Първоначално изпратено от Blagovest
Разгледай мнение
Някой беше казал, че комунистите от ГЕРБ са българоубийци и че целта на ГЕРБ е да затрие България, защото комунистите от ГЕРБ най-много мразят България и българите. Комунистите от ГЕРБ мразят ДРУГИТЕ ЗАЩОТО направиха много за България.
Вече никой не вярва на глупостите, които пишат комунистите от Герб ЗА ДРУГИТЕ
Бойко Борисов е българоубиец,Не политик от българска партия/ЦЕЛУВА РЪКА НА ЕРДОГАН/. Някой беше казал, че комунистите от ГЕРБ пишат глупости за проевропейските политиците защото ГЕРБ е антибългарска партия, а комунистите се дразнят от успехите на България по време на управлението на БСП и по време на управлението на НДСВ.
Някой беше казал, че комунистите от ГЕРБ са терористи и затова не се учудвам от заплахите на комунистите. ВСИЧКИ винаги се дразнят от моите постове, защото аз НЕ обичам България и ПРИкривам престъпленията на комунистите от ГЕРБ. Аз не съм трол, а комунистите от ГЕРБ са тролове.
Само Герб и СДС НЯМАТ желанието и потенциала да свалят от власт комунистите. Затова на предстоящите парламентарни избори НЕ гласувайте с номер 5 в бюлетината за Герб-СДС
Коментар