IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

Естония например е бивша съветска република. Отговорна ли ще е Русия, ако естонците анексират Латвия?

Невероятно е как от "Европейците анексирали ли са територия след ВСВ???" стигнахме до териториалните претенции на... Мароко.

Но е и доста показателно колко са ви слаби тезите.
    Мароко е сърцевината на Европата, същността и !!! спорят само с Картаген по случая, ще ви го потвърди всяка група съветски учЕни,
    както и прости селски тикви, ама от най-простите и пияните - щото на трезво се усещат че континента е друг

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
      Кострома украински град ли е?Щото гробището му е пълно със загинали войници.
      Значи новата ви опорка е-цялата война е украинска работа, едни украинци се бият с други украинци, чат пат идват и поляци.А руснаци няма.
      Кой ви ги мисли тия опорки?Ако накарам дъщеря ми в детската градина ще измисли нещо по-достоверно.
      Разбира се, че греши, без да е "опорка". (Малко става така: Като се засили Трейдърко, и чак мен ме стряска.) Ала ти какво очакваш да става на война? Ами умират хора. Обаче, ако им провериш фамилиите, друга песен може да запееш (само предполагам): Наистина, хората с украински корени в Русия са МНОГО. И основно, милеят за Родината си. И знаят че,
      Права или не, това е МОЯТА страна.
      Да не говорим, какво е заложено на карта. Затуй, Вергилчо, успокой се и бъди мъж...
      ...ако ме разбираш, какво ти казвам.

Коментар

Би ли ми разказал малко повече за анексираните/завладени/присъединени към държави от ЕС територии през последните 80 години?

По мои последни наблюдения между повечето европейски държави дори няма граничен контрол, ма знам ли, може това да е хитър ход за отвличане на вниманието от предстоящите нападения с цел териториални придобивки.
        Сещаш ли се за филма "мъжки времена" по Николай Хайтов?
        Едно е да искаш, друго е да можеш и трето и четвърто е да го направиш.
        Ще рече, не могат. Иначе, виж ги, когато Украйна се вкара във войната, как всички взеха да си обявяват, един след друг, интересите и териториалните претенции. Полша даже, наскоро пак нещо претендира покрай Чехия...

Коментар

• Vergil1975, ти как разбра че не са украинци, много руски военни са украинци или от смесени бракове има много също.
          D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
            Vergil1975, като си местят позициите напред най често това става седмица след като ВСУ са ги напуснали. Забрави за атаки, там се обстрелва само противник който стреля по теб. Затова по ВСУ не стрелят, но идват някакви поляци и стрелят като стоят зад тях и идва отговор по ВСУ, ВСУ изпозастреляли поляци пак пишеше преди няколко дни. Предните партиди поляци ги избиха ВСУ, другите украинци едва ли са убили някой. Между другото там чужденците загиват за дни, ВСУ искат ако са чужденци да са пред тях, не зад тях. Гледайте им каналите, те във всяко видео казва по нещо което е съвсем реално. Там с автомати не се бият, почти няма такива битки. Нали си им фен, гледай техните канали не видеа в които заглавието е кликбайт.
            Кострома украински град ли е?Щото гробището му е пълно със загинали войници.
            Значи новата ви опорка е-цялата война е украинска работа, едни украинци се бият с други украинци, чат пат идват и поляци.А руснаци няма.
            Кой ви ги мисли тия опорки?Ако накарам дъщеря ми в детската градина ще измисли нещо по-достоверно.
            Last edited by Vergil1975; 21.10.2024, 16:58.

Коментар

• Vergil1975, като си местят позициите напред най често това става седмица след като ВСУ са ги напуснали. Забрави за атаки, там се обстрелва само противник който стреля по теб. Затова по ВСУ не стрелят, но идват някакви поляци и стрелят като стоят зад тях и идва отговор по ВСУ, ВСУ изпозастреляли поляци пак пишеше преди няколко дни. Предните партиди поляци ги избиха ВСУ, другите украинци едва ли са убили някой. Между другото там чужденците загиват за дни, ВСУ искат ако са чужденци да са пред тях, не зад тях. Гледайте им каналите, те във всяко видео казва по нещо което е съвсем реално. Там с автомати не се бият, почти няма такива битки. Нали си им фен, гледай техните канали не видеа в които заглавието е кликбайт.
              D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение

Начините са два.
                Единият е да предложиш на хората нещо което искат и те да го приемат доброволно.
                Другият начин е руският. Да предложиш на хората нещо което не могат да откажат, тоест ако го откажат, тежко им!
                Именно. Европейците избраха да присъединяват държави цивилизационно, икономически, културно, музикално и пазарно.
                Впрочем китайците правят абсолютно същото - след Тибет не са си позволявали да окупират друга територия военно. За сметка на това половината Азия е практически китайска собственост.

Руснаците си държат да се вее руското знаме на общината и туй то.

17 млн км2 и да не ти стигат... тц, тц, тц.
                ​​​​​

Коментар

• Първоначално изпратено от Кисимов Разгледай мнение
                  Неотдавнашната френска колония Мароко си присвои 85% от територията на Западна Сахара, но играха полуфинал на световното, понеже са марионетка на запада.
                  Естония например е бивша съветска република. Отговорна ли ще е Русия, ако естонците анексират Латвия?

Невероятно е как от "Европейците анексирали ли са територия след ВСВ???" стигнахме до териториалните претенции на... Мароко.

Но е и доста показателно колко са ви слаби тезите.

Коментар

Би ли ми разказал малко повече за анексираните/завладени/присъединени към държави от ЕС територии през последните 80 години?

По мои последни наблюдения между повечето европейски държави дори няма граничен контрол, ма знам ли, може това да е хитър ход за отвличане на вниманието от предстоящите нападения с цел териториални придобивки.

Начините са два.
                    Единият е да предложиш на хората нещо което искат и те да го приемат доброволно.
                    Другият начин е руският. Да предложиш на хората нещо което не могат да откажат, тоест ако го откажат, тежко им!

Коментар

• Неотдавнашната френска колония Мароко си присвои 85% от територията на Западна Сахара, но играха полуфинал на световното, понеже са марионетка на запада.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Че какъв е Проблемът? Всички искат така.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                          Vergil1975, ти как мислиш, те да не би да атакуват на щик. Въобще такива големи жертви там няма как да се случат, но 50 хиляди мъже не са никак малко.
                          За превъзходството може да изгледаш военните канали на ВСУ какви клипове са пуснали, не си бременна мома защото от това което ще чуеш може да пометнеш. Гледах един от командирите на фронта обяснява как висят руските дронове над главите им и не могат да се покажат, една ударена 50 пъти Гвоздика имаше демо в един клип направили тези от ВСУ как щом се покаже някоя нейна част и дроновете я удрят над 40 гранати . Те ти казват хората, заринати сме с ударена техника. Ако спрат войната ще могат да изкарат пари от скраб поне и няма да са малко, те имат една планина от метал вече.
                          Точно на щик атакуват. Или през полето с бронетранспортьори. Нали съм гледал десетки видеа.И украинците ги разстрелват и взривяват машините.

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss. Разгледай мнение
                            Мурзилажа иска тяхното утре да е на повече земи, ако може на всички.
                            Че какъв е Проблемът? Всички искат така.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                              Чакай де, какво се палиш? Стандартът на Запада, ако си мислиш, че е Единствена Цел на Русия и руснаците, просто не знам, как да нарека това ти заблуждение. Аз ти обяснявам, че комплексите сампидожни, а не еднакви. И не ми е известно някой да си"кара децата" да били правели военни паради в градината. Илимпък, са се били "вълнувалу", че са ядрена сила. По-скоро, това внася спокойствие и увереност, че ще има Утре. Объркал си се, млади човече.
                              Мурзилажа иска тяхното утре да е на повече земи, ако може на всички.

Коментар

Какво значи "и от двете страни на Стената"?

Кой холандец има мания за национално величие?
                                Колко французи се вълнуват, че са ядрена сила?
                                Колко австрийци биха продали днешния си стандарт в името на възстановяване на Австро-Унгария?
                                Колко датчани карат децата си да правят военен парад в детската градина?
                                Колко английски богаташи си изпратиха жените и децата да живеят и учат в Русия?
                                Колко немци смятат Варшава за изконна немска територия и са готови да нападнат Полша?

Опасявам се, че руската патология не се отнася и "за другата страна на стената".

Запада си има негови си проблеми, но да мечтае по руския стандарт и да го плюе едновременно... не е от тях.
                                Чакай де, какво се палиш? Стандартът на Запада, ако си мислиш, че е Единствена Цел на Русия и руснаците, просто не знам, как да нарека това ти заблуждение. Аз ти обяснявам, че комплексите сампидожни, а не еднакви. И не ми е известно някой да си"кара децата" да били правели военни паради в градината. Илимпък, са се били "вълнувалу", че са ядрена сила. По-скоро, това внася спокойствие и увереност, че ще има Утре. Объркал си се, млади човече.

Коментар

Working...
                                X