IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
    Ребетки, УАЗ-ките буханки станали по 2000000 рубли. Обяснете пачаму
    Моята королка си я купих за 17000 евро, обясни ми ти защо почти същата королка сега е

Corolla в бензиновата модификация е универсално решение, което отговаря на нуждите за икономичен и практичен автомобил, съчетан с елегантна визия и богато оборудване.
    • Стартова цена от 39 188 лв.*
    Това е първоначалната версия- базова- по времето когато я купувах струваше около 14000 евро, моята е втората версия с някой елементи от трета и струваше 17000

Обясни пачаму королите са си вдигнали цената

Коментар

• Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение
      Вие що искате Тръмп да спечели?
      Той човека иска да прави щатите отново велика държава.
      Вие нали искате краварите да затънат и да станат кат русия!
      Не е ли по-подходяща за тая цел Харис?

Въобще съм много объркан и не мога да разбера какво точно очаквате от щатите. Затова ви казвам да се центрирате към вашата жалка руска кочинка!
      Единственият плюс на Тръмп, е малко по-адекватната му преценка и политическата му отговорност пред тази...тази кака, Камала. Аз не вярвам - пък и той няма действен похват - да успее да върне историята назад, когато щатите наистина бяха световен лидер, да не говорим за хегемония. Краварите, с Тръмп или с Харис, си затъва и товане процес обективен, като много малко може да се стори той да се забави. В този ред на мисли, Русия има по-голяма изгода от Бай Пън и други неграмотници, наистина.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
        А утре Набиулина ще повиши още лихвата, на 20%
        Как да не им завидиш на рашистките крепостни
        Барби ти си болен- зимата и пролетта си ходя до бг от франкфурт или кьолн за 30 евро, сина ми си е взел билет за средата на август от кьолн за 350 евро без багаж. Оставям на теб да сметнеш като един виден математик колко % е нарастването

Коментар

• По непотвърдена все още информация е унищожена руска С-500,най-модерната руска система, за която се твърди, че може да сваля дори междуконтинентални ракети. Със сигурност е унищожена подобна система ,ама не се знае дали не е С-400.

Коментар

• Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение

Я па тоя .....

Първо - Тръмп на 90% ще спечели .....
            Вие що искате Тръмп да спечели?
            Той човека иска да прави щатите отново велика държава.
            Вие нали искате краварите да затънат и да станат кат русия!
            Не е ли по-подходяща за тая цел Харис?

Въобще съм много объркан и не мога да разбера какво точно очаквате от щатите. Затова ви казвам да се центрирате към вашата жалка руска кочинка!

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
              Та каква рекохте ребятки е инфлацията в Путинията?

"цены на авиаперелеты в России выросли в Барнауле (88%), Грозном (84%), Мурманске (76%) и Улан-Удэ (71%), Благовещенске (77%),

Например, цены на билеты в Москву из Благовещенска по сравнению с 2023 годом выросли почти вдвое. При этом местный аэропорт предлагает всего несколько прямых направлений, в остальных случаях летать приходится с пересадками в Москве или других крупных городах.

– До Москвы билеты были по 10–15 тысяч рублей на человека в одну сторону. Сейчас можете сами посмотреть: если без пересадок, то 35–40 тысяч выходит в оба конца на одного, – говорит житель Приамурья Олег Бортников. – На самом деле, после того, как S7 прекратил полёты на Airbus A321 neo, всё начало дорожать"

Ъм, една месечна зарплатка за двупосочно билетче, на 50% от руснаците не им стига
              А утре Набиулина ще повиши още лихвата, на 20%
              Как да не им завидиш на рашистките крепостни

Коментар

• Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение
                Колко държави колонии в Африка обявиха независимост....
                Затова вият от злоба и жлъч всички русофоби - урсулофили .....
                Скоро ще ми е пак смешно, когато
                африканците, очаровани от "братската" помощ на рашистите,
                започнат да зоват за помощ (като източно-европейците 1989 г.):
                "Американци, Европейци, идвайте да ни заробите пак !
                Стига ни толкова, не щем повече руска "помощ"
                нито африкански диктатори. Искаме Истинска Демокрация!

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Е, друго си е франчушки лайномет, нале. За Русия не съм чувал, обаче това, което показваха именно от Францата, дето с лайнометите, изляза десетки тонове фекалии по онществени сгради. Ще рече, именно френската, си падат по фекалиите, а ти, ОТТАМ, нещо "отразяваш света".

ВзЕминсе в ръце бе, Балба. Не се излагай като кифладжия.
                  не е кат кифладжия, кат ИИ е нъл модерно сега . И то сал щото е престарял за да хване ЛГБТ вълната
                  Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Оставям на специалистите тук да преценят: ИМАЛО ЛИ Е ЗАСАДА
                    https://www.france.tv/sport/les-jeux...ditionnel.html

Процесът на преглед на VAR (Video Assistant Referee - видео-съдия) оказа значително влияние върху изхода на олимпийския футболен мач между Аржентина и Мароко:
                    • 1. Първоначално Аржентина смяташе, че е изравнила резултата с гол на Кристиан Медина в 16-ата минута на продължението[1][5].
                    • 2. Този гол предизвика хаос, като марокански фенове нахлуха на терена и предизвикаха прекъсване на играта, продължило близо два часа[1][3].
                    • 3. По време на това продължително забавяне беше обявено, че мачът не е официално приключил и че VAR ще преразгледа гола[1][3].
                    • 4. След дългото прекъсване играчите се върнаха на празен стадион, за да завършат мача[1][3].
                    • 5. Преразглеждането на VAR установи, че голът трябва да бъде отменен поради положение на засада на аржентински играч (Бруно Амионе) при подготовката за гола[1][2].
                    • 6. В резултат на решението на VAR резултатът остава 2:1 в полза на Мароко[1][5].
                    • 7. След това мачът бе подновен за последните три минути от добавеното време с променения резултат, като в крайна сметка завърши с победа на Мароко с 2:1[1][3].
                    Този необичаен процес на VAR, който се случи дълго след първоначалния инцидент и след значително забавяне, промени драматично резултата от мача. Той превърна равенството 2:2 в победа на Мароко с 2:1, което оказа значително влияние върху класирането на двата отбора в турнира. Инцидентът беше описан като безпрецедентен в историята на олимпийския футбол и предизвика полемика, особено от страна на аржентинската страна, относно справянето със ситуацията и голямото забавяне при вземането на решението на VAR[1][3].

Цитати:
                    [1] https://timesofindia.indiatimes.com/.../112000816.cms
                    [2] https://www.chronicle.co.zw/olympic-football-chaos/
                    [3] https://news.sky.com/story/chaos-at-...ended-13184415
                    [4] https://www.theguardian.com/sport/ar...s-invade-pitch
                    [5] https://www.lemonde.fr/en/football/a...97300_130.html

Коментар

Че https://blitz.bg/ и v_tin са жалки руски лайномети- това и децата го знаят

Лайнометчета, първо си оправете руската кочинка,
                      пък после оправяйте французите и американците
                      Е, друго си е франчушки лайномет, нале. За Русия не съм чувал, обаче това, което показваха именно от Францата, дето с лайнометите, изляза десетки тонове фекалии по онществени сгради. Ще рече, именно френската, си падат по фекалиите, а ти, ОТТАМ, нещо "отразяваш света".

ВзЕминсе в ръце бе, Балба. Не се излагай като кифладжия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Веднъж и ти да кажеш нещо умно.Камала е представител на либерастите, които ти защитаваш в темата за"глобалното затопляне ".
                        Вергилчо, много си се омотал в измислици. НИКОГА е съм защитавал либерастите. Друг въпрос че, сам ти, четеш всичко, както Дяволът - Евангелието (т.е., както ти изнася).Та ти НЕ правиш разлика между приемането на факта за Г.З. (ЗАБЕЛЕЖИ, АЗ СЪМ ПРИЗНАЛ АСТРОФИЗИЧНИТЕ ФАКТОРИ!) и това, за някаква мнима "защита на либерасти" която, нито можеш да посочиш, нито да докажеш с неоспорими факти. Кречетало си ти, драги. Пък колкото там "добре поддържан мъж" си бил, е въпрос на вкус, нали. (За вкусове, не се спори.) и може някоя кака и теб да хареса.
                        Last edited by Pyramid; 25.07.2024, 11:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                          Ново развитие след големия резил на Олимпиадата: Нечувано! Такъв цирк не съм виждал
                          „Бяхме подложени на невиждана атака. ...
                          Ииииииииии не знам защо но си мисля че си на поне една туба бензин от париж, така че е нормално да не видиш и чуеш такива неща. Ти жилетките които ти обраха апартаментите и ти запалиха ресторанта където си пиеше кафето с белмондо и делон не видя, че сега това ще чуеш.
                          Че https://blitz.bg/ и v_tin са жалки руски лайномети- това и децата го знаят

Лайнометчета, първо си оправете руската кочинка,
                          пък после оправяйте французите и американците

Коментар

• Z-ник:
                            "Утро, к сожалению, не доброе...
                            Будем жить.."

скръчето си им е на карък и тва е

Коментар

Погледнах да видя, защото никакви взривове не чувам Ето:
                              "В последните дни редица израелски спортисти получиха заплашителни писма от радикална организация, а знаменосците Петер Палчик (джудо) и Мейрон Амир Черути (плуване) бяха поканени на собствените си погребения."

А че иhttps://blitz.bg/ , и v_tin са руски лайномети - това и децата го знаят
                              Ново развитие след големия резил на Олимпиадата: Нечувано! Такъв цирк не съм виждал

Оставям другите неща настрани в статията и пускам само това

„Бяхме подложени на невиждана атака. Замеряха ни с предмети и бомбички. Седем пъти фенове нахлуваха на терена. Как е възможно това? Всички участници на Олимпиада ни проверяват безброй пъти, а хора навлизат необезпокоявани на игрището по времето на мача. И не само това! Във вторник някакви хора пробиха в сградата, в която сме настанени. Обраха нашия халф Тиаго Алмада. Задигнаха му часовници и пръстени“, допълни 40-годишният специалист.

Ииииииииии не знам защо но си мисля че си на поне една туба бензин от париж, така че е нормално да не видиш и чуеш такива неща. Ти жилетките които ти обраха апартаментите и ти запалиха ресторанта където си пиеше кафето с белмондо и делон не видя, че сега това ще чуеш. Хайде в един цирк играем, знаем си номерата
                              Last edited by v_tin; 25.07.2024, 10:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение

Първо си оправете руската кочинка, пък после оправяйте американската! Или май единствената сламка за която се хващате е Тръмп да дойде на власт....хахах
                                Трябва да си много ограничен мисловно , за да ти роди главата бисери като горния....
                                Нямам право да имам мнение по въпроса кой да следващия Президент на Кравария ли ?
                                За сламка се ловите русофобите - урсулофили....
                                Кандидатурата на Камила е точно сламка....

иначе в Русия Според мен всичко е оправено
                                Гласихте Путин да го свалят, погребвахте го разпарчетосвахте Русия, взимахте и от територията....

всичко това май се случи Навсякъде в Западния свят само не в и Русия.....

Колко държави колонии в Африка обявиха независимост....
                                кой президент или министър-председател по ред е байдън от вражеските страни на РУСИЯ , който си тръгва по времето на Путин .......може би 8 или 9

Затова вият от злоба и жлъч всички русофоби - урсулофили .....

Коментар

Working...
                                X