IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от sosi Разгледай мнение

    В момента има най-много полза от такива като тебе.
    Ами да - никому нищо не правя. Не съм сигурен че този цивилизационен вариант подлежи на развитие. Те си имат много технологии, имат си развити способности които са много по напреднали, така че не им е фатално.
    D.Y.F-091066

    Коментар


    • Първоначално изпратено от sosi Разгледай мнение

      С ефки и без ефки, след инсталирането на западното ПВО в Украйна, руските пилоти могат само да си паркират щайгите по летищата и да чакат всеки момент да ги удари някой дрон. Пък и не останаха много руски пилоти, какво си се загрижил за тях. До момента украинците са свалили 315 самолета и 316 вертолета от мършавата руска авиация.
      Не бе. 3150 и, съответно, 3160 бройки са. Лошо подценяваш Укростан.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от sosi Разгледай мнение

        В момента има най-много полза от такива като тебе.
        Недей да скромничиш де, я как вече ни изгради енергетиката...

        Коментар


        • В Русия бил започнал "самолетопад". Унищожен е още един стратегически бомбардировач Ту-22М3 (Русия вече не можела да ги прави), и са повредени леко още два.
          https://www.pravda.com.ua/news/2023/08/22/7416564/

          Онова джудже Медведев да започва ядрената война, че скоро няма да имат и с какво да я почнат.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
            A be кога ще дадат ефките на хохълите, чета че руските пилоти се оплаквали че намало на какво да тренират
            С ефки и без ефки, след инсталирането на западното ПВО в Украйна, руските пилоти могат само да си паркират щайгите по летищата и да чакат всеки момент да ги удари някой дрон. Пък и не останаха много руски пилоти, какво си се загрижил за тях. До момента украинците са свалили 315 самолета и 316 вертолета от мършавата руска авиация.
            Last edited by sosi; 22.08.2023, 12:52.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
              barbaron, в момента от космическата наука полза няма, само се произвеждат още емисии от изгорени въглеводороди. Тази цивилизация няма да може да отиде до никоя планета от слънчевата система, няма да и бъде позволено. Причината е много проста. Ако оцелее и успее да се развие още много чак тогава ще и се позволи.
              В момента има най-много полза от такива като тебе.

              Коментар


              • barbaron, в момента от космическата наука полза няма, само се произвеждат още емисии от изгорени въглеводороди. Тази цивилизация няма да може да отиде до никоя планета от слънчевата система, няма да и бъде позволено. Причината е много проста. Ако оцелее и успее да се развие още много чак тогава ще и се позволи.
                D.Y.F-091066

                Коментар


                • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                  A be кога ще дадат ефките на хохълите, чета че руските пилоти се оплаквали че намало на какво да тренират
                  https://www.youtube.com/watch?v=L0NPZob0n8Y&t=25s

                  Ей, го на е Витка, заповядай една тренировчица.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от barbaron
                    [LIST][*]От 2014 до днес след санкциите, наложени от цивилизования свят на русия се ?
                    Грешката на Саркози: На Русия Европа не ѝ е нужна

                    /Поглед.инфо/ Никола Саркози, който утре издава нов (вече втори) том с мемоари, предвкусвайки излизането на книгата, даде пространно - и като теми и идеи, и като обем интервю. Като всеки западен политик от такова ниво, бившият президент на Франция също е малко нарцисист. Публикацията е доказателство за това. Не е допуснал грешки (дори когато става въпрос за свалянето на Кадафи), има „непоследователност в действията на демократичните държави и провалени решения на Оланд“, но всичко останало, въплътено, е повече от отлично.

                    Саркози си урежда чрез полемиката сметките със своите съперници, но почти всички те също са бивши и това е негово право, негова работа и факт от биографията му. Друго нещо е, че такава кавга отдавна не е на дневен ред и изобщо не интересува никого.

                    Това впрочем се усети и от естаблишмънта, и от медиите. Никой не обърна внимание на остриетата на Саркози.

                    Колективното „телесно дъно” на сегашния медиен политически елит беше разкъсано от други тези, изказани от Саркози. Тази за Крим, тази за преговорите с Русия, отчитайки опасенията ни за сигурността, тезата за евентуалния статут на Украйна и техните производни. Започва преследване на Саркози и, както при всяко преследване, агресията моментално изтри амалгамата от учтивост, принуждавайки преследвачите да публикуват откровени глупости. Пресата се съгласи с това, че "Саркози получава милиони от Кремъл".

                    В историята на Саркози има два интересни обрата. Първият е свързан със задкулисното напрежение на срещата на върха на НАТО, проведена в началото на април 2008 г. в Букурещ. Именно там Украйна и Грузия декларираха желанието си да се присъединят към Алианса, опитвайки се първо да станат кандидат-членки. И получиха отказ. Солидарен. От Париж и Берлин. И Саркози, и Меркел разбраха до какво може да доведе това пресичане на червените линии. Риск не толкова за Русия, колкото за Европа. И изхождайки от здравия разум и инстинкта за политическо самосъхранение, те казаха на Киев и Тбилиси non и nein. Американците реагираха на възраженията на собствените си съюзници по единствения възможен американски начин, а именно - точно четири месеца по-късно вкараха Грузия в криза, като умишлено провокираха обстрела на позициите на руските миротворци. И затова Саркози се втурна към Москва, осъзнавайки, че Русия няма да я остави така и е напълно не на място да се получи конфликт в центъра на Европа в този момент.

                    От казаното от бившия президент може да се направи още един извод - изявленията на САЩ, публични, задкулисни, писмени, устни, винаги са лъжа.

                    Вторият обрат е, че както и да формулира позицията си за Крим Саркози („анексирането е незаконно, а референдумът не отговаря на международните стандарти“), той ясно заяви, че опитът за връщане на полуострова е илюзорен. И той обясни защо. Но не се спря и дотук, като отбеляза, че Путин е внимателен и разумен събеседник, с когото диалогът е не само желан, но и необходим. Преди всичко за самите европейци. В същото време той удари Макрон, като каза, че се е поддал на "влиянието на източноевропейците" при разрешаването на геополитическата криза на континента. Това, ако разбираме подреждането на най-високите етажи на сегашното парижко правителство, дори не е унижение. Това е шамар.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                      barbaron, никой не е успял да прилуни космически апарат, сонда. На Луната не може да се ходи, защото е заета от някой. На Марс също не ходят, лъжат.
                      А кажи сега. Като е "заета" Луната и си неканен, колко трябва да си тъп, че да изпратиш някаква тенекия там?

                      Коментар


                      • A be кога ще дадат ефките на хохълите, чета че руските пилоти се оплаквали че намало на какво да тренират

                        Коментар


                        • Украинското "контранастъпление" като път към гробищата

                          22.08.2023, 06:39 Владимир Овчински, Юрий Жданов
                          /Поглед.инфо/ Съгласно американското разузнаване, руснаците са показали "брутално умение" да го осуетят

                          На 17 август 2023 г. The Washington Post в „Разузнаването на САЩ казва, че Украйна ще пропусне ключова офанзивна цел“ пише, че „американското разузнаване оценява, че украинските войски, взривени от минни полета, няма да достигнат югоизточния град Мелитопол, жизненоважен руски транзитен хъб.

                          Разузнавателната общност на САЩ изчислява, че контраофанзивата на Украйна няма да достигне ключовия югоизточен град Мелитопол, казаха източници, запознати с класифицираната прогноза, пред The Washington Post. Заключение, което, ако е вярно, би означавало, че Киев ще се провали в основната си цел да пререже руския сухопътен мост към Крим в офанзива през 2023 г.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

                            Асрамно е и да се говорят глупости но нА, продължавате. Мъск извежда до земна орбита. Кацането по разни небесни тела, е съвсем различна работа. Отделно че, като се замисля, поради огромния процент хора с украински корени в руската космическа програма, не изключвам и диверсия. Например, въвеждат се няколко символа програмен код не където и не както трябва и, на планирания етап...
                            Тъй, тъй, на калпавата ракета - космоса и е крив.

                            Коментар


                            • barbaron, никой не е успял да прилуни космически апарат, сонда. На Луната не може да се ходи, защото е заета от някой. На Марс също не ходят, лъжат.
                              D.Y.F-091066

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

                                Ха-ха - миналата година Мъск има 66% пазарен дял от всички изстрелвания на ракети в космоса, а тази година - 88%. Дето се казва - вече има ТОТАЛЕН МОНОПОЛ върху космическите полети. Прави ги бързо и евтино и към днешна дата е недостижим от когото и да било. И нещастните пияни орки са тръгнали да си мерят увисналото малко пишле с него. Ха-ха-ха ...

                                https://www.bloombergtv.bg/a/8-novin...yata-na-raketi
                                Пак не си наясно с нещата от живота- едните ходят до луната/ засега неуспешно/ другите си хвъркат за кеф на 30-50км от земята. До онзи ден се молехте на руснаците за около 100 милиона на говедар да се качи на МКС, сега голям го вадите. Сравнението с руските ракети и мъск е все едно да сравняваш детско камионче и голям камион да кажем 20 тонен

                                По добре не пускайте такива постове че хептен олеквате

                                Коментар

                                Working...
                                X