тия може и гражданска да започнат, че не са малко изтрещели
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кога очаквате САЩ да започне поредната война и срещу кого?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнениеВойната като нищо ще дойде от Русия. Ако им спрат газопроводите, ако не им признаят ваксината, ако ги настъпват още със санкции няма да е много чудно военните да отстранят Путин. Сега на Байдън жизнено му трябва сериозен конфликт и нищо чудно да ги настъпва до край. Байдъновци ще искат веднъж завинаги да приключат мача с Русия, че им е много голям трън в петата.
Сащ били империя .... да или по- скоро бяха .... историята показва че разпада на 1 империя рядко започва с враг отвън, обиконвено разпада започва отвътре с деградацията на ценностите и културата, възпитанието, религията и други морално етични и духовни категории.... разбира се в сащ е нормално да има 135 джендърски пола или не знам колко са ся вече може и и 345 да са станали ....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнениеВойната като нищо ще дойде от Русия. Ако им спрат газопроводите, ако не им признаят ваксината, ако ги настъпват още със санкции няма да е много чудно военните да отстранят Путин. Сега на Байдън жизнено му трябва сериозен конфликт и нищо чудно да ги настъпва до край. Байдъновци ще искат веднъж завинаги да приключат мача с Русия, че им е много голям трън в петата.
Не е зле да си прецизираш изказа.
- 1 like
Коментар
-
Войната като нищо ще дойде от Русия. Ако им спрат газопроводите, ако не им признаят ваксината, ако ги настъпват още със санкции няма да е много чудно военните да отстранят Путин. Сега на Байдън жизнено му трябва сериозен конфликт и нищо чудно да ги настъпва до край. Байдъновци ще искат веднъж завинаги да приключат мача с Русия, че им е много голям трън в петата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеКакто е тръгнало - срещу себе си.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
Предишни години ако се гледат (без Обама, че той малко наруши традицията). Републиканците в Близкия Изток, Демократите в Европа.
Съмнявам се да стартират някъде, ще са прекалено заети с вътрешни проблеми. А и обикновените войничета едва ли ще им се воюва за някакви измислени каузи.
Кандидати: Беларус, Иран, Северна Корея
Но пак силно ме съмнява
Коментар
-
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеНещо чул ли си за ония двеста и педесе ракети със среден и малък обсег, почна ли инсталирането?
По темата: Щатите са пред многони прекалено сериозни предизвикателства, за да се захванат с още едно, от което, измъкване сух, няма. Затуй, с кого да започват и кога да чакаме тяхна война, не е точно Въпросът. Ако някой е наистина Велик и Могъщ, от един момент насетне, пред него остава не въпросът кого още да набие, ами как да предотврати неизбежното. ТАМ са разпънати в момента. ТОВА ги боли.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Чак пък измислица и лъжа https://pan.bg/view_article-5-22616-...erno-more.html
пп
не е за вярване колко трябва някой да не е в час или да е захапал гола кука, че още да се е вързал на частушката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Гербавите взеха скорострелно да увеличават армията ,купуват самолети,кораби и др.техника и мен ми намирасва ,че нещо ще се
случи на юг от наште граници ,дано да бъркам.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
Предишни години ако се гледат (без Обама, че той малко наруши традицията). Републиканците в Близкия Изток, Демократите в Европа.
Съмнявам се да стартират някъде, ще са прекалено заети с вътрешни проблеми. А и обикновените войничета едва ли ще им се воюва за някакви измислени каузи.
Но пак силно ме съмнява
случи на юг от наште граници ,дано да бъркам.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеА сега, да се върнем към темата, както е зададена: СЕГА очаквам, АКО щатите започнат война някога, това да е срещу държава от близкия Изток. Работата е там, че и Китай разви значим ядрен потенциал, а янките не могат да си позволят щетите от ответен удар. Точно, както и от руски. Та те, на Ким не посмяха да скочат, а уж малък...
Но пак силно ме съмнява
- 1 like
Коментар
Коментар