Шегуваш се. И, в същото време, ми звучиш някак тъжно и унило. „Социализмът Е едно недо осче..”, каза бай Тошо но, това, БЕШЕ сегашно време ...ЗА ПО НЕГОВО ВРЕМЕ. Времената се менят, недоносчето бе завряно обратно в...да доузрява а, междувременно, узнахме, че и капитализмът ни е дивашки и недоносен. Нещата се развиват, стари възможности се затварят но, се отварят нови...Аз, като казах, че не виждам други действени алтернативи, имах предвид, на тая, която изложих във видеото си. Звукът е колкото-толкова (нормална звукова карта не се запъва), озъртам се за критики по същество.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеНе видях някой да предложи друга действена алтернатива за справяне с текущите пороци на БГ политика. Мой познат, преди време, така и нарече корупцията „необходимо зло” - необходимо, явно, на такива, що разчитат да зобят от обществени поръчки и ПЧП. И „демокрацията”, разбират като начин за необезпокоявано ибезнаказано извличане дивиденти от чужди ресурси. Т.е., да може да гепиш, без да носиш негативни последици.
Да, ама някои неща са крайни...
Даже и Бай Тошо накрая е прозрял истината и е казал че социализъмът е едно недоносче и ние си имаме работа с недоразвито общество.
А пък той социализъмът си продължава и до днес....и продължава....и продължава. Нови и нови версии постоянно му измислят.
Коментар
-
Не видях някой да предложи друга действена алтернатива за справяне с текущите пороци на БГ политика. Мой познат, преди време, така и нарече корупцията „необходимо зло” - необходимо, явно, на такива, що разчитат да зобят от обществени поръчки и ПЧП. И „демокрацията”, разбират като начин за необезпокоявано ибезнаказано извличане дивиденти от чужди ресурси. Т.е., да може да гепиш, без да носиш негативни последици.
Да, ама някои неща са крайни...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеНе знам, питай някой друг, който е решил да си губи времето с тебе.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
...и нищо по смисъла на казаното.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеКартината и звука се разминават и освен това звукът е много тих и почти не се чува, дори и на 100%.
И очилата - с тях изглеждаш много зле. Нали уж си умен - тогава защо си с очила? Аз не нося очила и зрението ми е остро като на младеж.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеОпитах се да поразсъждавам. Сами преценете.
И очилата - с тях изглеждаш много зле. Нали уж си умен - тогава защо си с очила? Аз не нося очила и зрението ми е остро като на младеж.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеАко не сте виждали булченска рокля за 50 бона - сега е момента ...
На луксозната и свръхскъпа сватба разбира се почетен гост беше президента Румен Радев, който ги търси мафиотите не там, където са в действителност. Трябва да ги търси около себе си в президентството, както и там, където той е почетен гост ....
И после откъде, аджеба, ти е тази конкретна информация?
Коментар
-
Matejko знаеш ли колко инсталирани киловата мощност са необходими на едно семейство с 2 деца, което да има по всяко време електричество, няма значение ден -нощ, зима или лято. Ще са необходими батерии, инвертор чиста синусоида. Източниците може да ги смяташ какъвто искаш- примерно само панели или само перки , а също и смесено захранване. Ти имаш опит и си наясно с тези цифри- ще ни ги кажеш ли
Че ми бактиса от зелени тъпанари
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ако не сте виждали булченска рокля за 50 бона - сега е момента ...
На луксозната и свръхскъпа сватба разбира се почетен гост беше президента Румен Радев, който ги търси мафиотите не там, където са в действителност. Трябва да ги търси около себе си в президентството, както и там, където той е почетен гост ....
Last edited by Mateev; 18.09.2020, 15:31.
Коментар
-
Този клип на Мая Манолова обиколи мрежата и придоби огромна популярност:
https://s1.piktv.bg/f/videos/10/pikt...64aad957e5.mp4
Клипът всъщност е демонстрация колко лесно се правят фейк компромати в наше време било то като картинка, видео или аудио.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеЯвор Божанков
20 мин. ·
Току-що с колегите установихме, че биометрията на пултовете за гласуване в НС не работи.
Т.е. може да се гласува без пръстов отпечатък.
В.Симеонов заяви, че така става по-бързо.
Сега се замислете какъв изборен кодекс ще ни предложат и как си събират кворумчето от 121 гласа сутрин.
- 1 like
Коментар
-
Явор Божанков
20 мин. ·
Току-що с колегите установихме, че биометрията на пултовете за гласуване в НС не работи.
Т.е. може да се гласува без пръстов отпечатък.
В.Симеонов заяви, че така става по-бързо.
Сега се замислете какъв изборен кодекс ще ни предложат и как си събират кворумчето от 121 гласа сутрин.
- 1 like
Коментар
Коментар