IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

    Аржентина още помни протестите с тенджери и лъжици. Явно, и е харесало.
    Click image for larger version

Name:	photo_2023-11-19_09-48-06.jpg
Views:	1
Size:	77.5 КБ
ID:	4130944

    Коментар


    • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
      По време на Втората световна война САЩ не променят финансовата си система, не е вярно че тя им помага да станат лидер. Те обаче го правят по късно когато тя е на ръба и се дестабилизира, в началото на 60- те и това ги прави лидер. Не е вярно че Тръмп не опита, той се оплакваше от ФЕД и тяхната политика, финасовата система на САЩ не е за да обслужва други икономики, тя първо е за тяхната икономика, нея трябва да подържа. Проблема ако сега не е същия точно е сходен на този тогава. Могат да направят промените по бързо, но могат и да се бавят. Това с дигиталните валути са врели, некипели. Трябва синхрон между банките и фискалната система на правителството подчинен на нови правила. Както цените не могат да пробият небето, така и данъците не могат, не може вечно да нарастват. Нямаме нормална икономика всички. Русия нищо да не направи и с никаква военна сила да не реагира изпреварва с това че се адаптира. Те ще тръгнат по нов път за разлика от нас, а ние неизбежно ще се провалим. Ние запада сами ще си го причиним, защото не се реформираме. Европа има шанс по добър от този на САЩ, защото поне го няма този ФЕД който не иска да реагира правилно. Тръм и да се върне няма пълномощията са направи това което трябва. Единственния вариант е Европа да покаже какво е необходимо, то да е успешно и във ФЕД да видят необходимоста от промяна. Сащ не могат да се справят с Украйна, там има настроена и рабоща една машина която работи само като получава, тя никога няма да заработи без да получава, никога няма да заработи тя да дава. Единствен вариат е тя да бъде спряна и да се направи нова която да я смени. Как се спира - просто не и се дава, шок от загуба на територии, отказ от излишни, силни държавни разходи. Да влязат в НАТО но след като са се оправили и са демонтирали това устройство. Русия няма да се притеснява тогава че са в НАТО, защото една успяла държава не взема самоубийствени решения.
      Отдавна съм констатирал, че в България има много полезни идиоти живеещи в Златния МИЛИАРД, в ЕС, родината им се пази от най големия военен съюз в света НАТО, но тези полезни идиоти искат родината им да излезнела от ЕС и НАТО, за да се превърне в нещо подобно на ДНР, ЛНР,Приднестровието а те самите да станат руZки крепостни селяни които да бъдат мобилиZирани в руZката армия и да бъдат могилиZирани някъде за да можела любимата им РОZИЯ да си увеличи територията................

      Коментар


      • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

        Холивуд обича да си мечтае.
        дълго време някого го е стягала фатмашката шапка....нормално е милярди неврони да дадат фира.....

        Коментар


        • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
          Gerasim_Burgaski, 99% от боеприпасите са стари, в два курника не може да произведеш боеприпаси за война в момента, това става с натрупани, акумулирани количества. Затова боеприпасите ще свърши и ще спраг да се бият, независимо дали искат или не, а до военна победа никой няма да го добута. Това беше ясно още в самото начало. Но можеха да седнат и да преговярят и щяха да имат напредък в това което неизбежно ще се наложи да направят. Имаше един който купуваше паунд - йена като правеше спайкове, това да не си бил ги преди години. Защото това момче също не позна, не се катери вечно паундйената. Ако на принципа на случайността правиш прогнози ще познаваш много повече. Но пък си индикатор за насрещни залози и то добър. Мнооого те бива.
          сигурно е дреболия, че между 70 до 90% от руZките танкове вече ги няма, A?

          Да си и знаете.

          https://www.youtube.com/watch?v=QqWIAk8vFuc

          А това си е забавно вече - самите руZнаци признават, че навсякъде наемат куцо и саката да им ремонтира техниката.
          "Лек" проблем с работната ръка,ребятки???????

          Коментар


          • barovec, няма откъде да се купи на понижаващи се цени, за Китай и развитите азиатски не е проблем такава цена. Имат долари да те затрупат, и се мъчат да ги избягват. Те не си намяляват инвестициите в дълг защото са се разчувствали, а защото е в долари. Щатските производители направо разплакват публиката, много са зле, какво ще купиш с тези долари ? В какво ще се превърнат те ? - в петрол.
            D.Y.F-091066

            Коментар


            • вашта банда не сте от глупаците ,щото тва ви е работата…,

              5 цента на бит, индексирани поне 5к поста
              поне 500 ще прочетат, и поне 50 глупака ще се вържат…, наистина поздравления за наумирния упорит труд - браво

              ама петстин нефт, предай на другаря медведев, че вотката му е дошла пак в повече , хахаха

              Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
              Нефт 500 ще има, газта няма да е евтина.

              Коментар


              • Нефт 500 ще има, газта няма да е евтина. Гледах в Китай вадят нови модели коли, това означава че продават и изкарват пари. Какво ще изкараш от една смотана война ? Запада има нужда от големи проекти за да се съвземе, САЩ са не помалко ударени от Европа, направо разсмиват и разплакват публиката, стана ми жал много. Украйна ако вземе Авдеевка ще се оправят обаче, това е много важно..шегувам се малко.
                D.Y.F-091066

                Коментар


                • @ колко от кремлинските опорки тряя да гръмнат, че на някои хора да им светне лампичката…,
                  то не беше нефт на $200 и гас на $5000
                  то не бяха мръзнещи швейцарци и ядащи плъхове германци
                  то не беше денафикицаия и демилитаризация…. киев за три, берлин за пет.., от там до лисабон са само още 2 дни…
                  и още е пълно с глупаци, които вярват на всяка глупост!
                  обаче , най - якото е че на никой вече не пука за тая война. братушките се оакаха и затънаха в калта на 500 километра още преди киев
                  нов опит след поне 3-4 петилетки

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
                    Ой, ой, ой ребятки, пак се очертава жест на добра воля

                    И при Авдеевка, след 8000 нови войника и 8 дни нищо - машините им тъпо не стигат до фронтовата линия...



                    рашисти нещо мрънкат, че вече имало понтонче през Днепър... Канешно това е руски успех!,СКРто ще потвърди.

                    Коментар


                    • По време на Втората световна война САЩ не променят финансовата си система, не е вярно че тя им помага да станат лидер. Те обаче го правят по късно когато тя е на ръба и се дестабилизира, в началото на 60- те и това ги прави лидер. Не е вярно че Тръмп не опита, той се оплакваше от ФЕД и тяхната политика, финасовата система на САЩ не е за да обслужва други икономики, тя първо е за тяхната икономика, нея трябва да подържа. Проблема ако сега не е същия точно е сходен на този тогава. Могат да направят промените по бързо, но могат и да се бавят. Това с дигиталните валути са врели, некипели. Трябва синхрон между банките и фискалната система на правителството подчинен на нови правила. Както цените не могат да пробият небето, така и данъците не могат, не може вечно да нарастват. Нямаме нормална икономика всички. Русия нищо да не направи и с никаква военна сила да не реагира изпреварва с това че се адаптира. Те ще тръгнат по нов път за разлика от нас, а ние неизбежно ще се провалим. Ние запада сами ще си го причиним, защото не се реформираме. Европа има шанс по добър от този на САЩ, защото поне го няма този ФЕД който не иска да реагира правилно. Тръм и да се върне няма пълномощията са направи това което трябва. Единственния вариант е Европа да покаже какво е необходимо, то да е успешно и във ФЕД да видят необходимоста от промяна. Сащ не могат да се справят с Украйна, там има настроена и рабоща една машина която работи само като получава, тя никога няма да заработи без да получава, никога няма да заработи тя да дава. Единствен вариат е тя да бъде спряна и да се направи нова която да я смени. Как се спира - просто не и се дава, шок от загуба на територии, отказ от излишни, силни държавни разходи. Да влязат в НАТО но след като са се оправили и са демонтирали това устройство. Русия няма да се притеснява тогава че са в НАТО, защото една успяла държава не взема самоубийствени решения.
                      D.Y.F-091066

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение
                        ,,Аржентина избра за свой нов президент либертарианеца с десни убеждения Хавиер Милей, залагайки на аутсайдер с радикални възгледи, който да оправи икономиката, засегната от трицифрена инфлация, надвиснала рецесия и нарастваща бедност, предаде Ройтерс, на която се позова БТА.
                        Вотът в южноамериканската страна бе произведен в момент, в който тя преминава през дълбока икономическа криза и отчита една от най-големите инфлации в света (143 процента на годишна основа). Третата икономика на Латинска Америка има трудности да изплаща колосалния заем от 44 милиарда долара, сключен през 2018 г. с Международния валутен фонд, а чуждестранните валутни резерви на страната са на най-ниското си ниво.

                        Новоизбраният президент обещава шокова терапия: "Няма място за постепенност, няма място за половинчати мерки". Плановете му включват закриване на централната банка, отказване от песото и замяната му с щатския долар, и драстично намаляване на разходите - потенциално болезнени реформи, които обаче се харесаха на избирателите, разгневени от икономическите неволи, посочи Ройтерс."

                        Аржентина май няма да участва в новата валута на БРИКС и свалянето на долара от трона! А тъкмо сега е момента, като се отказва от песото да го замени с брикс валутата.
                        Аржентина още помни протестите с тенджери и лъжици. Явно, и е харесало.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение

                          [ATTACH=CONFIG]n4130814[/ATTACH]
                          Холивуд обича да си мечтае.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение

                            Не е допълнителна. Единствена е, клонинг.
                            А снарядите , поскъпнаха двойно.
                            Като си говорим за клонинги, я кажете бръснарчето на вас ли е клонинг или вие на РодШмръчето После може да ни поприказвате и за клонингите на Путя. Колко са и къде всъщност е оригиналът
                            Не е препоръка за каквото и да било.

                            Коментар


                            • Gerasim_Burgaski, 99% от боеприпасите са стари, в два курника не може да произведеш боеприпаси за война в момента, това става с натрупани, акумулирани количества. Затова боеприпасите ще свърши и ще спраг да се бият, независимо дали искат или не, а до военна победа никой няма да го добута. Това беше ясно още в самото начало. Но можеха да седнат и да преговярят и щяха да имат напредък в това което неизбежно ще се наложи да направят. Имаше един който купуваше паунд - йена като правеше спайкове, това да не си бил ги преди години. Защото това момче също не позна, не се катери вечно паундйената. Ако на принципа на случайността правиш прогнози ще познаваш много повече. Но пък си индикатор за насрещни залози и то добър. Мнооого те бива.
                              D.Y.F-091066

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
                                За баламурниците де си мислят, че парите свършили ...

                                США предоставят Украине дополнительную военную помощь на $100 млн, - глава Пентагона Остин.

                                Он утверждает, что в пакет войдут боеприпасы для артиллерии и средств ПВО.
                                Не е допълнителна. Единствена е, клонинг.
                                А снарядите , поскъпнаха двойно.

                                Коментар

                                Working...
                                X