Първоначално изпратено от tandem
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнениеКъв плурализъм бе братче-ти си бетер от Тиквата и Прасето-пускам телевизора и те са от сутрин до вечер на екран. Влизам във форума хората не могат да вземат думата от теб в редица теми .Това според мен е терор и аз просто искам да се предпазя -не се ебавай ами ме игнорирай ,хем така ще си спестиш някоя пусувня .Благодаря .
...... А сега искаш да се скриеш , уж чрез ''игнор'' .
Ами игнорирай си го ти ....като неможеш ...четеш и ревеш ......
А и само за справка !!!
Ти имаш 5768 мнения във форума ....... А Бързоходния - 280 ...........
Кой е терориста изкачащ от монитора като ''Тиквата '' и ''Прасето '' ............
Бързоходко , чест и почитания за разума , интелигентноста и начина така да подредиш мисълта си , че да те разберат правилно и соросоиди , които нямат интерес ............ !!!Last edited by Сибирския Бръснар; 27.06.2024, 19:33.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
В тоя ред на мисли, защо помагате на унищожилия плурализма в Русия?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнениеКъв плурализъм бе братче-ти си бетер от Тиквата и Прасето-пускам телевизора и те са от сутрин до вечер на екран. Влизам във форума хората не могат да вземат думата от теб в редица теми .Това според мен е терор и аз просто искам да се предпазя -не се ебавай ами ме игнорирай ,хем така ще си спестиш някоя пусувня .Благодаря .
Ами не е ли редно да напсуваш модераторите и дизайнера на сайта? Мен защо вобще ме набъркваш в цялата тази работа.
Но ако толкоз много ти се псува, псувай, пък после иди викай Неволята та дано тя ти помогне!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бъpзоходко Разгледай мнение..За мен форума е публично пространство където се срещат хора с различни идеи зада ги изложат пред публиката.
На това му викат плурализам. Аз половината си живот съм го изживял в свят в който плурализма беше немислим. Сега искаш сам със собствените си ръце да го унищожавам! Е ми нема как...
- 4 Харесвания
Коментар
-
Къв плурализъм бе братче-ти си бетер от Тиквата и Прасето-пускам телевизора и те са от сутрин до вечер на екран. Влизам във форума хората не могат да вземат думата от теб в редица теми .Това според мен е терор и аз просто искам да се предпазя -не се ебавай ами ме игнорирай ,хем така ще си спестиш някоя пусувня .Благодаря .
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнениеБързоходко тъй като не мога да те игнорирам (незанам защо ) МОЛЯ те -ти да ме игнорираш-нали разправят че не се виждаме така двамата.Благодаря предварително. Не ти желая успех в трудната русофилска работа .
На това му викат плурализам. Аз половината си живот съм го изживял в свят в който плурализма беше немислим. Сега искаш сам със собствените си ръце да го унищожавам! Е ми нема как.
Обаче ако на теб не ти понася плурализма можеш да не влизаш във форума, даже можеш да идеш в някое друго място по света, където така или иначе няма никакъв плурализъм.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Ами нали затова имат тайни служби. Значи анексирането на Крим може да стане два дни преди Янукович да слезе официално от власт, а не може да стане два месеца след метежа на Майдана? На което ти уйдисва - да, а на което не ти уйдисва - не. Крим е анексиран след внимателно следене на ситуацията, започнала още от 2004 година с Оранжевата революция. Те не те чакат теб със секундомера да оразмеряваш международното право.
Коментар
-
Само дечицата вярват, че военна операция става от днес за утре....
също само дечицата се оправдават с "Ама той ми каза така да направя - инспирира меее !!!! "
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Ха-ха, ама превратът е от декември 2013 година. Янукович е на власт само формално за двата дни, на които ти толкоз държиш.
също само дечицата се оправдават с "Ама той ми каза така да направя - инспирира меее !!!! "
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Aз съм му благодарен за обяснението - никът му съдържа смес от кирилица и латиница и ако го копираш точно както той го е изписал филтърът работи правилно.
Единствената причина че досега не е работил е че съм изписвал ника му на кирилица и системата го е разпознавала по стария му профил. Копи/пейст обаче работи.
Коментар
-
Или сте невеж - Моля за образоване цъкнете на подчертаното " изписани са датите 20.02.2014 – 18.03.2014. Потвърдената от "Медала за Крим" дата 20 февруари означава, че агресията е започнала още докато Янукович е действащ президент в Киев.
или ви е важно да лъжете. Кое от двете?
напреднахте ли по въпросите за мостовете на р.Днепър?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Aз съм му благодарен за обяснението - никът му съдържа смес от кирилица и латиница и ако го копираш точно както той го е изписал филтърът работи правилно.
Единствената причина че досега не е работил е че съм изписвал ника му на кирилица и системата го е разпознавала по стария му профил. Копи/пейст обаче работи.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар