Първоначално изпратено от Tepxi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Гласувай за радев и пп. Те също имат тъмносини убеждения.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеА Луна е Мадоната, А Борисов е Айнщайн..Коя ли е ПКП...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеКолкото повече мутрокомунистите крадци и ДПС го клеветят и нападат повече гласове ще има..То и в това има мярка..Страх тресе крадливата шайка..
За какво го нападат? Че гази основния закон на държавата която убж ще оправя?
Няма ли да се отчетеш с линк към някой материал за решението на Кире Харвардо!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнениеГолямо парти е настъпило по линия "Кирил Петков" ... КС смята, че отказа му от канадско гражданство (който със закъснение канадците приеха разбира се) е в нарушение на Конституцията, а три години след гибелта на Боян Петров жена му вчера се сети, че всъщност Кирил Петков и баща му само да летели до Непал и искали да дадат пари, ама накрая не се наложило и реално само помощта и подкрепата им не са достатъчно значими, за да се твърди, че са участвали в спасителната мисия.
При все всичките ми резерви към личността "Кирил Петков" и тежките ми тъмносини убеждения, накрая ще ме принудят да гласувам за него с гнусното си лицемерие.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 1 like
Коментар
-
Голямо парти е настъпило по линия "Кирил Петков" ... КС смята, че отказа му от канадско гражданство (който със закъснение канадците приеха разбира се) е в нарушение на Конституцията, а три години след гибелта на Боян Петров жена му вчера се сети, че всъщност Кирил Петков и баща му само да летели до Непал и искали да дадат пари, ама накрая не се наложило и реално само помощта и подкрепата им не са достатъчно значими, за да се твърди, че са участвали в спасителната мисия.
При все всичките ми резерви към личността "Кирил Петков" и тежките ми тъмносини убеждения, накрая ще ме принудят да гласувам за него с гнусното си лицемерие.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеА Луна е Мадоната, А Борисов е Айнщайн..Коя ли е ПКП...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнениеМани тва ами да видиш Моцарт кви ги е писал през 178Х !?!?!?!?!?!?
МОЦАРТ СЪЩО НАПИСА МРЪСНИ ПЕСНИ - ЗА ВСИЧКО - 2021 (erad2016.org)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеИмето на Младенов изплува и в един друг скандал – разкритията за „Осемте джуджета“
SVOBODNOSLOVO.EU
Младен Маринов ли е ексминистърът, уличен във връзки с наркотрафикант? Как скандали свалиха..Додосника Хатидже минган е крадец боклук..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение500 лева са си 500 лева
особено през 1998г.
Ректорът на Софийския университет и кандидат за президент, подкрепен от ГЕРБ, проф. Анастас Герджиков е писал текстове за поп-фолк песни в зората на този стил през 90-те години. За двете си песни, професорът получил тогава 500 лева от продуцента Жоро Сръбския
YOUTUBE.COM
Проф. Анастас Герджиков писал чалга текстовете "Рокер" и "Два мерцедеса"!!!
МОЦАРТ СЪЩО НАПИСА МРЪСНИ ПЕСНИ - ЗА ВСИЧКО - 2021 (erad2016.org)
Коментар
Коментар