IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от August Разгледай мнение
    Ватата дава много фира напоследък
    Така е, но за съжаление все още имат нещастници готови да се жертват за шепа монети!

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
      Дигитално ли е, почти със сигурност не е истинско. Вече обработват снимки на стари коли, на тях една хубава кола, на живо направо зловеща. Не в България, на Запад е така.
      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от August Разгледай мнение
        Ватата дава много фира напоследък
        6000 украинеца обучени във Великобритания влязоха в Курска област, 6000 трупа искат да предадат на Украйна. Руснаците може да полудеят накрая.
        D.Y.F-091066

Коментар

• Ватата дава много фира напоследък

Коментар

• https://youtube.com/shorts/xQUHEMgrd...hwcwCf-FZFHlj7

Коментар

• Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение

Китайците са хитри, всички сме западняци за тях и на всички нас трябва да ни се отмъсти за подчиненото им положение и опиумните войни някога. Докато ние се бием едни други те потриват ръце и се радват, че отслабваме.
              Вместо да се обединим, правим точно обратното заради замаяните янки прекалили с кокаина.
              D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

китайците и на укрите продават същите части
                вероятно и на турките
                и на изрел
                Китайците са хитри, всички сме западняци за тях и на всички нас трябва да ни се отмъсти за подчиненото им положение и опиумните войни някога. Докато ние се бием едни други те потриват ръце и се радват, че отслабваме.

Коментар

• Когато Русия искаше да я приемат в Нато и е отказано защото тя отказва условието - да спре производството на руско оръжие напълно. Това никой не го казва. Швеция също не я приемаха, защото произвежда оръжие. Никакви шведи замесени няма, ф16 е бил прекалено далеч ракетата да стигне до Су35, но не и за ракети земя въздух, руснаците стрелят и тяхната ракета сваля Су35 вместо Ф16. Такива неща се случват, но нещо е станало със системата - свой - чужд. За Ф16 е успех че е излетял след което е успял и да кацне без да се разбие.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                    [COLOR=#FF0000][B]България трябва да бъде изгонена от НАТО, докато има
                    И къде е летял този ауакс, nad украйна или над друга държава, защото пишеш шведски пилот и други такива

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                      Операция Паяджина 2.0 ....

На 7 юни през нощта ВСУ са ударили локомотив на движещ се влак, превозващ вражеска техника. След спирането на влака един след друг са унищожени 13 танка и повече от 100 единици бронирана и автомобилна техника.

Явно украинците са станали големи експерти в унищожаването на движеща се техника. А това че подпукаха ЖП линии, ЖП мостове и движещи се влакове много ме кефи.
                      Поне да беше пуснал клипчето с влака и комсомолеца в него. Никой не ти вярва

Коментар

Пари ще дам ако трябва и ще ме послушат но първо ти свърши твоята част, кажи им на китайците да престанат да продават части за дронове на руснаците и ако го изпълнят аз ще изпълня моята част от сделката.

Иначе, за загрижеността ти за шведите - респект, знаех си, че има нещо човешко в теб независимо от подкрепата ти в убийството всеки ден на украински граждани.
                        китайците и на укрите продават същите части
                        вероятно и на турките
                        и на изрел
                        препоръка е

Коментар

Между нас да си остане: Нямаш ТОЛКОВА Пари.
                          Не исках да си признавам, че не са ми нужни пари за тази работа. Някой неща стават с връзки. Специално за УкраИна ще се справя.

Коментар

Пари ще дам ако трябва и ще ме послушат но първо ти свърши твоята част, кажи им на китайците да престанат да продават части за дронове на руснаците и ако го изпълнят аз ще изпълня моята част от сделката.

Иначе, за загрижеността ти за шведите - респект, знаех си, че има нещо човешко в теб независимо от подкрепата ти в убийството всеки ден на украински граждани.
                            Между нас да си остане: Нямаш ТОЛКОВА Пари.

Коментар

• Бъpзоходко, ракета с обсет 50км., какъв Ауакс му трябва, той е виждал целта с неговия си радар. Руснаците са стреляли по Ф16, тяхна ракета е свалила собствения им самолет.
                              D.Y.F-091066

Коментар

Аха. И той ще те послуша. Абе знаех си аз, тук е пълно с влиятелни хора.
                                Иначе, и тези AWACS , се експлоатират от шведи. За тях ме е грижа, т.к. рашките може да ги пушнат ей тъй нА, за спорта.

Коментар

Working...
                                X