Първоначално изпратено от v_tin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеБахмут. На пути к Часов Яру, между Богдановкой и Ивановским на протяжении почти 5 км сосредоточено почти 22 батальона противника - от цементирующего штурмового батальона OPFOR, 23-го батальона СпН, 1-й президентской бригады спецназа до десятка мясных батальонов Тро. Все они распиханы в укрепах по всей линии в несколько слоев.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеТова е наужким нали, защото за да се свържат трябва да изтече много вода по Дунав първо...пак празни приказки.
виж в КАПИТАЛ статията :
https://www.capital.bg/biznes/energe...eja_na_evropa/
боли а?
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнениеУкрайна става част от енергийната мрежа на Европа!
D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
Ако е вярно е много глупаво от гледна точка на военна стратегия, ами ще ги ударят с няколко ракети и маса хора ще загинат. Руснаците казват че са много малко хората в огневите точки, гледам че и другите го потвръждават. Нямат войници и не им се бие на едните украинци срещу другите. ВСУ казват - ние разбрахме че Русия не ни е нападала, сред нас има хора които са участвали в разминирането на минни полета за да могат да влязат руснаците. Тези в Киев нападнаха Украйна и я вкараха във война.
Сега е справедливо точно те да отидат на фронта, депутати, министри, президента - на първа линия, отзад ТЦК и служителите от силовите им ведомства, това са 700 хиляди мъже казват украинците. Имат огромна армия.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеНа ДНР мисля президента им беше убит на огнева точка каквито там има през тези 8 години дето твърдят че почти е нямало военни действия, можете да намерите как се е казвал човека и като е пращал войници и той с тях там където падат снарядите.
Last edited by RUBLA; 27.12.2023, 16:49.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеБахмут. На пути к Часов Яру, между Богдановкой и Ивановским на протяжении почти 5 км сосредоточено почти 22 батальона противника - от цементирующего штурмового батальона OPFOR, 23-го батальона СпН, 1-й президентской бригады спецназа до десятка мясных батальонов Тро. Все они распиханы в укрепах по всей линии в несколько слоев.
Сега е справедливо точно те да отидат на фронта, депутати, министри, президента - на първа линия, отзад ТЦК и служителите от силовите им ведомства, това са 700 хиляди мъже казват украинците. Имат огромна армия.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
То и аз не разбирам защо, за да бъдеш българин и да обичаш България, трябва да мразиш Русия но, май и не ми е писано: Психиатър не съм, нито искам да бъда, с отклонения да се занимавам.
"Трансформация на пространството следва да има задължително. Това обаче как да се трансформира това пространство, е въпрос на дебат сред пловдивчани." - каза пред БНР Веселина Александрова, общински съветник от БСП.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
То и аз не разбирам защо, за да бъдеш българин и да обичаш България, трябва да мразиш Русия но, май и не ми е писано: Психиатър не съм, нито искам да бъда, с отклонения да се занимавам.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Споко, украйна е голяма ще има работа и място за поне още толкова
в укротопия ще му видят сметката роднините на някой насила мобилизиран
или ще има холивудски сценарийпрепоръка е
Коментар
-
Бахмут. На пути к Часов Яру, между Богдановкой и Ивановским на протяжении почти 5 км сосредоточено почти 22 батальона противника - от цементирующего штурмового батальона OPFOR, 23-го батальона СпН, 1-й президентской бригады спецназа до десятка мясных батальонов Тро. Все они распиханы в укрепах по всей линии в несколько слоев.
Коментар
-
Браточки само да ви кажа че работите по изваждането на корабчето вече са започнали
Украинки на сайтах знакомств обещают отбить парней от военкомов
Вчера, 18:22 • Опубл.: Apolitikus • Просм.: 6589 • Комм.: 45 • События в мире
+37
Читать далееПомощь сайту Женщины спасают мужчин от отправки на фронт
Вчера, 18:19 • Опубл.: Apolitikus • Просм.: 6758 • Комм.: 11 • Видео
+34
Читать далееПомощь сайту
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнениеВижте размера на това гробище
А диктаторът Зеленски иска да мобилизира още половин милион войници...
https://twitter.com/i/status/1739744916144631999
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнениеЦентъра на Париж !! До кметството!!
Това лято !!!
Как е русофоби - соросоиди , ще се местим ли на изток ?
Оня пък тепиха , куфари за там щял да стяга .....
Да взима и затката и гейшата и да се чисти България !!
https://fb.watch/pbpoXsv-Bm/
Коментар
Коментар