Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнениеhttps://www.youtube.com/watch?v=y4BjBTkFKE8
https://www.youtube.com/watch?v=RYpJ2iWVQA8
Кой от двата детски чалга русофилски хита повече ви допада?
Според енциклопедията Larousse:"кич се казва за предмет, обстановка или произведение на изкуството, чийто тривиален лош вкус или дори откровена вулгарност, независимо дали е преднамерена или не, радва някои хора и отвращава други".
Етимологичен произходКич", немска дума, засвидетелствана около 1870 г., вероятно произлиза от глагола kitschen, който означава "събирам боклук на улицата"
Тя е тясно свързана с идеята за неавтентичност, претрупаност и лош вкус. Първоначално отнасящо се до "художественото и индустриалното производство на евтини предмети", понятието е неотделимо от масовата потребителска индустрия.
В общоприетия език кичът се отнася до предмети с лош вкус, украсени с излишни декорации, които най-често копират произведения, признати за класика. Клемент Грийнбърг ги нарича "заместители на културата, предназначени за население, което не е чувствително към автентичните културни ценности, но въпреки това жадува за развлечения, които само културата, под една или друга форма, може да предостави".
https://fr.wikipedia.org/wiki/Kitsch
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Аз не знам колко струва коритцето, но покрай другите неща вчера хутите потопили едно английско корабче натоварено с подобрители за желязна руда
- 5 Харесвания
Коментар
-
Аз не знам колко струва коритцето, но покрай другите неща вчера хутите потопили едно английско корабче натоварено с подобрители за желязна руда
Помислете над факта, че макс. едно годишно такова корито правеше Русия, преди дъртия джуджак да изперка та сравнете с броя Абрамси къде са ви възбудили
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеХихи, а путлерастите да смятат 50 танка дали струват колкото коритцето
и моста кримския затворен, защото помним е най-защитения обект на планетата Ха ха ха. плуват и си пеят, че не е риба!
Коментар
-
Станаха 3- класика в жанра- с рпг във веригите, след това от статична позиция т70 го гръмва 2 пъти и едно дронче вкарват вътре в танка да огледа и да се взриви и то. Според мен последното е напълно ненужно
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеОще един корабль бегал. РуZкий Черноморски флот, най-големият ... подводен флот
Хихи, а путлерастите да смятат 50 танка дали струват колкото коритцето
и моста кримския затворен, защото помним е най-защитения обект на планетата Ха ха ха. плуват и си пеят, че не е риба!
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Turbolan Разгледай мнение
И един взвод да прати официално, вече е в състояние на война с Русия.
Като при това не знам, доколко би му помогнала прословутата т.5 на НАТО, щото в нея се казва за защита от нападение, а така макарончето (или някой от останалите празноглавци) самó напада.
Коментар
Коментар