Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще гласувате ли в условя на пик при заразените и смъртни случаи от COVID-19 в РБ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеГласувах и беше спокойно. Във всеки един магазин е по-голямо струпване на хора
с машинките става супер бързо и се губи време само да те запишат и подпишеш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Миналата Неделя беше погребението.Почина ,не можа да издържи организма му.Изпратихме го,Господ да го прости...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеПърво си сложете ръкавици, защото както бутоните на машината, така и химикалките в стаичката с 99.9% вероятност ще има вируси по тях. Същото важи и за дръжките на вратите. Може да изглежда параноично, но при толкова много хора, пипащи едни и същи предмети, вероятноста за заразяването на тези предмети граничи със 100-те процента.
Същото важи и за въздуха вътре в избирателните секции. Там ще е все едно влизате в ковид отделение и дишате същия въздух с болните.
Ако съм прав, след 3-4 дена ще има един много голям бум на новозаразените хора. Та дано да не съм прав.......
ПП Преди 10 имаше доста хора, след 13 пак имаше и си почакахLast edited by пасъм; 04.04.2021, 15:52.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Моите съболезнования.
А някой знае ли какво става с bota156?
Коментар
-
Първоначално изпратено от travelboy Разгледай мнение
Все от държавната администрация нали.
Коментар
-
Миналата Неделя беше погребението.Почина ,не можа да издържи организма му.Изпратихме го,Господ да го прости...
А някой знае ли какво става с bota156?
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Какво става с баща ти
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнение
Пред моята секция 50 човека чакаха в ранния следобед. Наредени на гъсто като консерва сардели, никакви предпазни мерки, в самата секция не знам. Луда работа, да седя в такава среда 1 час докато ми дойде реда. Това в Софето. Ще ходя пак след 2-3 часа, дано се е поизпразнило.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Поех отговорност да работя за народа и съм член на СИК в София ,жк.Гоце Делчев.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
гледам по Фейса снимки със активно гласуващи, опащки по 30 мин и нагоре,
тези в секциите май нарочно се мотат за откажат нетърпеливите млади хора,
носете си свой химикал и не гласувайте машинно.
Може реултатите да излезнат чак четвъртък вечерта, тогава е максималния срок, поради Ковида.
Коментар
-
Пред моята секция 50 човека чакаха в ранния следобед. Наредени на гъсто като консерва сардели, никакви предпазни мерки, в самата секция не знам. Луда работа, да седя в такава среда 1 час докато ми дойде реда. Това в Софето. Ще ходя пак след 2-3 часа, дано се е поизпразнило.
Дотук са гласували около половината ни секционни избиратели.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от travelboy Разгледай мнение
Ти нали имаше тромбоза?Къде си тръгнал сред вирусите.
Коментар
-
Пред моята секция 50 човека чаках в ранния следобед. Наредени на гъсто като консерва сардели, никакви предпазни мерки, в самата секция не знам. Луда работа, да седя в такава среда 1 час докато ми дойде реда. Това в Софето. Ще ходя пак след 2-3 часа, дано се е поизпразнило.
Ще имам впечатления след 10 мин...
Коментар
Коментар