IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
    Голямо парти е настъпило по линия "Кирил Петков" ... КС смята, че отказа му от канадско гражданство (който със закъснение канадците приеха разбира се) е в нарушение на Конституцията, а три години след гибелта на Боян Петров жена му вчера се сети, че всъщност Кирил Петков и баща му само да летели до Непал и искали да дадат пари, ама накрая не се наложило и реално само помощта и подкрепата им не са достатъчно значими, за да се твърди, че са участвали в спасителната мисия.

При все всичките ми резерви към личността "Кирил Петков" и тежките ми тъмносини убеждения, накрая ще ме принудят да гласувам за него с гнусното си лицемерие.
    Тая пумия с която го заливат сега, след 14.11 ще им се се върне в техните гърнета. Хората ще гласуват за ПП щото много ги плюят придворните сайтове и журналя. Филма е гледан вече.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Гласувай за радев и пп. Те също имат тъмносини убеждения.
      Не за Карадайь ще гласува като тебе.Мешерето какво казва за Кирчо?

Коментар

• Браво на толупа, Ето така се купува платената администрация и се печелят избори

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
          А Луна е Мадоната, А Борисов е Айнщайн.. Коя ли е ПКП...
          Коя може да е - на гержика принцесата със зеления чорапогащник. Пълно е с калинки

Коментар

Колкото повече мутрокомунистите крадци и ДПС го клеветят и нападат повече гласове ще има..То и в това има мярка..Страх тресе крадливата шайка..
            В кое са го наклеветили? Че е канадски гражданин ли? Че е станал министър в нарушение на конституцията ли?
            За какво го нападат? Че гази основния закон на държавата която убж ще оправя?
            Няма ли да се отчетеш с линк към някой материал за решението на Кире Харвардо!

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
              Голямо парти е настъпило по линия "Кирил Петков" ... КС смята, че отказа му от канадско гражданство (който със закъснение канадците приеха разбира се) е в нарушение на Конституцията, а три години след гибелта на Боян Петров жена му вчера се сети, че всъщност Кирил Петков и баща му само да летели до Непал и искали да дадат пари, ама накрая не се наложило и реално само помощта и подкрепата им не са достатъчно значими, за да се твърди, че са участвали в спасителната мисия.

При все всичките ми резерви към личността "Кирил Петков" и тежките ми тъмносини убеждения, накрая ще ме принудят да гласувам за него с гнусното си лицемерие.
              Гласувай за радев и пп. Те също имат тъмносини убеждения.
              Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Колкото повече мутрокомунистите крадци и ДПС го клеветят и нападат повече гласове ще има..То и в това има мярка..Страх тресе крадливата шайка..

Коментар

• Голямо парти е настъпило по линия "Кирил Петков" ... КС смята, че отказа му от канадско гражданство (който със закъснение канадците приеха разбира се) е в нарушение на Конституцията, а три години след гибелта на Боян Петров жена му вчера се сети, че всъщност Кирил Петков и баща му само да летели до Непал и искали да дадат пари, ама накрая не се наложило и реално само помощта и подкрепата им не са достатъчно значими, за да се твърди, че са участвали в спасителната мисия.

Коментар

А Луна е Мадоната, А Борисов е Айнщайн.. Коя ли е ПКП...
                    Как"коя"? Тя, е Звеното, което, ги свързва.

Коментар

• А Луна е Мадоната, А Борисов е Айнщайн.. Коя ли е ПКП...

Коментар

• Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнение
                        Мани тва ами да видиш Моцарт кви ги е писал през 178Х !?!?!?!?!?!?
                        МОЦАРТ СЪЩО НАПИСА МРЪСНИ ПЕСНИ - ЗА ВСИЧКО - 2021 (erad2016.org)
                        Хаа ха ха тоя толуп не е Моцарт

Коментар

• SVOBODNAEVROPA.BG
                          Правителството на Борисов е вдигнало до 11 хил. лв. тавана на заплатите в държавните бордове

Коментар

Името на Младенов изплува и в един друг скандал – разкритията за „Осемте джуджета“

SVOBODNOSLOVO.EU
                            Младен Маринов ли е ексминистърът, уличен във връзки с наркотрафикант? Как скандали свалиха..Додосника Хатидже минган е крадец боклук..
                            Харесах. Заключението. За правдивост.

Коментар

• Когато, Сашо Диков го притисна с въпроса, бил ли е шофьор на М., как само се извиваше, въртя, сука.. Затова, смея да предположа че, да, Маринов ще да е. Едни 99%.

Коментар

500 лева са си 500 лева
                                особено през 1998г.
                                Ректорът на Софийския университет и кандидат за президент, подкрепен от ГЕРБ, проф. Анастас Герджиков е писал текстове за поп-фолк песни в зората на този стил през 90-те години. За двете си песни, професорът получил тогава 500 лева от продуцента Жоро Сръбския

YOUTUBE.COM
                                Проф. Анастас Герджиков писал чалга текстовете "Рокер" и "Два мерцедеса"!!!
                                Мани тва ами да видиш Моцарт кви ги е писал през 178Х !?!?!?!?!?!?
                                МОЦАРТ СЪЩО НАПИСА МРЪСНИ ПЕСНИ - ЗА ВСИЧКО - 2021 (erad2016.org)

Коментар

Working...
                                X