Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Масирана ракетна атака срещу Украйна.
Основното, което се знае в момента : В петък вечерта Русия нанесе най-големия си удар в последно време с дронове и ракети, експлозии се чуха в Киев, Лвов, Харков, Одеса, Днепър и други градове.
Известно е и за експлозии в Полтавска, Днепропетровска и Запорожка област.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
В интерес на Истината, те и в Украйна не са отишли, ами само си седят тук и си запълват времето с дрънкане на глупости.
Как да очакваме че ще ходят да се бият евентуално с турците като тях за разлика от руснаците направо ги обожават и редовно ги посещават
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
То хубаво, ама украинците не искат да бъдат "спасени". Ако беше така, отдавна да сте в Киев за три дни, както бе по план. Чудното е защо ватата смята, че всичките и съседи имат нужда от "спасение", а самата тя се изхожда в селски дупки и умира на 50 от цироза? Някаква патология ще да е това
Жалко за украинците които бяха подлъгани да защитават чужди национални интереси и загубиха и хора и земя
Да даваш на някого пари да се бие с друг много по силен от него е мечешка услуга, но това украинците в по голямата си част ще го осъзнаят когато вече е късно тоест много скоро
Това е като да ти дам чисто ново Ферари застраховано на двойна цена с което ти да скочиш от Аспаруховият мост с 200км и да се надяваш че ще оцелееш и няма да го повредиш и няма да се налага да плащаш за щетите
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Не ми следиш мисълта, изпускаш я. От дървото става и свирка, става и гьостерица. Думите придобиват различни значения. Или ти свириш само на гьостерица?Не е препоръка за каквото и да било.
- 6 Харесвания
Коментар
-
mitko2848, те украинците нищо не са направили, беше ясно че ще се вдигнат срещу олигарсите си които трупали пари и ги изнасяли на Запад. И хоп САШ им правят майдан в който инвестират 5 милиарда. Става въпрос за поне 2-3 трилона които са в тяхната банкова система, а 5 милиарда са колко процента от тях..те са съгласни и 10% да откраднат от Русия още, но да не се обърне тенденцията и вместо от Украйна да се изнасят пари, да започнат да влизат и да се инвестират там. Всъщност за пари става въпрос, защото чрез тях се изместват продукти създадени на едно място, ще ги ползват на друго.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
То хубаво, ама украинците не искат да бъдат "спасени". Ако беше така, отдавна да сте в Киев за три дни, както бе по план. Чудното е защо ватата смята, че всичките и съседи имат нужда от "спасение", а самата тя се изхожда в селски дупки и умира на 50 от цироза? Някаква патология ще да е това
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Добре, а гинекологът насилник ли е, като бърка в чужди путки? Има обстоятелства, има условия и една жена може да бъде спасена.Не е препоръка за каквото и да било.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Къде видя да се радвам аз не съм инфантилен като вас
Просто констатирам болните ви навици да се радвате на няколко разбити танка докато Украйна е загубила половината от населението си и много важна част от територията си без никакви изгледи за успех
Същата тази Украйна беше подлъгана от запада че ще бъде подкрепяна $колкото е необходимо$ много интересна формулировка
Защо не казаха че ще я подкрепят докато си върне Крим например ???
сега изведнъж се оказва че необходимоста явно е изчезнала, но хилядите загинали украинци няма кой да ги върне както и земята
Относно Турция не съм сигурен че ако ни нападне патриотите като вас ще ходят да се бият за загубена кауза, както не виждам да сте се втурнали да ходите да се биета за Украйна
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Казваш ако аз дойда и ти запаля къщата, не съм виновен аз, а " запада", ако съм ти шеф и те уволня от работа пак " запада" е виновен да ви имам логиката.........
- 1 like
Коментар
-
А на мен ми е странно как човек може да се радва на завладяването на суверенна страна от по- големия и и силен съсед и да препоръчва като решение на проблема завладяваната страна да се предаде без бой, и да изчезне като нация. Ако утре ни нападне Турция примерно пак ли ще пишете как трябва да се предадем и да престане да съществува българска нация и страна под името България? Защото през така нареченото " турски робство" българинът в завладените територии е можел да бъде българин със собствен език, църква и обичаи, докато в завладените в 21 век от Русия Луганска и Донецка области, а и в Крим вече не можеш да бъдеш украинец и да говориш на украински- можеш да бъдеш единствено руснак. А за войната не се радвайте предварително и не подценявайте американците- не са толкова глупави да налеят милиарди и после да оставят Украйна да загуби. Скоро идват първите ф16, г7 гласи конфискация на блокираните руски милиарди и отпускане на част от тях като военна помощ на Украйна. До месец ще се гласува и новия американски пакет за Украйна от 60 милиарда за 2024, ЕС също намери вариант да преодолее ветото на Орбан, та интересното тепърва предстои
Просто констатирам болните ви навици да се радвате на няколко разбити танка докато Украйна е загубила половината от населението си и много важна част от територията си без никакви изгледи за успех
Същата тази Украйна беше подлъгана от запада че ще бъде подкрепяна $колкото е необходимо$ много интересна формулировка
Защо не казаха че ще я подкрепят докато си върне Крим например ???
сега изведнъж се оказва че необходимоста явно е изчезнала, но хилядите загинали украинци няма кой да ги върне както и земята
Относно Турция не съм сигурен че ако ни нападне патриотите като вас ще ходят да се бият за загубена кауза, както не виждам да сте се втурнали да ходите да се биета за Украйна
- 4 Харесвания
Коментар
-
Казваш ако аз дойда и ти запаля къщата, не съм виновен аз, а " запада", ако съм ти шеф и те уволня от работа пак " запада" е виновен да ви имам логиката.........
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнениеРуска атака на село Синкеевка-не особено успешна( щурмовата група е избита за 35 секунди)
https://youtu.be/lz3Zv7zL62w?si=Lyrgd4jNsApvgsP7
Не е препоръка за каквото и да било.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Никак не е лесно да си обратното на сложен, май. Не е желана гибелта на украинците, поне от руска страна (кажи речи всяко трето семейство там, е смесено, имат хора и от двете страни на фронта), нито е желана смъртта на Украйна. Това -от руска страна. Когато обаче, си има купен "лидер" и кръвожадни негови"помощници" (да не броим продажните медии), беше вече невъзможно да се размине касапницата. Та, в случая, най-доброто за Украйна е да се присъедини към Русия. Поне тя, се постара - с цената на хиляди СВОИ воини - да я опази от самата нея, за начало и после - от западните хиени. "Дружбата" с тях, досега, и донесе милион и половина жертви на бойното поле и е 20 милиона емиграция а, занапред - АКО НЕЩО ОСТАНЕ като украинска територия - вече е натоварено със стотици милиарди кредити. Тях, и без война и с пълно население, Украйна не би могла да изплати за половин век а сега, още и разрушен и обезлюдена, тя никога няма да.може да изплати и да живее нормално. ЗАПАДЪТ, а не Русия, убива тази нещастна страна.
А вие, добавката групичка, сте...Абе като онази закуска на Джаба Хътянина: Смее се, преди да я изядат.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар