If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Украйна е втората част на Русия, Киевска рус и навремето в нея са живяли толкова хора колкото в другата - били са равни по население. Вижте сега украинците колко са и колко са другите, това е от много акъл и желание за войни. Или може би греша защото и поляците са влизали в тази част.
Никога не съм казвал ,че съм бил в армията, а че съм бил офицер. Ти ако не правиш разлика между двете неща си е твой проблем.Офицери имаше не само в армията.Упражнявал съм професия, за която се изисква юридическо образование.
Чак настръхнах: офицери с юридическо образование, са в следствието но, предвид компетентността ти...
mirodes, не си гледал точния филм, имаше в който полицаите ходиха в съда да вземат такъв микрофон и им дадоха някакъв който после ще се окаже нелегален, но те се усетиха че в съда мафиотите имаха хора и взеха друг микрофон за друг случай който е легален. И когато от съда им отхвърлиха доказателството хванаха човека който служеше на мафията.
За този самолет неговото устройство което е записало какво се случва е най доброто такова доказателство. Пътническите самолети имат и камери и микрофони и показанията на уредите се записват, също имат и устройства които са против ракети. Странно е че не ги намират.
Това са СРС-та, бе, приятелю. Ти правиш ли разлика между едното и другото?
Давам го като пример.Иначе ако теглиш пари от банкомат с чужда карта и камерата те заснеме и видеотехническата експертиза докаже,че ти си на снимката, ще те осъдят.
За конкретния случай пак казвам, че не мога да коментирам, тъй като не знам какви са доказателствата на следователите. Но дори и да не са приложени като доказателство тия обстоятелства са достатъчно показателни.Не винаги могат да се съберат годни доказателства.И Ал Капоне е осъден за неплатени данъци.Това не означава, че не е бил убиец и изнудвач.
Колко пъти още да ти казвам, че снимки и телефонни разговори могат да са доказателство по делото.Поне не си ли гледал филми за мафията,където информатори на полицията,ФБР или ДЕА носят подслушвателни устройства.И много мафиоти са осъдени.
Това са СРС-та, бе, приятелю. Ти правиш ли разлика между едното и другото? Със СРС-та ли са снети разговорите на сепаратистите?
Бягаш по тъч линията. Могат ли снимки и телефонни разговори да бъдат доказателство? Приложение може да бъде всяко снето по съответния начин обстоятелство, включително и аз да им пратя поздрави в Хага, ако това представлява оперативен интерес.
Колко пъти още да ти казвам, че снимки и телефонни разговори могат да са доказателство по делото.Поне не си ли гледал филми за мафията,където информатори на полицията,ФБР или ДЕА носят подслушвателни устройства.И много мафиоти са осъдени.
Няма смисъл да се коментира при положение, че не сме запознати какви доказателства са събрали следователите към Международният наказателен съд. Ама щом лидерът на сепаратистите Гиркин е подсъдим,значи доказателствата са сериозни.
И естествено ,че могат да бъдат приложени като доказателство снимки и телефонни разговори.
Бягаш по тъч линията. Могат ли снимки и телефонни разговори да представляват доказателство за постановяване на присъда, само снимки и разговори? Приложение може да бъде всяко снето по съответния начин обстоятелство, включително и аз да им пратя поздрави в Хага, ако това представлява оперативен интерес.
Ами не са, те могат да бъдат приложение, но не и доказателство. Не можеш да постановиш присъда въз основа на снимки и телефонни разговори.
Няма смисъл да се коментира при положение, че не сме запознати какви доказателства са събрали следователите към Международният наказателен съд. Ама щом лидерът на сепаратистите Гиркин е подсъдим,значи доказателствата са сериозни.
И естествено ,че могат да бъдат приложени като доказателство снимки и телефонни разговори.
Кой точно ти каза,че снимки и записани телефонни разговори не са доказателство?И естествено, че съм запознат при положение, че 20 години точно със събиране на доказателства съм се занимавал.
Ами не са, те могат да бъдат приложение, но не и доказателство. Не можеш да постановиш присъда въз основа на снимки и телефонни разговори.
Добре, у нас, в беззаконна България, снимки и телефонни разговори не са доказателство, а в Хага са доказателство. Така ли? Няма ли някакви елементарни основи на правото, ти си по-запознат?
Кой точно ти каза,че снимки и записани телефонни разговори не са доказателство?И естествено, че съм запознат при положение, че 20 години точно със събиране на доказателства съм се занимавал.
Коментар