IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще гласувате ли в условя на пик при заразените и смъртни случаи от COVID-19 в РБ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Миналата Неделя беше погребението.Почина ,не можа да издържи организма му.Изпратихме го,Господ да го прости...
    Съжалявам да го чуя, мир на праха му. А ти...твоето решение, за участие в комисията, е похвално. Изказвам своя лична благодарност на хора като теб.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
      Гласувах и беше спокойно. Във всеки един магазин е по-голямо струпване на хора
      с машинките става супер бързо и се губи време само да те запишат и подпишеш.
      И аз гласувах.Двама от комисията въобще нямаха маски.За какви правила говорим въобще.Това не е демокрация.Това е свободия.Зер тях ги ваксинираха с бионтех що трябва да пазят гражданите.

Коментар

Миналата Неделя беше погребението.Почина ,не можа да издържи организма му.Изпратихме го,Господ да го прости...
        Бог да го прости съболезнования.

Коментар

• Гласувах и беше спокойно. Във всеки един магазин е по-голямо струпване на хора
          с машинките става супер бързо и се губи време само да те запишат и подпишеш.
          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
            Първо си сложете ръкавици, защото както бутоните на машината, така и химикалките в стаичката с 99.9% вероятност ще има вируси по тях. Същото важи и за дръжките на вратите. Може да изглежда параноично, но при толкова много хора, пипащи едни и същи предмети, вероятноста за заразяването на тези предмети граничи със 100-те процента.

Същото важи и за въздуха вътре в избирателните секции. Там ще е все едно влизате в ковид отделение и дишате същия въздух с болните.

Ако съм прав, след 3-4 дена ще има един много голям бум на новозаразените хора. Та дано да не съм прав.......
            Още на входа те пръскат и мажат. Мерят температурата ти с пистолетче, дават ти ръкавички. Всички са с добре сложени маски

ПП Преди 10 имаше доста хора, след 13 пак имаше и си почаках
            Last edited by пасъм; 04.04.2021, 15:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Моите съболезнования.

А някой знае ли какво става с bota156?
              Доколкото знам,също е бил в интензивно отделение,но е оживял.

Коментар

• Първоначално изпратено от travelboy Разгледай мнение

Все от държавната администрация нали.
                Най-вероятно. След малко отивам пак, ако се наложи да кибича, ще им проведа теста за интелигентност на робота барман.

Коментар

Моите съболезнования.

А някой знае ли какво става с bota156?

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Какво става с баща ти

Коментар

• Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнение

Пред моята секция 50 човека чакаха в ранния следобед. Наредени на гъсто като консерва сардели, никакви предпазни мерки, в самата секция не знам. Луда работа, да седя в такава среда 1 час докато ми дойде реда. Това в Софето. Ще ходя пак след 2-3 часа, дано се е поизпразнило.
                      Все от държавната администрация нали.

Коментар

Поех отговорност да работя за народа и съм член на СИК в София ,жк.Гоце Делчев.
                        Какво става с баща ти

Коментар

• Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение

гледам по Фейса снимки със активно гласуващи, опащки по 30 мин и нагоре,
                          тези в секциите май нарочно се мотат за откажат нетърпеливите млади хора,
                          носете си свой химикал и не гласувайте машинно.
                          Може реултатите да излезнат чак четвъртък вечерта, тогава е максималния срок, поради Ковида.
                          Зависи от председателя и организацията...Машинното гласуване е за предпочитане,защото облекчава броенето после..

Коментар

Пред моята секция 50 човека чакаха в ранния следобед. Наредени на гъсто като консерва сардели, никакви предпазни мерки, в самата секция не знам. Луда работа, да седя в такава среда 1 час докато ми дойде реда. Това в Софето. Ще ходя пак след 2-3 часа, дано се е поизпразнило.
                            Не знам къде си бил.В моята секция имаме над 600 гласоподаватели.Желязна организация и ред.Гласува се както машинно така и с бюлетини,желанието на хората е преди всичко и техните права сме ги осигурили по закон .Машините работя,хората гласуват и изборния процес протича гладко и конституционно.
                            Дотук са гласували около половината ни секционни избиратели.

Коментар

• Първоначално изпратено от travelboy Разгледай мнение

Ти нали имаше тромбоза?Къде си тръгнал сред вирусите.
                              Поех отговорност да работя за народа и съм член на СИК в София ,жк.Гоце Делчев.

Коментар

Пред моята секция 50 човека чаках в ранния следобед. Наредени на гъсто като консерва сардели, никакви предпазни мерки, в самата секция не знам. Луда работа, да седя в такава среда 1 час докато ми дойде реда. Това в Софето. Ще ходя пак след 2-3 часа, дано се е поизпразнило.
                                А дано...
                                Ще имам впечатления след 10 мин...

Коментар

Working...
                                X