IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Митинг на Атака - какво става?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• а и още една смешка:

как след като са били ученици и пенсионери са ги уволнявали от работа. ей заради такива пенсионери трудоспособните хора са без работа

Коментар

• царю, само не разбрах какво правят ученици на митинг

Коментар

• Симеоне,мога да ти отговоря само със следното - Дай боже!

Коментар

• Първоначално изпратено от kaloian
          Напълно съм съгласен. това зад кмет в България да стои турското знаме и да уволняват за това че си отишъл на митинг не е на добре. мисля че трябва една тема анкета по въпроса - стига да не я цензурират.[/img]
          Атака със всичките и недостатъци е единствената реална опозиция в България.Именно за това членовете и симпатизантите на Атака са подложени на всевъзможни репресии а самата Атака на тотален медиен натиск.Бях на митинга и мога да заявя, че като изключим СКАТ по всички други медии не бе показано нищо от митинга.Кадрите бяха след като самия митинг бе завъшил а на монтажите би завидяла и Албена Вулева.Срещу беловласи старци и ученици бяха хвърлени хиляди полицаи и жандармеристи екипирани с каски, щитове и въоръжени до зъби.Хората дошли на митинга от провинцията са били заплашвани, записвани са им имената а някой и уволнени само заради това, че са използвали конституционното си право да протестират.За разлика от дерибеите на ДПС, които ходят на конференции със държавни автобуси, то симпатизантите на Атака дойдоха на митинга със собствени средства и въпреки репресиите, заплахите, уволненията и полицейският произвол.Въпреки полицейският произвол и помията която се изля върху Атака по медиите нито един от познатите ми, които симпатизират на Атака не се е отказал.Което говори, че българският дух е жив, както е бил жив през април 1876год., въпреки хеликоптерите с картечници, въпреки заплахите и уволненията, въпреки турският гнет, въпреки пикаещият по шадраваните вътрешен министър.И се надявам, че всички заедно с общи усилия ще си отвоюваме България от комунистическо-турският гнет.

Коментар

• Напълно съм съгласен. Това зад кмет в България да стои турското знаме и да уволняват за това че си отишъл на митинг не е на добре. Смятам че хората просто нямаха възможност да дойдат на митинга защото са бедни и защото бачкат като маймуни за 200-300лв ....а средните заплати в бившите соц. страни са по 500-700 евро. А и вече им е омръзнало от митинги. Ако се каже - елате на тази дата на това място за да ГИ изметем ще се съберат стотици хиляди убеден съм 10000%. И тогава няма кой да спре масата. Мисля че трябва една тема анкета по въпроса - стига да не я цензурират.

Коментар

• Симеоне,за огромно наше съжаление това,което си постнал е дяволски вярно.Аз също се присъединявам и твърдя,че вече е време всички честни и истински българи - без разлика на вяра и религия - да се надигнат и да си отвоюват обратно родината,така жестоко ограбена и обрулена през тези 16-17 години!

Коментар

• "През 1876год. най-доблестните и смели българи възстанаха срещу турската империя и турският гнет.Другите са си останали в къщи и са ги попържали.Други българи като теб Бодхи хванаха Петлешков и го изгориха жив на кладата за да спасят мизерните си къщи.Вследствие на подвига на Априлци бе предизвикана Руско-турската освободителна война и България възкръсна от пепелищата.130год. по късно доблестни българи отново застанаха срещу турският гнет.И наследниците на тези, които изгориха жив Петлешков отново попържат и искат да горят патриотите живи на клада.И ако тогава е имало Ахмед Барутанлията то сега си имаме Румен Петков.Ако тогава срещу възстанниците са хвърлени башибозуци, то срещу митинга на Атака бяха хвърлени хиляди отлично екипирани и въоръжени до зъби полицаи и жандармеристи.И военни хеликоптери с картечници.Въпреки всичко това няма да се изплашим и както априлци ще се борим за България докрай.И ще дадем живота си ако трябва но България отново ще възкръсне.Да живее майка България."

Това мисля, че е добре написано.Аз нямам кой знае какво да добавя.

Коментар

• Аргументите свършиха. Отново се започна с лозунгите.

Коментар

• Атака ще спаси България от комунистическо-турският гнет.Атаката продължава.Да си върнем България.

Коментар

• в

Oldman,
                      абе не ми се говори

Коментар

• e! - kato izklyu4im wsi4ko,koeto spomena naistina moje da se kaje,k4e Ataka stawa
                        Силата на мнозинството е наслада за плахите! -Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят х

Коментар

• Не така, бе хора. "Атака" върши работа. Само трябва да си смени името. Като чуя "Атака" се сещам за един филм ("Арсеник и стари дантели"). Трябва да си смени и хората, 'щото тези хич не ги бива. Освен това е сбъркала и времето. Тази идеология е от началото на миналия век. Сбъркала е и страната. Ние сме толкова миролюбиви и търпеливи, че всеки може да ни се качи на главата. А че нашите цигани от всеки могат да направят фашист, това си е така.
                          С една дума - "Атака" става! Напред!

__________________________________________________ ___________
                          без паника

Коментар

• sme6na istoriq....................
                            A puk w4era Volen Siderow izlqzal na tribunata pod zwucite na melodiqta ot "Mejduzwezni woini" - hahah
                            Силата на мнозинството е наслада за плахите! -Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят х

Коментар

• 30

а днес 30-40 човека, повечето от които деца и журналисти

Коментар

• Не мога да разбера само едно: какво толково обсъждате?

Това е тъжна картинка! Вчера на митинга имаше 1000-1500 човека и май ги охраняваха горе долу толкова полицаи :-)

Подкрепата за Атака пада яко надолу, а МВР се притеснява да не направят някоя беля :-)

Коментар

Working...
                                X