IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от barbaron
    Мерси Много хубава новина
    Аз си мисля, че ако има ядрен конфликт Париж ще е от първите засегнати. Определено не си там, а си севрозападнал пенсионер в България. Както предполагам.

И другоя трол, може да каже. Не само за "Кинжал", да лъже.

Коментар

• Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение

Ми аз съм писал, че не е важна.
      Ти в самия Киев, ли искаш?
      "от 2год. в Киев нямат унищожена важна цел" помолете учителка по български за семантичен анализ. после и някой астроном за "от 2год." какво значи. като ви пишат поне 5-ца тогава пробвайте по-сложни теми

Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение

Ми не знам, и не ми пука.
      Ратифицирани ли са, или не са Минск 1,2?
      Питам за ясен и нормален отговор. Получавам несвързано пелтечене.
      Даден ви е отговор(на тия де им пука, само от пуканицата си го намират отговора), но айде като семантиката и логиката ви затрудняват, ето готов отговора за двойкажиите - Не са ратифицирани.
      Защо не са, е сложна тема за вас.
      Last edited by satz; 13.06.2024, 21:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
        Продължавате да не знаете?
        Разкажете според вас как се ратифицира нещо противоречащо на устава на ООН и куп договори и закони?

Но айде по-лесен отговор да ви дам - Дебалцово по Минските в коя зона трябва да е?
        Ми не знам, и не ми пука.
        Ратифицирани ли са, или не са Минск 1,2?
        Питам за ясен и нормален отговор. Получавам несвързано пелтечене.

Коментар

Мдааа,
          вярно не разбирате изразът "В Киев" (на руски Под Киевом - означава извън Киев)

Кoето сте посочили дечица, е на 38км. от Киев. Това са 38000 метра, а за вас предполагам са 88888 крачки
          Ми аз съм писал, че не е важна.
          Ти в самия Киев, ли искаш?

П.П. Колко е диматъра на Киев? Че отправна точка, обикновено е центъра.
          Last edited by SKP; 13.06.2024, 21:27.

Коментар

Аааа, и ето една от "неважните" цели.
            Под Киевом в Василькове продолжает что-то очень сильно гореть...

Почти сутки уже горит. С утра, как только наши ВКС нанесли удар. Вот с этого момента и горит.
            Более того, пожар пока только набирает силу... Пишут, что это предприятие связанное с военкой.
            Ну тогда пусть выгорает до конца. Тем более, гауляйтер местный заявил, что в результате удара то из гражданских никто не погиб.
            В общем очень точно и правильно наши с утра сегодня ударили...

https://t.me/yurasumy/15891
            Мдааа,
            вярно не разбирате изразът "В Киев" (на руски Под Киевом - означава извън Киев)

Кoето сте посочили дечица, е на 38км. от Киев. Това са 38000 метра, а за вас предполагам са 88888 крачки

Коментар

А в статията от линка. ВСУ загубиха 315 бойци на най-смъртоносния участък от фронта

Аааа, и ето една от "неважните" цели.
              Под Киевом в Василькове продолжает что-то очень сильно гореть...

Почти сутки уже горит. С утра, как только наши ВКС нанесли удар. Вот с этого момента и горит.
              Более того, пожар пока только набирает силу... Пишут, что это предприятие связанное с военкой.
              Ну тогда пусть выгорает до конца. Тем более, гауляйтер местный заявил, что в результате удара то из гражданских никто не погиб.
              В общем очень точно и правильно наши с утра сегодня ударили...

https://t.me/yurasumy/15891
              Last edited by SKP; 13.06.2024, 21:14.

Коментар

..

П.П. Та ратифицирани ли са Минск 1,2?
                Продължавате да не знаете?
                Разкажете според вас как се ратифицира нещо противоречащо на устава на ООН и куп договори и закони?

Но айде по-лесен отговор да ви дам - Дебалцово по Минските в коя зона трябва да е?

Коментар

Как точно стана ясно? Кой го каза?

Ето ви и друго, на видео
                  Last edited by X_Y; 13.06.2024, 21:10.

Коментар

Путлерчо е подписал границите на Украйна, а не Ленин, но дечица, ще срещате миризливи дърти номенклатурчита дето много държат да лъжат, че не е. А в договора за границите няма една дума за малцинства, но те и затова ще лъжат.

Отделно дечица, в украинската Конституция е записано че не се допускат чужди военни бази на територията на Украйна, като направиха изключение за Крим, чрез закон, ноооо миризливи номенклатурчета ще ви лъжат и за бази на НАТО в Украйна.
                    Пак инсинуации. Разни боядасина комундета разправят, че е имало самостоятелна държава Украйна, преди Ленин да я измисли. Като УССР. Но е нямало такава. Пак лъжеш. Но си толкова навътре в нещата, че приличаш на боядисано канарче.

Коментар

• Май тук, ще е ключът от бараката. Лошо.

Голландцам в Вашингтоне разрешили самостоятельно решать, когда, как и куда наносить ядерные удары по потенциальному противнику - русским, конечно. И даже бомбы выдали. Доставлять ядерные боеприпасы до цели (авиабомбы B61) будут с помощью двух десятков самых современных самолётов - истребителей сниженной радиолокационной заметности F-35.

https://t.me/Mikle1On/26262

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss. Разгледай мнение
                        Стана ясно, че С300, С400 и други подобни ламарини не могат да хванат излизащите от въоръжение ракети на САЩ. Доста подобни комплексечат си заминаха и още доста ще си заминат докато в Русия остане НИЩО!!!
                        Как точно стана ясно? Кой го каза?

Коментар

Ай яй яй, ама нали ги бяхте чели??? Ц ц ц. Пък нямат две странички, пък вътре е записано доказателство че Путлерчо още 2014-та е влязъл с войска в Украйна - и това ли забравихте?
                          ЗА "Северния вятър", ли говориш? След като просрочения клоун, праща войски в Донбас.
                          Ми втория закон на Нютон.

П.П. Та ратифицирани ли са Минск 1,2?
                          Last edited by SKP; 13.06.2024, 20:59.

Коментар

..

П.П. Не ми се търси. Вкарай перфокартата за Минск 1,2. Ратифицирани или нератифицирани са? 404 и тях нарушава.
                            Ай яй яй, ама нали ги бяхте чели??? Ц ц ц. Пък нямат две странички, пък вътре е записано доказателство че Путлерчо още 2014-та е влязъл с войска в Украйна - и това ли забравихте?

Коментар

• Честит СССР на руснаците Остава само още да въведат и "изходна виза"

Засега само ще ги наказват, ако посмеят да купуват и продават
                              долари на курс, различен от безсмисления официален курс ...

"Предния ден наистина имаше информация, че
                              някои обменни бюра са повишили курса на долара до 200 рубли.
                              Всъщност нищо страшно не се е случило, няма нужда да се поддаваме
                              на шумотевица и паника. Просто сега курсът ще се определя
                              на базата на извънборсовата търговия, а не на борсовата.

Продажбата на чуждестранна валута на населението по силно завишен курс
                              противоречи на указанията на Банката на Русия и може да се очаква, че
                              финансовите организации, уличени в подобни случаи, ще бъдат наказани"

Коментар

• Стана ясно, че С300, С400 и други подобни ламарини не могат да хванат излизащите от въоръжение ракети на САЩ. Доста подобни комплексечат си заминаха и още доста ще си заминат докато в Русия остане НИЩО!!!

Коментар

Working...
                                X