IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Сибирския Бръснар, населението на половин Украйна се е пренесло в Русия, те фактически украинци са я превзели и имат огромно влияние там. Сега ВСУ на практика воюва с тях. Как може да завърши - половината Украйна ще се унищожи взаимно с другата и половина. Това е цялата работа, война от африкански тип. В Африка затова няма хора, водят войни като сформират две армии които са равни и след като се избият взаимно остават една шепа хора. По време на ВСВ от немците в отстъпление тръгват едва 25%, една четвърт, останалите са избити в Русия, от всички които са тръгнали на война не оцеляват и 10%. Историците говорят за големи жертви на СССР, а всъщност и Германия губи точно толкова и дори повече мъже. Тези които разпалват войни са идиоти. Русия не иска никакви украински територии, единственното което иска е да не влизат в НАТО и то да ги използва за пушечно месо срещу Русия. Но това се случва защото НАТО е непреклонно, а пропагандата лъже хората в държавите от НАТО. Докато не стане голям скандал в НАТО, ще продължи това нещо.
    D.Y.F-091066

    Коментар


    • В бръснарницата няма ли поне един "икономист" да обясни, че да сравняваш БВП на рашистка русия с този на Украйна е все едно да сравнваш БВП на нацистка Германия и този на СССР през 1942. Предполагам този на Германия също е бил доста по-добре от съветския
      Кажете моля бръснари, колко ог икономическите показатели в русия са засекретени и защо? Нали уж БВП расте Работата е малко като при съветски/руски избори. 90% "одобрение" на поредния сатрап, а същият стои на 50 метрова маса и ползва куп двойници, за да се пази от любовта на народа. Само роб може да се кланя на диктатор и да го нарича велик. Свободните хора нямат нужда от идоли.
      Не е препоръка за каквото и да било.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
        Бръснарче, остави американците, кажи за успехите на фронта- кога ще успеете да превземете някое село? За Киев или някой друг голям град мълчим......
        митенце с номерцата ..... остави фронта - той е за мъже , и не ти е понятно развитието там - защо , какво , кога ....

        НО , Мълчите за тази снимчица , а ..........









        Невероятен Путин!

        БВП на Русия нараства с 2,2% тази година — по-бързо от САЩ!

        И реалният БВП на Русия сега е по-голям, отколкото беше преди началото на войната.

        Що се отнася до Украйна - нацистката пешка на НАТО - реалният БВП е намалял с 30%.

        Щеше да спадне с 90%, ако не бяха милиардите подаяния от САЩ/ЕС.

        Коментар


        • Моля някой от ребятата математици да сметне загубите на двете страни от тази сценка. На ден излизат по двадесет такива.
          The work of the 14th Mechanized brigade ♠ liquidating Russian infantry First a selection of accurate drone drops
          Не е препоръка за каквото и да било.

          Коментар


          • Огромна страна, ресурси бол. Като оставим липсата на бедуин, всяка друга държава на нейно място би живяла пребогато и спокойно. Реалността обаче е съвсем друга. За пореден път мужиците умират за този дето духа, като еднодневки. А поредния кървав и самозабравил се диктатор се е заел да прави русия отново "империя". Сякаш това което има вечно не и стига. Резултатът от напъните на късотрупия сатрап е предопределен ...
            Last edited by GiRo; 27.11.2023, 08:12.
            Не е препоръка за каквото и да било.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
              Бръснарче, остави американците, кажи за успехите на фронта- кога ще успеете да превземете някое село? За Киев или някой друг голям град мълчим......
              Две години почти не стигнаха на соросоидите да проумеят че РУСИЯ НЕ ИСКА да превзема НИЩО .....
              Но , това непроумяване има своето обяснение и то е в количеството клетки в черепа - над веждите !!!

              РУСИЯ иска Украина да не влиза в НАТО и да не тероризира русконаселените области и да задържи КРИМ и 4 те руски области !!!!
              Ако може и Одесса - супер ....Без излаз на Черно море за украйна ....
              Ако е възможно - с по малко жертви да се постигне - ОК !!!

              Досега , мисля че няма соросоид - русофоб , които да не е съгласен че РУСИЯ изпълнява плана си на 100 % ..

              Войната ще завърши със всички искания на РУСИЯ !!!

              СЛАВА НА РУСИЯ !!!

              Last edited by Сибирския Бръснар; 27.11.2023, 08:13.

              Коментар


              • https://www.youtube.com/watch?v=fJQL2kCZ-9s, вижте ги какво предтавляват. Анархия, глезените чада на СССР. Над 30 години ви ръсят с радиация, защото са мърлячи, продължавайте да си бъркате в носа. Европа не ги искаше с право.
                Last edited by supertrader; 27.11.2023, 02:22.
                D.Y.F-091066

                Коментар


                • analog, а на нас Чернобил продължава да ни праща радиоктивен прах, вчера в бурята една от станциите в Румъния за измерване на радиацията е засекла повишена и това е точно с пик като дойде радиация когато гръмна реактора там. Уредите бяха със стрелки и направо стрелката се отклоняваше в синхрон с вятъра. Разбира се тази станция сега била повредена, но мога да позная че сама ще се самопоправи, грешни данни дала ще кажат. Там след взрива железата стоят едно върху друго, както ги е отвяла ударната вълна и никой не си е мръднал пръста. Продължавайте с любовта към Украйна, ние не сме хора и може да си ни ръсят, не сме важни, важните са те.
                  D.Y.F-091066

                  Коментар


                  • Мощен взрив в Челябинск. Има информация за пострадали трактори, не съм сигурен как е тракторът Армата.

                    Да припомня че Челябинск е на 1700км от Украйна, та очевидно украинците нямат нищо обшо с пострадалите трактори, просто щастливо съвпадение.

                    Тракторният завод се е намирал на Проспект Ленина.

                    https://www.actualno.com/europe/ogro...s_2106716.html

                    Коментар


                    • Diskesuper, Абрамсите ще трябва да ги замрежват веднага щом стигнат, украинците ги слагат в клетки от мрежа, те казват че дроновете ги удрят със 100кг екслозив бронираните машини. Показват как след като е ударен танка се се набил в земята на дълбочина над половината височина на веригата, украинците ги показват техните западни танкове. Те не са добре, как ще пуснеш 100кг. бомба с акъл от смартфон да търси бронирани машини и да ги взривява, ами ако подгони този които пуска дрона.
                      D.Y.F-091066

                      Коментар


                      • Може да е украинец, те сами казват че вече са над 20 милиона в Русия. Сега НАТО щяло да идва да им помага всеки момент, има луди хора. ВСУ вече били открили пътя към Донецк, на каратата сигурно. Те не знаят колко оръжие има натрупано в Русия, и как се бият и едните и другите. В Нато са се внедрили някакви генетични руснаци, украинци..алкотраш бандата, просто разумни хора неруснаци - украинци не биха клъвнали на война с тия. Те въобще не са изостанали, дроновете ги правели с изкуствен интелект от смартфони. Западната техника като им попадне в ръцете всичко и се открива, няма скрити функции и сохтуер който да не разсъхнат.
                        D.Y.F-091066

                        Коментар


                        • Сватбена церемония на бъдещ z доброволец в Русия
                          https://youtu.be/ShslkJgmSYU?si=OK-_kMQuMMTpKBPp

                          Коментар


                          • Като стана въпрос за трактори Какво стана с Абрамсите, пристигнаха ли.

                            Коментар


                            • Бръснарче, остави американците, кажи за успехите на фронта- кога ще успеете да превземете някое село? За Киев или някой друг голям град мълчим......

                              Коментар


                              • Колко интересно горят трактори

                                https://censor.net/ua/video_news/345...a_pojeja_video

                                Коментар

                                Working...
                                X