Първоначално изпратено от Имхотеп
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кога очаквате САЩ да започне поредната война и срещу кого?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mauricio84 Разгледай мнение
Скоро ще дойде краят на трансатлантическия подпалвач.
Може и те сами да се унищожат, като изпуснат някой от вирусите които разработват.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mauricio84 Разгледай мнение
Скоро ще дойде краят на трансатлантическия подпалвач.
Може и те сами да се унищожат, като изпуснат някой от вирусите които разработват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от econo_miss Разгледай мнение
Е, все пак, ще се разцепи Украйна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от econo_miss Разгледай мнениеСАЩ никога не са започвали първи ГОЛЯМА война. Но пък винаги са ръчкали някой да я започне. И имат много опции.
По всяка вероятност ще е Иран, и оттам да държат кранчето на Китай. Не смеят открито да вкарат Украйна срещу Русия, за да не се разцепи украйна.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Джон Дж. Миършаймър е професор по политически науки в Чикагския университет:
Проблемите около Украйна всъщност започнаха на срещата на върха на НАТО в Букурещ през април 2008 г., когато администрацията на Джордж У. Буш накара Алианса да обяви, че Украйна и Грузия „ще станат членове“. Руските лидери реагираха незабавно с възмущение, определяйки това решение като екзистенциална заплаха за Русия, както и обещавайки да го осуетят. Според уважаван руски журналист г-н Путин „е избухнал в ярост“ и е предупредил, че „ако Украйна се присъедини към НАТО, ще го направи без Крим и източните региони. Просто ще се разпадне." Америка обаче пренебрегна червената линия на Москва и продължи напред, за да превърне Украйна в западен отпор на границата с Русия. Тази стратегия включваше два други елемента: доближаване на Украйна до ЕС и превръщането ѝ в проамериканска демокрация.
Цитат
не съм го писал азLast edited by mauricio84; 17.03.2022, 14:45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Подобни твърдения, с персонализация ( като за "Зеленски"), служат да отклонят вниманието от ГОЛЕМИЯ ПОДПАЛВАЧ, зад Океана. И глупавите европейци, се хващат...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеНе съм сигурен, че Зеленски е фактор, той дори не е популярен. Като погледнеш видеата в ютуб, ами няма гледания и под тях мненията са като от развален грамофон - бот. Мисля, че не знаем какво се случва там. Сега тези хора които бягат от там плащали рекет, за да ги пуснат през границата и това дали е вярно също не се знае. Ако там има война, как ще я спре някакъв си Зеленски ?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mauricio84 Разгледай мнениеАко някой от украйнците застреля американското протеже Зеленски и войната ще свърши още днес.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mauricio84 Разгледай мнениеСега обвиняват , че Русия бомбандира болници и детски градини.
Още преди месеци украйнските нацисти са изнесли оръжията от складовете за оръжие и са ги складирали в болници , училища и детски градини.
Нормално е сега да си бомбандират места които са складове на оръжие.
Коментар
-
https://themainline.top/198939/
Вижте това.
Единственото което мога да допълня е че не е нижно да си експерт за да видиш , че видеото е монтаж.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеНе съм сигурен, че Зеленски е фактор, той дори не е популярен. Като погледнеш видеата в ютуб, ами няма гледания и под тях мненията са като от развален грамофон - бот. Мисля, че не знаем какво се случва там. Сега тези хора които бягат от там плащали рекет, за да ги пуснат през границата и това дали е вярно също не се знае. Ако там има война, как ще я спре някакъв си Зеленски ?
Видеата в ютук са много съмнителни. Последните са монтаж.
- 1 like
Коментар
-
Не съм сигурен, че Зеленски е фактор, той дори не е популярен. Като погледнеш видеата в ютуб, ами няма гледания и под тях мненията са като от развален грамофон - бот. Мисля, че не знаем какво се случва там. Сега тези хора които бягат от там плащали рекет, за да ги пуснат през границата и това дали е вярно също не се знае. Ако там има война, как ще я спре някакъв си Зеленски ?D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
Коментар