pks0PipLm7nQzit9JTZbNGYy1kI_ GWx91KT4hL8O2y7V2ikfEt3b4zUQNeIlVzKrCOPr2e5lrq4zUn eVqzVMSIOTE1-Fjo4XjYRPjEMZ2lkKmrQ&__tn__=H-R
          Last edited by v_tin; 27.05.2024, 12:06.

Коментар

• Байдън каза 60 милиона ще загинат.
            D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
              Често показвате фалшиви неща, ама разкажете защо сте впечатлени от няма 900 гроба при тригодишна война...

за сравнение, новопоисканите инвалидни колички и протези за липсващи крайници в Русия за ТАЗИ година са +566000.
              (тоя брой инвалиди са достатъчни с ТРИ метра плътно на напълните Красная площадь кратно по-голяма от снимката ви !!! )

Коментар

• Империята на Франция се разпада пред очите на Макрон (kritichno.bg) , барбо, не те съветвам да четеш статията, за да не се самоубиеш

Коментар

• Коментар

• Нищо няма да стане. Проблем има само с чипирането на хората. Както каза много отдавна Симеон Сакскобурготски !
                    Last edited by supertrader; 27.05.2024, 11:11.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Алекс ми трие постингите, но аз пак да си кажа:

Светът отива към ТРЕТА СВЕТОВНА ЯДРЕНА ВОЙНА, в резултат на която РУСИЯ ЩЕ БЪДЕ УНИЩОЖЕНА КАТО ДЪРЖАВА, а голяма част от нейното население ще бъде ИЗТРЕБЕНО (Москва, Санкт Петербург, както и още няколко големи областни градове).

Няма друг начин Путин да бъде свален от власт, освен ПРЕВРАТ или ТОТАЛНО ИЗТРЕБЛЕНИЕ на него и на цялата шайка ПСИХОПАТИ около него.

Всички знаят как завърши ВСВ и никой не храни илюзии, че третата световна война ще се прекрати преди убиването на Путин. Няма как - Путин е готов да изтреби всеки един руснак, всеки един европеец и въобще всеки един човек по света и въобще няма да му мигне окото. Така разсъждават изродите, така разсъждават психопатите. Лечението е ЛИКВИДИРАНЕ НА ПУТИН - колкото се може по-бързо и колкото се може по-скоро.

И Алекс да не се хаби да ми трие постингите, след като казвам самата истина, която се върти в главата на няколко милиарда свестни хора по целия свят.

Коментар

• unsworth, не съществува, няма такъв човек Путлер и е добре известно. Търговията в недолари се ускорява, скоро Федералния резерв ще се усетят и ще потърсят и те съдействие от Русия.
                        D.Y.F-091066

Коментар

• В този строителен Хипермаркет не е имало никакви купувачи, само 11 служители и 2 - ма са загинали. Това посред бял ден и в 16 часа е било.
                          D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                            След два месеца - три, тази тема ще е мъртва.
                            Защо? Орките ще бъдат окончателно занищени ли? По смъртта на Путлер също ще има много какво да се каже. Дано преди това чепкаме и преврат. Вече няма достатъчно тежко наказание на нацистка РуZия...

Коментар

• Добро утро на свестните хора!

Ребятките нещо се омърлушиха откак видяха лъкове и стрели на фронта, ето да си проверят за новинки от тука:

Аре на путлеристите тъжна им седмица!

Коментар

• Pyramid, в Кремъл нямат никакъв проблем с авиация която да ги нападне, те имат с какво да ги свалят и посоката на акциите на Логхит Мартин ще е само надолу, и никога няма да се възтановят. Компанията са го разбрали и са се свързали с тях. Затова те изведнъж казаха че употреба на ф16 ще я считат за нападение с ядрено оръжие. Вероятно от компанията са им обещали да помогнат за прекратяване на войната.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X