If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кога очаквате САЩ да започне поредната война и срещу кого?
Ами, не точно цялата западна цивилизация, не точно пет крачки, не точно напред (ами встрани), ама иначе, си (не точно) прав, разбира се. Просто, много ти се ще.
когато РФ има квантово превъзходство пишете пак. да ми се ще? чак пък очевидната истина не Ви понася.ще Ви мине.имайте търпение
Аз знам нещо, което съм установил с времето:Бизнесът НЕ Е спринт, ами маратон. Затуй - ок, ще ти се - ако искаш, отписвай ме, то си е за теб. Аз не съм бит, докато не го призная сам. Разбира се, никой не ти забранява танците с дайрето...
При теб маратонът е безкраен. Въртене в кръг, който всъщност си е 0 (нула).
И така петнайс години.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
"Кога очаквате САЩ да започне поредната война и срещу кого?"
Демократите играят игрички с опозицията в Китай, така наречените комсомолци, чиято крепост е/беше Ухан (да, този с "вируса").
Съответно, имайки предвид бъдещия им президент, който не е на този свят с главата си, зад неговия гръб те ще имат доволно лична безотговорност да се пробват с военен конфликт с официалната власт на Китай, с цел най-малко два заека: помощ на "комсомолците" за евентуална "цветна революция" в Китай, и/или поне повдигане на военния авторитет на "ястребите", които винаги са били от демократите.
Но много ще сбъркат, празноглавите...
Пп. Ако обърнахте внимание, направиха репетиция за цветна революция в Хонконг.
То и резултатите от бизнеса ти са факт, ама не спираш да зяеш,
Аз знам нещо, което съм установил с времето:Бизнесът НЕ Е спринт, ами маратон. Затуй - ок, ще ти се - ако искаш, отписвай ме, то си е за теб. Аз не съм бит, докато не го призная сам. Разбира се, никой не ти забранява танците с дайрето...
axaxxaxaxax верно ли? западната цивилизация хич не е пет стъпки НАПРЕД.нали?
Ами, не точно цялата западна цивилизация, не точно пет крачки, не точно напред (ами встрани), ама иначе, си (не точно) прав, разбира се. Просто, много ти се ще.
Е, разбира се. Ама 27 на брой едновреме. О подадени рапорти за напускане на флота, именно на „Доналд Кук”, в седмицата, непосредствено след прелитането, СА факт...
То и резултатите от бизнеса ти са факт, ама не спираш да зяеш,
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Е, разбира се. Ама 27 на брой едновреме. О подадени рапорти за напускане на флота, именно на „Доналд Кук”, в седмицата, непосредствено след прелитането, СА факт...
Който не вярва да проведе анкета на служилите на" Доналд Кук".Половината се насраха а другата половина влязоха в лудници и никой не ще
да се връща да воюва с руснаците.
Който не вярва да проведе анкета на служилите на" Доналд Кук".Половината се насраха а другата половина влязоха в лудници и никой не ще
да се връща да воюва с руснаците.
Коментар