Първоначално изпратено от Черкезов
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Гениалните икономически прозрения на Волен Сидеров
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеНики ,че не си Димитър Попов е ясно като бял ден.Ами я ни светни по колко кинта ти дава Болният за да му правиш реклама ?
Осъзнай се и избери Атака, за да не ти е криво друг път като сега. Само през правителство съставено от Волен страната ще цъфне икономически, културно и военно.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнениеМоите уважения Импе , но даваш винаги по утопи4ни решеня дори от севернокорейския президент , достатъ4но си интелигентен и знаеш 4е това което си казал не може да стане по никакъв законов 4лен , 4е няма къде да ги изгоним защото са бг граждани , 4е няма как да въведеш закон за етнос защото ще ни смажат и тн . Как може интелигентен 4овек като теб живеещ в 21 век в страна от ЕC да продължаваш с решения от тип седморката на Блейк . И как другите плащали данъци като половин БГ е декларирана на 400 лв на това ли викаш плащане на данъци ?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеМного хора гледат с насешка че съм Винг Чун майстор и съм приятел с генерал Волен Сидеров. Но всъщност малко от вас знаят че ние тренираме заедно това изкуство вече почти 2 години. Да, Волен взима сила, безстрашие и допинг от Винг Чун. http://www.ataka.tv/%D0%B2%D0%B8%D0%...%B3-c1747.html
Който ме познае на видеото, ще спечели 20г. малцова шотландска ракия.Lian4o Private Equity Fund
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеМного хора гледат с насешка че съм Винг Чун майстор и съм приятел с генерал Волен Сидеров. Но всъщност малко от вас знаят че ние тренираме заедно това изкуство вече почти 2 години. Да, Волен взима сила, безстрашие и допинг от Винг Чун. http://www.ataka.tv/%D0%B2%D0%B8%D0%...%B3-c1747.html
Който ме познае на видеото, ще спечели 20г. малцова шотландска ракия.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Много хора гледат с насешка че съм Винг Чун майстор и съм приятел с генерал Волен Сидеров. Но всъщност малко от вас знаят че ние тренираме заедно това изкуство вече почти 2 години. Да, Волен взима сила, безстрашие и допинг от Винг Чун. http://www.ataka.tv/%D0%B2%D0%B8%D0%...%B3-c1747.html
Който ме познае на видеото, ще спечели 20г. малцова шотландска ракия.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнениеи моите уважения, ама вземи научи къде се намира Ч на клавиатурата и не се излагай като кифла!
Та по темата, тези са брутални, около миналите избори през 2009, ми откраднаха публикация от личния блог, измениха я както им отърва и я изтипосаха във вестник „Атака“, с автор моя милост. Ни да си губиш времето да ги съдиш, ни да подминеш..
Взех по-мързеливото решение и спрях да пиша в блога, че не ми се занимава с подобни хорица.Last edited by prodigal; 12.06.2013, 22:53.
Коментар
-
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнениеМоите уважения Импе , но даваш винаги по утопи4ни решеня дори от севернокорейския президент , достатъ4но си интелигентен и знаеш 4е това което си казал не може да стане по никакъв законов 4лен , 4е няма къде да ги изгоним защото са бг граждани , 4е няма как да въведеш закон за етнос защото ще ни смажат и тн . Как може интелигентен 4овек като теб живеещ в 21 век в страна от ЕC да продължаваш с решения от тип седморката на Блейк . И как другите плащали данъци като половин БГ е декларирана на 400 лв на това ли викаш плащане на данъци ?Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka 429 Разгледай мнение6+
Авторът добре е прогледнал в светлата душа на фюрера Видял е всичко налично в нея
Много точна карикатура. Поздравления и за автора
Коментар
-
Първоначално изпратено от bpst Разгледай мнение
Авторът добре е прогледнал в светлата душа на фюрера Видял е всичко налично в нея
Коментар
-
РЗС прати Сидеров в психиатрия, влияел зле на децата
http://www.dnes.bg/politika/2013/06/...-decata.190223
Надушвам как Янето ще бъде набит скоро от българския Ян Палах, мистър Сидер!Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнениеМоите уважения Импе , но даваш винаги по утопи4ни решеня дори от севернокорейския президент , достатъ4но си интелигентен и знаеш 4е това което си казал не може да стане по никакъв законов 4лен , 4е няма къде да ги изгоним защото са бг граждани , 4е няма как да въведеш закон за етнос защото ще ни смажат и тн . Как може интелигентен 4овек като теб живеещ в 21 век в страна от ЕC да продължаваш с решения от тип седморката на Блейк . И как другите плащали данъци като половин БГ е декларирана на 400 лв на това ли викаш плащане на данъци ?Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДа, Киро и Пешо - точно такъв държавник ни трябва на нас - за да заяви на хъхряшката гнус - че или ще спазват законите и ще се трудят и ще плащат данъци както всички хора - или да се махат от земята ни !!! Тази земя не е тяхна, на тази страна те не са дали нищо - а само са вземали, получавали са на готово, без да заслужават. Въпреки, че са тук от стотици години, те винаги са оставали чуждо тяло, кърлеж, забит в снагата на народът ни, тумор, който ни изцоцва държавата.
Стига с тази толерастия към античовеци - и то днес - в денят на Ботйов !!! Той защо е бил нетолерантен?
Коментар
-
Първоначално изпратено от radoj Разгледай мнение
1. отмяна на забраната за пушене на обществени места - неочакван подарък за тютюневото лоби
2. връщане на посланиците на ДС - услуга на генералското лоби от ДС
3. стартиране на купуването на зелена енергия - подарък на енергийната мафия и гаранция за скок на цените на ел.енергията, т.е на всичко
4. ясни знаци за размразяване на строежа на АЕЦ Белене - подарък за енергиийната мафия
5. отмяна на новите правила за избор на банка от държавните институции - щедър подарък в интерес на КТБ и Цветан Василев.
За експертността да не говорим. Приличат ми на бандата на Оушън идеалната банда за крупно крадене.
Коментар
Коментар