Първоначално изпратено от power grid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеИ да я отменят - да се думк@т. Или е пълен тъпак и Бойко (90% от лекарите са гербаджии, защото ги оставиха да крадат) и неговите лекари ги подведоха, или са се разбрали да крадат парите съвместно. Само оня ден гласуваха по още 229 милиона лева на месец за болниците да лекуват ковид. Сметни по още 229 Х 12 месеца за каква камара пари става дума. Да си видял напредък в здравеопазването в България за 2 години и не зная вече колко милиарда изсипани там? Аз не!
50к болни и 5000 на интензивни грижи х10 като пари - 100к. Или по 5000 на човек. Яко заработват, поне 10 пъти по скъпо от направените харчове.
Да сметнем и по часове - 10 дни средно х50кх24 часа = 12млн или 40лв на час. Половината за труд - 20лв на час за един пациент. Поне 10 обслужва 1 човек = 200лв на час. И аз искам толкова .... Навит съм и като санитар да работя на 100лв на час и като сестра за 150лв на час, айде за доктора дето ще взема 400-500лв не съм грам квалифициранНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеАко до изборите не отменят тая простотия зелен сертификат и аз нама да гласувам щото нямам такъв...След като е опасно в мола и магазина значи е опасно и на изборите по училищатаhttp://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеИмах най-доброто желание да гласувам и смятах да пусна бюлетина за Радев и ''Продължаваме промяната'', но тази тъпотия със зелените сертификати ме праща за гъби, а тях да се думк@т. Като искат сертификати, доц. Ангел Кунчев и проф. Тодор Кантарджиев ще ги подкрепят с гласМогат и без мен. А и как ще вляза в това средище на смъртоносни, ковид-зарази българското училище?
- 1 like
Коментар
-
Имах най-доброто желание да гласувам и смятах да пусна бюлетина за Радев и ''Продължаваме промяната'', но тази тъпотия със зелените сертификати ме праща за гъби, а тях да се думк@т. Като искат сертификати, доц. Ангел Кунчев и проф. Тодор Кантарджиев ще ги подкрепят с гласМогат и без мен. А и как ще вляза в това средище на смъртоносни, ковид-зарази българското училище?
Last edited by Jay Gould; 24.10.2021, 16:02.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
- 1 like
Коментар
-
Това ще се случи при брой пациенти в реанимация, колкото в момента има България.
SEGABG.COM
Австрия е готова да наложи локдаун за неваксинирани
Пълен локдаун за неваксинирани е готова да наложи Австрия, ако в
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПортугалия - 86% напълно ваксинирани- 927 нови случая и 3 починали при население 10 млн.
Нидерландия - 68 % напълно ваксинирани - 4574 случая и 10 починали, население 17млн.
Испания - 79% ваксинирани - 2528 случая и 31 починали при 47 млн население.
Германия - 66 % напълно ваксинирани- 18687 случая и 80 починали при 82 млн население. До тук са тия глупави нации, които дори мерки си нямат вече!
И сега - най- умните сред умните във вселената - 20% ваксинирани 4522 случая и 103 починали при няма и 7 млн. Население и ограничения!!!
Страната на свободолюбивите роби!
Робуващи на конспирации, на чуждо мнение, на крадливи управници, на Русия и на всеки, който ни пожелае…
- 4 Харесвания
Коментар
-
Португалия - 86% напълно ваксинирани- 927 нови случая и 3 починали при население 10 млн.
Нидерландия - 68 % напълно ваксинирани - 4574 случая и 10 починали, население 17млн.
Испания - 79% ваксинирани - 2528 случая и 31 починали при 47 млн население.
Германия - 66 % напълно ваксинирани- 18687 случая и 80 починали при 82 млн население. До тук са тия глупави нации, които дори мерки си нямат вече!
И сега - най- умните сред умните във вселената - 20% ваксинирани 4522 случая и 103 починали при няма и 7 млн. Население и ограничения!!!
Страната на свободолюбивите роби!
Робуващи на конспирации, на чуждо мнение, на крадливи управници, на Русия и на всеки, който ни пожелае…
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Тоест ти смяташ че тези всичките писатели работят за полза роду, че даденото издателство не провежда някаква политика- ще издадем това, няма да издадем другото
Наистина ли смяташ че ей така някой седи-седи и си вика а бе защо не напиша една книга
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеХарвардските мошенници зад кого са- за да не гласувам за него
За Герджиков гласувай.
Че ако не се избере правителство от парламента, да назначи Боко простата банкянска Тиква за служебен премиер.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 1 like
Коментар
Коментар