Онези бързи пари които американските големи компании за природен газ изкараха като се наду цената до 3000 и повече, ще бъдат последните големи пари които са изкарали. Русия ще направи петролния и газовия бизнес свръхнискодоходен, т.е. да се приготвят да фалират.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
mirodes, никога не щурмуват укрепени позиции, защо мислиш са тези разрушения - разрушават всичко което става за прикритие. После защо градовете били разрушени - защото се ползват за прикритие сградите и всичко. При руската страна има командири с тях на място, във ВСУ не е така и те се оплакват от много приятелски огън, стрелят по своите.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеЕто ви малко пропаганда, и да видим, какво ще разберете : https://youtu.be/68hRCTDO7vk?si=qY0c_MwwqVrjeAwBD.Y.F-091066
Коментар
-
ratten, макетата са абсолютно същите галоши. Украинците по будните просто използваха ситуацията за да духнат. Няколко пъти съм случвал на клипчета пуснати от духнали украинци като казаха че ще ги връщат насила и в общи линии псуваха властите в Украйна, един дори говореше - аз ви знам че сте същите феодали които 100 години разсипвате народа, знаете ли как живеят хората ? Представяш ли си във Франция да им затворят границите и да ги мобилизират с бой ? Веднага франсетата ще пуснат в употреба изобретението на Гилотен и ще свалят властта. Те франсетата затова дърпаха напред, защото не са овце.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Мен ми е мъчно много за украинците. В Тик-Ток си ми излизат клипове в памет на загиналите - нормални мъже, със семейства, с хобита, добре изглеждащи, с къщи, с коли, с мечти, били са на едни милимунда от това да са още едни поляци или чехи. Уж близо, пък толкова далеч...
Коментар
-
Ето ви малко пропаганда, и да видим, какво ще разберете : https://youtu.be/68hRCTDO7vk?si=qY0c_MwwqVrjeAwB
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
целта е денацификация - ака унищожаване т.е ИЗТРЕПВАНЕ на военните формирование.
Сваляне на режима няма да свърши работа. Той Путин така си мислеше, че отвътре ще го свалят пред угрозата да разрушат Киев ама усраинците тъпи. Сега бавно и методично ги изтрепва до последния ФАШИСТ, до 9-то коляно и помен да не остане от тях.
Отделно ейропа в киреча - неочаквано добра комбинация. Не усрайна а йеропа ще се МОЛИ на Путин. Дано благоволи да спаси християнството
хем калпав, хем вийнствен
а като бонус и най-корумпиран
саш и с милиция да търсят, няма да намерят по-подходящи
даже макетата не са толко простипрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Тя Украйна е като при нас Македония, ние нямаме никакви намерения да правим нещо спрямо тях, а те постоянно говорят че сме им пречката в живота, искаме да ги нападнем и поробим. Така властите там обясняват на овцете причината за лошата им ситуация в псевдодържавата, а не че те ги крадат и управляват със сопата и гегата. Украйна е абсолютно същото нещо, Русия ги е тъпкала със суровини на нищожни цени с надеждата да почнат да говорят добри неща за нея, но крадливите управляващи в Украйна са обяснявали на стадото което живее в крайна бедност че това Русия им го прави, иваче щели да бъдат поне като Франция.D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
bota156, това за денацификацията е за пред публиката и демилитаризацията. Просто като сложиха Байдън и Зеленски му се обади и онзи каза че ще го подкрепи да нападне Донбас да го връщат в Украйна. А на тях никак не им се ще да го разбият, те са правили много неща там през тези 10 години - пътища, те онези пътища нямат, само главните и всичко друго е като бомба е паднала.D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Викаш украинската армия е анархия. Тогава руснаците са пълни идиоти щом не можаха да превземат Киев или друг голям град с изключение на Херсон.Ама и оттам избягаха.
Сваляне на режима няма да свърши работа. Той Путин така си мислеше, че отвътре ще го свалят пред угрозата да разрушат Киев ама усраинците тъпи. Сега бавно и методично ги изтрепва до последния ФАШИСТ, до 9-то коляно и помен да не остане от тях.
Отделно ейропа в киреча - неочаквано добра комбинация. Не усрайна а йеропа ще се МОЛИ на Путин. Дано благоволи да спаси християнствотоНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеАз имам 2 год.срочна и11 год.кадрова служба
- 5 Харесвания
Коментар
-
Все пак е война. Ама руските жертви са 3 пъти повече. Както е казал Жуков:"Жените нови ще народят".Имал е предвид войници,които да използват за пушечно месо.Оттогава насам нищо ново .Все същата история в Русия.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Викаш украинската армия е анархия. Тогава руснаците са пълни идиоти щом не можаха да превземат Киев или друг голям град с изключение на Херсон.Ама и оттам избягаха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеmirodes, във ВСУ половината от загиналите са от приятелски огън, войниците казват че при тях е пълна анархия. Още от самото начало е тази анархия, гледал съм клипове участници в боевете по улиците на Киев разказват как стрелят едни по други защото командването им твърди че руснаците са в града, а те в Киев въобще не са влизали. Никакви командири нямат с тях, за онзи който се обаждаше да се изтеглят като се биеха с Вагнер и Подоляк му казал че нямат заповед да отстъпват, това момче е командир и за ВСУ такъв човек бил голяма радкост. Потърсете да видите какво казват хората - украинците а не руснаците. Армия в която е такава анархия да дава много малко жертви ? Инвалиди от боевете по улиците в Киев се намират клипове в които разказват. Мисля че е опасно за тях, може да ги убият.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар